2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım onun tekti ama ilk baştan belli erken Doğum riski vardır inşllah durur gelmez serumla falan
İnşallah , son haftalara gelince sanırım artık sürekli bu haberleri duyucaz, inşallah zamanını bekler bebekler, şimdi ki bebekler sabırsız, benimkinin de suyu azalmış riskli bi duruma gelirse sezaryenle alınıcak

Seninkide inşllah durur su sızıntı falanım oluyor sen farkettinmi benimde akıntım çok fazlalaştı suyumu azalıyor diye endişe ediyorum

Bilmiyorum ya aslında yiyorumda havuç salatalık falan ama nette okuduklarım korkuttu beni, bide kontrole 2 hafta sonra gel dedi iki haftada sıkıntı çıkarmı diye de korkmaya başladım
Salatalik bilmiyorum ama havuc onemli salata degil havus su arttiriyor

Kızlar 4 yas dis apsesine ne iyi gelir bilen varmı kizimin dış eti aciyo 2 gündür falan?
Eğer dişetinde iltihabi bir durum varsa okaliptüs bitkisi çok iyi geliyo, aktarlarda bulursun kardeşim 6 yaşta ilken sürekli dişleri iltahap kapıyordu hiç antibiyotik ağrı kesici vs kullanmadan bu bitki ile çözüm bulduk, aslında yağı daha faydalı ama kızın küçük olduğu için yutabilir midesi rahatsız olmasın, bitkiyi kaynatıp suyu ile gün içinde bi kaç kez gargara yaptırırsan ve dişetlerine sürersen iyi gelecektir

Kızlar Nesrinay86 sancı var hastanede serum takıldı durumu iyi durdurulabilcek durumda ama yine bizler duamızı edelim ona bebiş dursun
Ayyyy kız ne diyorsun ben bu gidişle doğururum hop otur hop kalkarak gurubumuza nazar değdi inşallah bir sorun yoktur biraz daha dursa bebiş

Seninkide inşllah durur su sızıntı falanım oluyor sen farkettinmi benimde akıntım çok fazlalaştı suyumu azalıyor diye endişe ediyorum
Bilmiyorum ki su sızıntısımı oldu, ama bende de çok fazla akıntı var son bir haftadır, zaten sıvı azalması da son bir hafta da olmuş on gün öncesine kadar normaldi herşey, akıntı problemi hep vardı bende ama son zamanlarda çok arttı gün içinde defalarca çamaşır değişmem gerekiyor

Bende aynıyım ya Yok gerçek bu sefer kesin yârin gideyim dktra

Canım ben gürcüstanda yaşıyorum buranın markası bebek için toz detarjan var ondan kulanıyorum ondan aldı eşim, zaten kızım kücük onada ondan kulanıyorum bebekliğinden beri, makınedede hiç bir problem oluşdurmadı makıne için zaten kızımada alerji tahriş hiç bir şey yapmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…