2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bide bebeğimin cinsiyetine doktor kız demişti, arkadan bacak arasına bakarak boş, kız bebek demişti, bugün farklı bi doktora gittim suyu az olduğu için bacakları kapalı duruyo ama çok büyük ihtimalle erkek dedi, alışverişini yapmaya başladım pembiş pembişler aldım şimdi doktor iyice kafamı karıştırdı

Aaaaa ayrıntılı usg ye girmedin mi peöbiş giyen bi erkek olacak desene erkği de kolay kolay karıştırmazlar ama

Seninkide inşllah durur su sızıntı falanım oluyor sen farkettinmi benimde akıntım çok fazlalaştı suyumu azalıyor diye endişe ediyorum
Bemimde akintim fazlaydi canim ben normal diye dusunuyordum kontrol de dr idrar istedi enfeksiyon varmis fitil verdi canim

Epidural doğum yapan varmı bir zararı varmı kızlar ?
Ben yapdım, ve iyikide yapmışım yine yapıcam doğum süreci boyunca mışıl mışıl uyudum , ikinma zamanı geldiğindede cok dinlenmiş ve dinc dim, tek sorun epudural 2 defa yapıldığı için ıkınma hisi kendiliğinden gelmedi oksitosin verdiler ve bence buda hiç sorun olmadı, doğum sonrasıda kalanını verdiler sütüm sel gibi geldi hormon sayesinde, tabi kızım biraz güclü ve emeyi seven bebek olsaydı. Daha iyi olucakdı ama her bebek aynı olmuyor.

Kesinlikle gitmekte fayda var, inşallah bi sıkıntı yoktur her akıntıda bi problem olucak diye bişey Yok ama ihmale de gelmiyo bi saatlik bi kontrol için riske girmemek gerek, git bi kontrol ettir bence

Geçen benim turnusol kagidim renkndegistirdi doktora yazdım oda hastanede yatırdı bir gece enfeksiyon ol
Bemimde akintim fazlaydi canim ben normal diye dusunuyordum kontrol de dr idrar istedi enfeksiyon varmis fitil verdi canim

Bendede aynı şey oldu antibiyotikle fitil verdi

Ya sanırım bende herşey var bu son bir haftadır o kadar sorun çıktı ki artı gerçekten gerildim sanırım, idrarda enfeksiyon da var antibiyotik türü bi ilaç verdiler şimdide onu kullanıyorum tüm sıkıntılar birbirini tetikliyor sanırım

Aaaaa ayrıntılı usg ye girmedin mi peöbiş giyen bi erkek olacak desene erkği de kolay kolay karıştırmazlar ama
Yok ayrıntılıya girmemiştim, benim doktor hep ayrıntılı gibi bakıyordu gerek görmedi bende girmedim, ama ayrıntılı bakamadı heralde 17. Haftada bakmıştı kız demişti bilmiyorum ki hangisine inanayım, çocuğumun cinsiyet algısıda karışacak eğer erkekse aylardır kızım diye seviliyo :)

her gittiğinde cinsiyetini söylemiyor mu peki benim dr her seferinde diyor erkekti değil mi diye bende bir panikle değişmiş mi kız mı diyorum tabi ki erkek diyor havam iniyor bir anda

her gittiğinde cinsiyetini söylemiyor mu peki benim dr her seferinde diyor erkekti değil mi diye bende bir panikle değişmiş mi kız mı diyorum tabi ki erkek diyor havam iniyor bir anda
Bende Türkiye de gittiğimde annemle gitmiştim totosunu dönmüştü göremiyordu ama ondan öncesin de 10 dktr erkek dedi pipiyi net gördük resimlerinde vardı annem heyecanla dktra diyor ay ozaman kız mıdır erke demişler ama belki kız iyi bakın galan kadın nasıl heyecanlanmıştı sorma dktr video gösterince kesin erkek dedi anneciğim üzüldü tabi

Canim doktorun yorum yapmadi mi peki neden kaynaklanirmiş. Kacinci haftadasin? Farketmeden suyun akiyor mu acaba. Turnusol ile akintina bakmayi dene. Su artirmak icin bol istirahat bol su ve bol sulu gidalar ozellikle havuc suyu iyi geliyor diye biliyorum. A annebalik vardi burda 12. Haftada suyu gitmisti. Dinlenip havuc suyu ile toparladi tekrar. Insallah senin de ciddi bir sorun olmaz.. saglikla kucagina alirsin

Bende öyleyim testislerine kadar gösterdiği halde doktorun ama illa bi heyecan yapıyor insan artık kestim tabi umudu iki tane danamız olacak ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…