2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oyle yapcam canim.sabah ilk sirayi alicam.ALLAH razi olsun hepinizden.ne zman sorsam yardimci oluyorsunuz
Birşey değil canım korkacak birşey Yok 10 sene önce biraz daha zordu damardan kan alıyorlardı yorulabiliyordu İnsan şimdi parmaktan alıyor bana sordular sonuncuyu alırken iysin dimi iyi görünüyorsun yani bıraksanız koşarım dedim psikolojik olarakta kendini kötü etkileme zor olurmu bayırlı çrmıyım falan diye gazoz içip 2 saat geç kahvaltı yapacağını düşün

Cidden sıkıntı etme yani baklavadan da şelersiz dediğim gibi
cok sagolun minnos hamisler.dunden beri baya rahatlattiniz beni.amaaaannn valla kafam yoruldu.yaptircam dusunmiycem artık.rabbime emanet bebegim.doktorun bildiği vardir elbet.bitanesiniz ❤ topikteki herkes bitane valla ❤❤

Gazoz gibi birşey zaten çok tehlikeli birşey olsan bu kadar tıp okuyan insan manyak değil heralde yani tabi yaptırmayana saygı duyuyorum ama bu kadar korkutucu birşey değil
Ya ilkinde pis baytar tutturdu yaptirma drda biraz bozuldu tabi aöa bemde küçültüm bu denli bilinçli değildim ailede varsa yapılması gerektiğini mesela bilmiyordum buradan öğrendim bu kadar riski ve kardeşimde yaptırınca tamam dedim baytarcımmmm sen konuş bem yaptırıcam Allah korusun bilmesem bişey olsa ne olurdu hiçde pişöan değilim yaptırdığıma hiç olmazsa yediğimi içtiğimi rahat yiyorum aklımda kalmadı

Dogrudur canım ama ben suan kucukcekmecede annemlerdeyim burası daha beter ev yaniyo

bizde sali günü 29+5 günlükken kontrole gittik.1361 gr 38 cm olmuş Ece kız..daha dönmemiş kafasi kaburgamda ayaklari sol tarafimda tepikleyip duruyo bu da minnoşum yüzünü tam dönmedi

Eklentiler

• Screenshot_2018-06-09-16-04-42.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 79
Çok geçmiş olsun canım. ne ola ki bu normal üşütmeye benzemiyor ?

Nesrinay86 canım çok geçmiş olsun , hayırdır inşallah neyse bebek iyiymiş şükür, bir daha sorun yaşamazsın inşallah

Nesrinay86 ilaçlarını al bol bol dinlen çok geçmiş olsun erken merken düşünme çağırma hiç tilkileri

Nesrinay86 geçmiş olsun canım ya bak bişey falan olur Allah korusun senin doktor kontrolünde olman lazım

Çok sağolun kızlar. Sıtma, titreme doğumu çok süratli bir şekilde hızlandırıyor. Allah tecrübe ettirmesin de, bilgi amaçlı aklınızda bulunsun. Titreme ve ateş rahim ağzını öyle bir genişletiyor ki anne ne olduğunu anlamadan bebeği çıkmış bulur. Korkum paniğim ondan oldu. Benim dr cumartesi pazar çalışmıyor. Açıkçası bu ay velayet masrafı, benim kızı yurtdışına yollama hazırlık masrafları falan filan derken özele gidecek durum da kalmadı elde avuçta. Yalnızca birikim bozdura bilirdik ki o da o saatlerde mümkün değildi. pazartesi gidip crp baktıracağım. Saaatlerdir öyle bir uyku çekmişim ki ne bebek kıpırdamış ne ben. Garibim kızım bana su içirmiş ara sıra, telefonları cevaplamış, arada ateşimi ölçmüş kendi başına çay içmiş bulduğunu yemiş bu saate kadar evde yalnız başına. 6 yaşında annem benim. Çok şükür dinç uyandım, dinlenmişim çok çok iyiyim. Hepinizi öpüyorum

Ah canım benim ya bu arada orada kadın doğumun acili yok mu crpye onlarda bakardı tatlım ya

Benim makat gelişli de değil anlamadim neden oluyor
Canim pardon ekleme yapmayi unutmusum mesaja.bebegim makat gelisli oldugu icin son zamanlar da cok aşağıda hissediyorum.sanki cocuk firlayacakmis gibi.makat gelisli oldugu icinmis.ama ondan once de kasık agrim oluyordu.hala olur.gece yatarken,saga sola donerken,egilip kalkarken,uzanirken hep oluyor.ultrasonda da bi sıkıntı gorunmeyince,bebegin büyümesine agirlasmasina yordum ben.sende istersen doktoruna gorun icin rahat etsin ama bi sıkıntı yoktur merak etme

bizde sali günü 29+5 günlükken kontrole gittik.1361 gr 38 cm olmuş Ece kız..daha dönmemiş kafasi kaburgamda ayaklari sol tarafimda tepikleyip duruyo bu da minnoşum yüzünü tam dönmedi
Oy masallah yaa cok tatliiiiiii❤❤bebekler bu dunyadaki en masum en guzel en degerli varlik duygulandim simdi

Yaptım canım onun tedavisini oldum, dr a gittim bakteri 40 çıkmıştı, antibiyotik de içtim daha ne geçti ki üzerinden tekrarlasın. Onu halletmiştim

Merhabalar
Nesrinay86 gecmis olsun canim egepamin dedigi gibi banada enfeksiyon gibi geldi ates sitma sanci 3 lusunden keske tahlillerini yaptirsaydin tekrarlarsa mutlaka yaptir cunku riskli bi durum enfeksiyon varsa ihmal etme lutfen
Onlar geçen hafta yapıldı canım ihmal etmedim. Pazartesi yine crp vericem ama sanmıyorum yani onca tantibiyotikten sonra bu şiddetle tekrarlayacağını

İnş korktugun gibi bişi olmaz canim hemen iyilesirsin. Ne kadar tatlı dusunceli bi kizin var maşallah daha 6 yaşında ne kadar olgun Allah bagislasin onu

Slm kızlar size birşey sormak istiyorum işten eve geldiğimde ara ara çamaşırımda beyaz leke oluyordu ama bugün sanki beyaz sıvı sabun gibi daha yoğun geldi gözüme bu normalmi sizde de oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…