- 29 Mart 2012
- 2.498
- 4.706
- 333
- 41
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #45.221
Bana eczaneden aldirdilar yanimdaki bayana 1 bardak seker verdiler neye gore veriyorlar bilmiyorumSagol canjm.Doktor adeta pesimi birakmiyor,mutlaka mutlaka yaptirman lazim diyip duruyor.galiba son care yaptiricam.sicak suda kup sekeri cozundurup veriyorlarmis.onu icebilecegimi zannetmiyorum.onun yerine eczaneden kutu kola gibi aromali olanlar varya ondan alayim diyorum.belki icebilirim.insallah sorunsuz atlatabilirim bu sureci
Tamam balım,yaptiricam insallah.cok tesekkur ederim.yeterki bebitolarimiz iyi olsun❤Bana eczaneden aldirdilar yanimdaki bayana 1 bardak seker verdiler neye gore veriyorlar bilmiyorum
Tadi bol aekerli iste icini bayiyor ikiside 1 2 saat zorluyor o kadar cok.zor değil kotu düşünme
Canim pardon ekleme yapmayi unutmusum mesaja.bebegim makat gelisli oldugu icin son zamanlar da cok aşağıda hissediyorum.sanki cocuk firlayacakmis gibi.makat gelisli oldugu icinmis.ama ondan once de kasık agrim oluyordu.hala olur.gece yatarken,saga sola donerken,egilip kalkarken,uzanirken hep oluyor.ultrasonda da bi sıkıntı gorunmeyince,bebegin büyümesine agirlasmasina yordum ben.sende istersen doktoruna gorun icin rahat etsin ama bi sıkıntı yoktur merak etme
Geçmiş olsunüşüttün anladığım dikkat et sinlen bolsu tüket tansiyon düşük değilse limonla hatta ve karbonat gargara bogaza iyi geliyor. Kızınada maşallah benimde kızım var aynı yaşta ama dediklerini hayal bile edemiyorum mümkün değil gibi geliyorÇok sağolun kızlar. Sıtma, titreme doğumu çok süratli bir şekilde hızlandırıyor. Allah tecrübe ettirmesin de, bilgi amaçlı aklınızda bulunsun. Titreme ve ateş rahim ağzını öyle bir genişletiyor ki anne ne olduğunu anlamadan bebeği çıkmış bulur. Korkum paniğim ondan oldu. Benim dr cumartesi pazar çalışmıyor. Açıkçası bu ay velayet masrafı, benim kızı yurtdışına yollama hazırlık masrafları falan filan derken özele gidecek durum da kalmadı elde avuçta. Yalnızca birikim bozdura bilirdik ki o da o saatlerde mümkün değildi. pazartesi gidip crp baktıracağım. Saaatlerdir öyle bir uyku çekmişim ki ne bebek kıpırdamış ne ben. Garibim kızım bana su içirmiş ara sıra, telefonları cevaplamış, arada ateşimi ölçmüş kendi başına çay içmiş bulduğunu yemiş bu saate kadar evde yalnız başına. 6 yaşında annem benim. Çok şükür dinç uyandım, dinlenmişim çok çok iyiyim. Hepinizi öpüyorum
daha gelmedi canım bekliyorum bakalımSağol canım sende güle güle kullan geldi mi sizinkide
Benim Dr her cuma akşamdan Denizliye gidiyor. Mutlaka her iki haftada bir cuma akşamı veya cumartesi sabahı ben yamuluyorum. Umarım doğumu da öyle planlamamCok gecmis olsun. Bahsettigin serum carpinti ve sicak basmasi yapiyor ama ates bilemedim. Yalniz kasilma icin adalat, nidilat yada nidicart tarzi bir hap verilmesi lazimdi diye dusunuyorum kendi dr una bir danis istersen onlem amacli baslatabilir.
Sağol canım. Bence de sağlam üşüttüm , bademcik ameliyatı olduğuma boğazımda birşey hissetmiyorum ama balkonda kanepede uyudum bu hastalanmadan önceki gece, ben ordan kaptım şifayı gibi. Canım biz farklı ülkelerde yaşadığımız için belki, çocuk alışmış tekbaşına idare etmeye. Kahve pişirmeyi, ekmek arası hazırlamayı, yumurta kırmayı vs.basit şeyleri yapıyor kendisi.Geçmiş olsunüşüttün anladığım dikkat et sinlen bolsu tüket tansiyon düşük değilse limonla hatta ve karbonat gargara bogaza iyi geliyor. Kızınada maşallah benimde kızım var aynı yaşta ama dediklerini hayal bile edemiyorum mümkün değil gibi geliyor
Canım ben ihmalkar değilim. Antibiyotik tedavim bir hafta önce bitti. İşte saatin vakitsiz olması vs.zorlaştırdı durumuGecmis olsun canim bir cok arkadas enfeksiyon diyor dikkat et lutfen kulak ver denilenlere sonuna geldik surda az bi vakit kalmisken daha cok sıkıntı yasamaNesrinay86
O bıdı bıdıcılar beni de çıldırtıyor. Kv her uğradığında saydırıyor herkesin yanında bir kere dayanamadım anne sen beni günde ne kadar görüyorsun ki ne yiyip yemediğimi biliyorsun dedim bozuldu, kızım kilo almıyorsun dedi. Ben de kilo almak iyi beslenmek değildir sağlıklı vitaminli yiyorum ben dedim. Artık söylemiyor )))Günaydın kizlar. Ben bı kaç gundur kaoltukda kalkerkn zorlanıyorum oda acayip bi zorlnama değil yani.. bbeek ters donmstur die düşünüyorum karnim asagi dogru cunku. Allah'ım bide etrafımdakiler sen duzgun beslenmiyosun kilo almadam die oyle diyorlar. Hergun sut muz sut. Her hafta tavuk et yiyorum daha napayım yani ben..bide oruc tutmadm bebekde bir iki gun gerileme olmus dr isey demedi ama bn kndim rhaat etmeyince bıraktım... Konuşup duruyorlar yok gece erkn yat sabah erkn kalk. Kndine düşünme sadece bnden cok mu dusuncksnz. . ins kilo almsiti bebek ben yine almadm...
Kuzumm maşallah Maşallah. Tatlı şeyy...Teyzeleri biz dktra gittik ama yine farklı dktra gittim herhangibir erken Doğum riski Yok rahimin durumu iyi yolculuk yapabilirsin dedi ama 10 gün önce başka dktra gittiğimde 2100 gramdı şimdi buda 2100 gram dedi ya yanlış ölçtü yasa makineyle alakalı bir durum bilemedimKordonunu açmış bu arada Talha oğlan Boyuda 46,5 falan
Annemin evi de gölün orda çok sıcak çok. Göle mi girsekDogrudur canım ama ben suan kucukcekmecede annemlerdeyim burası daha beter ev yaniyo
Evet canım gelişimi iyi çok şükür erken Doğum riskinde görmüyorum en az iki hafta dedi oyuzden rahatladım kordonunu açmış olmasıda çok mutlu etti sağlıklı olsunda çok kilo almasına gerek Yok ineği onu besler doğsun daKuzumm maşallah Maşallah. Tatlı şeyy...
Canım doktordan doktora fark oluyor. Benim iki hafta önce hatta 10 gün önceydi yanılmıyorsam bebek 29+6 hafta uyumlu 1348 gramdı, dün yine bakıldı ya, 29+6 uyumlu 1746 gr. Şimdi bu bebek gelişmiyor desek o 400 gram nasıl neresinde artmış. Yok madem büyüyor nasıl 29+6 oluyor. Valla hiç takılmadım. Acil dr ına söyledim ölçüm yanlışıdır esas kilo almışsa büyüyor demek ki dedi. Yani ölçüm hatası kesin.
Anim masallah pasaya bosver fazla kilo sart degil.saglikli dogsunlar yeterEvet canım gelişimi iyi çok şükür erken Doğum riskinde görmüyorum en az iki hafta dedi oyuzden rahatladım kordonunu açmış olmasıda çok mutlu etti sağlıklı olsunda çok kilo almasına gerek Yok ineği onu besler doğsun da
Canim dikkat et kendine artik su balkondada yatma istersenKuzumm maşallah Maşallah. Tatlı şeyy...
Canım doktordan doktora fark oluyor. Benim iki hafta önce hatta 10 gün önceydi yanılmıyorsam bebek 29+6 hafta uyumlu 1348 gramdı, dün yine bakıldı ya, 29+6 uyumlu 1746 gr. Şimdi bu bebek gelişmiyor desek o 400 gram nasıl neresinde artmış. Yok madem büyüyor nasıl 29+6 oluyor. Valla hiç takılmadım. Acil dr ına söyledim ölçüm yanlışıdır esas kilo almışsa büyüyor demek ki dedi. Yani ölçüm hatası kesin.
Bilmiyordum canim insallah temiz cikar serumdandir ve gecici bir ateştir insallah tekrar gecmis olsunOnlar geçen hafta yapıldı canım ihmal etmedim. Pazartesi yine crp vericem ama sanmıyorum yani onca tantibiyotikten sonra bu şiddetle tekrarlayacağını
Yok canim ihmalkarsin demek istemedim yanlis anlama lutfen sagligin noktasinda merak ettigim icin yazdimCanım ben ihmalkar değilim. Antibiyotik tedavim bir hafta önce bitti. İşte saatin vakitsiz olması vs.zorlaştırdı durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?