2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana eczaneden aldirdilar yanimdaki bayana 1 bardak seker verdiler neye gore veriyorlar bilmiyorum
Tadi bol aekerli iste icini bayiyor ikiside 1 2 saat zorluyor o kadar cok.zor değil kotu düşünme

Bana eczaneden aldirdilar yanimdaki bayana 1 bardak seker verdiler neye gore veriyorlar bilmiyorum
Tadi bol aekerli iste icini bayiyor ikiside 1 2 saat zorluyor o kadar cok.zor değil kotu düşünme
Tamam balım,yaptiricam insallah.cok tesekkur ederim.yeterki bebitolarimiz iyi olsun❤

Ya kızlar benmi panik yapıyorum bilmiyorum ama ıslaklık varmı yokmu anlamak için peçete koydum iç çamaşırıma, akıntım dışında peçete kurulanmamışım gibi ıslak oluyo. Su sızıntısı olabilir mi daha çok küçük bebeğimde iyice korkmaya başladım

Yuksek ihtimal büyümesinden ve kansızlıktan dolayı diye düşündüm bende çünkü rahatladım biraz tuvalete çıkınca

Geçmiş olsunüşüttün anladığım dikkat et sinlen bolsu tüket tansiyon düşük değilse limonla hatta ve karbonat gargara bogaza iyi geliyor. Kızınada maşallah benimde kızım var aynı yaşta ama dediklerini hayal bile edemiyorum mümkün değil gibi geliyor

Cok gecmis olsun. Bahsettigin serum carpinti ve sicak basmasi yapiyor ama ates bilemedim. Yalniz kasilma icin adalat, nidilat yada nidicart tarzi bir hap verilmesi lazimdi diye dusunuyorum kendi dr una bir danis istersen onlem amacli baslatabilir.
Benim Dr her cuma akşamdan Denizliye gidiyor. Mutlaka her iki haftada bir cuma akşamı veya cumartesi sabahı ben yamuluyorum. Umarım doğumu da öyle planlamam

Bugun yine burnum kanadi artik gidip yaktirmak sart oldu hafta ici gidicem umarim agrisiz bir islemdir

Sağol canım. Bence de sağlam üşüttüm , bademcik ameliyatı olduğuma boğazımda birşey hissetmiyorum ama balkonda kanepede uyudum bu hastalanmadan önceki gece, ben ordan kaptım şifayı gibi. Canım biz farklı ülkelerde yaşadığımız için belki, çocuk alışmış tekbaşına idare etmeye. Kahve pişirmeyi, ekmek arası hazırlamayı, yumurta kırmayı vs.basit şeyleri yapıyor kendisi.

O bıdı bıdıcılar beni de çıldırtıyor. Kv her uğradığında saydırıyor herkesin yanında bir kere dayanamadım anne sen beni günde ne kadar görüyorsun ki ne yiyip yemediğimi biliyorsun dedim bozuldu, kızım kilo almıyorsun dedi. Ben de kilo almak iyi beslenmek değildir sağlıklı vitaminli yiyorum ben dedim. Artık söylemiyor )))

Kuzumm maşallah Maşallah. Tatlı şeyy...
Canım doktordan doktora fark oluyor. Benim iki hafta önce hatta 10 gün önceydi yanılmıyorsam bebek 29+6 hafta uyumlu 1348 gramdı, dün yine bakıldı ya, 29+6 uyumlu 1746 gr. Şimdi bu bebek gelişmiyor desek o 400 gram nasıl neresinde artmış. Yok madem büyüyor nasıl 29+6 oluyor. Valla hiç takılmadım. Acil dr ına söyledim ölçüm yanlışıdır esas kilo almışsa büyüyor demek ki dedi. Yani ölçüm hatası kesin.

Az önce gecmryem özelikle geceleri dayanılması zor olan bacak ağrım kraplar için, dr aradan ve acmiyor sinirim bozuldu, bu kadar şidetli olması beni cok endişelendirıyor, üstelik hastayım boğazım şişti ateşim cıkdı başım ağrıyor oksürüyorum. cok kötüyüm, hepsi üstüste gelimş durumda cok kotüyüm.

Evet canım gelişimi iyi çok şükür erken Doğum riskinde görmüyorum en az iki hafta dedi oyuzden rahatladım kordonunu açmış olmasıda çok mutlu etti sağlıklı olsunda çok kilo almasına gerek Yok ineği onu besler doğsun da

C
Anim masallah pasaya bosver fazla kilo sart degil.saglikli dogsunlar yeter

Canim dikkat et kendine artik su balkondada yatma istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…