2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aferin kızına tekrar maşallah biz baya bi geç bulunca sanırım biraz buldumcuk olduk pek ona bişey bırakmadık şimdide zorlanıyoruz tabi ama bizim suçumuz bakalım bebekten sonra umarım sıkıntı yaşamadan atlatırız.

Geçmiş olsun boğaz için ılık karbonatlı su gargara iyi geliyor dene bi istersen zararsızda

Geçmiş olsun boğaz için ılık karbonatlı su gargara iyi geliyor dene bi istersen zararsızda
Cok iyi hatırlatdin canım onuda yapıyım yaklaşık 5-6 gündür gecmiyor, cok kotude oksürüyorum, ayıpdır söylemesi oksururkende idrarmi kacırıyorum, cok zor durumdayım. Cok utanc verici.

Tokalarımı?? Şimdiden tokalarımı varmış prensesin onlar için en iyisi güzel bir kutu canım. Çoraplar için de öyle rahat oluyor.

Kızlar acil yazabilir misiniz, amniyon sıvısı test etmek için turnusol kağıdı hangi renk olmalı, mavi ve kırmızı turnusol kağıdı var bilenler acil yardım

Kızlar Çarşamba günü kayınvalidemin kedisi , benim kedi oğlumun da en yakın arkadaşı öldü maalesef , kayınpederim vefat ettikten sonra sahiplenmişti, canyoldaşı olmuştu ve kadıncağız perişan oldu ağlamaktan. Biz de dayanamadık Antalya’ya gittik bir iki gün de annemlerin yanına gittim , resmen deniz burnumda tütüyordu gözümü karartıp denize girdim kayınvalidem çarşıya çıkalım kafam dağılır dedi ve 2 tane lohusa takımı aldı sağolsun, annem de bir sürü yastık yorgan nevresim pike döktü önüme sanırım her zamanki gibi abartmış yeğenlerimi de bol bol sevdim ilaç gibi geldi ve bugün çok şükür sorunsuz döndük evimize Çok okuyamadım bir kaç gündür ama kontrollere gidilmiş tatlış tatlış fotolar gördüm

İnş korktugun gibi bişi olmaz canim hemen iyilesirsin. Ne kadar tatlı dusunceli bi kizin var maşallah daha 6 yaşında ne kadar olgun Allah bagislasin onu
Sağol canım. Vallahi kendime geldikten sonra çocuktan utandım nasıl kurulamış giydirmiş beni duştan sonra özür diledim sen benim annemsin ne var ki diyor.

Slm kızlar size birşey sormak istiyorum işten eve geldiğimde ara ara çamaşırımda beyaz leke oluyordu ama bugün sanki beyaz sıvı sabun gibi daha yoğun geldi gözüme bu normalmi sizde de oluyormu
Bende de oluyor ara sıra. İnternette yazıyor kıvamı artabilir akınıtının diye.

Oh iyi yapmışsın kedicikler üzüldüm senin eğlenmene sevindim cnaım hoş geldin

Ay çok şükür. Erken doğum riskini görmediği güzel olmuş ya. Uçak yolculuğunu sordunmu? Rapor için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…