2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canlar bizde dún cimcimemin besigini bebek arabasini hamagini ve bebek bakim cantasini aldik cok hosuma gittiler bebek arabasini beneto markali aldim cok kullanisli 3 lu set gibi travel sistem diye geciyormus
Güle güle kullanın canım. Evin havasını değişti değilmi ben de beneto aldım tavsiye üzerine, çok rahatlar. Güle güle eskitin canım.

Bilmiyordum canim insallah temiz cikar serumdandir ve gecici bir ateştir insallah tekrar gecmis olsun

Yok canim ihmalkarsin demek istemedim yanlis anlama lutfen sagligin noktasinda merak ettigim icin yazdim
Canlarım sağolun ilginiz için. Gerçekten kendim de şaşırdım. Ben mikrobiyoloji mezunuyum, gelinimiz enfeksiyonist doktoru. Sıtma ateş hemen doğurturdu dedi, iyiki doğurmamışsın. İlaçlar aldırmış göndertmiş ama crp yaptıracağım için içmiyorum şimdilik. Tahlil sonucuna tesir etmesin diye. Öpüyorum sizi kızlar. Sabahtan buyana iyiyim inşallah ki geçti.

Güle güle kullanın canım. Evin havasını değişti değilmi ben de beneto aldım tavsiye üzerine, çok rahatlar. Güle güle eskitin canım.
Tesekkúr ederim canimcim biz eve getirmedik daha doguma yakin gelsin dedik evi temizletecem dipten kòseden ozaman gelir

Cok gecmis olsun canim aman dikkat benim capraz komsum 37+5 iken sancisi tutmus belden girmis (bebegi erkek) kostur kostur arastirma hastanesine (takibi orda yapiliyordu) demisler ki enfeksiyondan sancilanmissin 30 dk da bir sanci geldigi icin nst de o sancisiz aralik cikmis neyse yollamislar eve tabi duramiyo kiz 15 dk ya dusmus yine gitmis hastaneye yine yok dogum demisler eve postalamislar kiz tir tir titriyomus sitma gibi bunlar kari koca demisler ki ozele gidelim ozele gidiyorlar dr bi bakiyor ki sakin ikinma yarim saat icinde de doguyor toplam 4-5 saat sanciyla beraber su an 6 gunluk bebegi var

Off yaaa.. Doğdu doğacakmış bebek yollarda desene. Ben de kızım doğduğunda şahit oldum, gece hasta getirdiler, nöbetçi dr bakmış açılman 2sm mi ne demiş sancı çekeceksin daha. Bunlar da çok uzaktan gelmişler, ebeler dr gitti uyudu. Kız başladı titremeye, koridorda sedyeye uzandı, biz de bilmiyoruz durumun ciddiyetini, biz dediğim doğum yapmış anneler koridorda geziniyoruz sohbet ediyoruz. Baktık titriyor pikelerimizi örttük üstüne üşütmüş diye, sonra ateşlendi terledi (aynı bendeki gibi) ay ben soğuk aldım galiba dedi, karnım da ağrıyor bir wc gideyim. Gitti iki dk geçmeden bir çığlık kızlar kimi oraya koştu kimi dr çağırmaya, ve bebek elinde . Göbek bağını kesmek kalmıştı sadece yani.

Amanın hikayelere bak oyyy bana bişeyler oluyor

Valla okudum pişman oldum dedim nerden okudum ya
Ya korkmayın bak ne güzel rahat doğurmuş öyle kolay Doğum çok zor birşey nerde öyle 2cm olacak titrycen Doğum yapıcan Allah korumuş tabi wc de olduğu için hastanede olduğu için şanslıymış ama çok kolay bir Doğum olmuş

Ben yinede almayım o tarz bir doğum allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…