2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Iyigeceler kizlar simdi benim yarim.saattir makata vuran agrim oluyo ama siddetli degil.sanki benim sipa oraya tepiyo gibi ama bilemedim bòyle olan varmi gece gece gene sorun
canim bebek toplaniyor mu bebek harektlenince mi agri bsliyor..bilemedim bnde cok tecrubesizim yanlis birsey soylmk istemiyrm..bnm makata cok vurdugu olmustr bebegimin ama yakin zmnda olmadı..20li haftalarda cok oldu.

Benim de gece skntilarim basladi son bikac saattr karnim bir saga bir sola sertlesip yigiliyor ve alt karina vuran agricda eslik ediyor bu durumda iken..bu kasilma mi bebek hareketi mi anlayamiyorum artik.Var mi fikri olan? Bu arada bebekte cok hareketli.

Aynı bende olan olay.Tek farkı var bende meydana gelen o sert yığılma bi kaç saniye sonra kıpırdıyor bebekmi kasılmamı kestiremiyorum

canim bebek toplaniyor mu bebek harektlenince mi agri bsliyor..bilemedim bnde cok tecrubesizim yanlis birsey soylmk istemiyrm..bnm makata cok vurdugu olmustr bebegimin ama yakin zmnda olmadı..20li haftalarda cok oldu.
Benimde yeni bugun oldu canim yarin randevum var bakalim bebis ne durumda

Benimkide òyle canim bebek cok hareketli karnimin ic8n de sanki hopluyo zipliyo aradada gòbek cevremde sertlik yapiyo bemde anlamis degilim kasilmami agrimi ama bugún ilk defa sertlesti nefesim kesildi sanirim kasilmaydi

Bebek harekwti ile rahim kasilmasini ayirt etmek lazim ve bu noktada bnde cok tecrubesizim..eger o sertlikten snra harektlnme oluyorsa bebektir diye dsnyrm.
Bana bu hafta doktor bu ağrılarım çok normal olduğunu artık rahimin kendini Doğuma hazırladığını söyledi Benimde bayağı ağrım oluyor çünkü bide farkettim ki kafama birşey takınca stres olunca daha çok kasılmam ağrım oluyor

Nesrinay86 nerdesin sen canım hiç sesin Yok bugün iymisin

Aynı şeyi yazıyordum Nesrinay86 ve @Egepam iyi misiniz ?
Canlarımm iyiyim. Bugün ev kalabalık , yemek masa derken telefonu elime alamadım. Azcık da pestil yaptım kurusun kış için benim kızlar bayılıyor. Bebişin hareketleri yavaşladı sanki yada ben kendimi dinlemeyedim. Saatin 2 olduğınu da yeni farkettim Ara sıra gelen kasılma sancıları dışında oturamadım ki

Senin kendini yormamam gerek ama hiç durmuyorsun yerinde lütfen bir iki hafta daha sabret uzan soluna şimdi yormuşsun oğluşu da demekki

Iyigeceler kizlar simdi benim yarim.saattir makata vuran agrim oluyo ama siddetli degil.sanki benim sipa oraya tepiyo gibi ama bilemedim bòyle olan varmi gece gece gene sorun
Nst girmismiydin canim
Makata vuran agri sanci oluyor iste yarin dr a sor bu gece şiddetlenirse siklasirsa git

Nst girmismiydin canim
Makata vuran agri sanci oluyor iste yarin dr a sor bu gece şiddetlenirse siklasirsa git
Birkere girdim acilde neseteye sanci cikmadi canim bu makata curan agrida devamli degil b3bis hareket ettikce sanki bir yere vurursunya tik tik gibi òyle bir agri yarin aklimda soracam doktora

Birkere girdim acilde neseteye sanci cikmadi canim bu makata curan agrida devamli degil b3bis hareket ettikce sanki bir yere vurursunya tik tik gibi òyle bir agri yarin aklimda soracam doktora
Bebişin pozisyonundan kaynaklı sanki canım. Bende sancı olduğunda belim kopacak gibi ağrıyordu öyle tık tık değil, bariz ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…