2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu konu hakkinda birseyler bilen yokmu kizlar ben neyapayim dimdi acile gideyimmi sabak on bucukta randevum var bekleyeyimmi ay gene evhamlarim geldi
Selam dayanamayacak gibiysen git.pazar ben de korktum erken mi geliyor diye.ebeye gittim pzt.dogumdan supheleniyorsan, su , kanama vs varsa hastaneye git dedi.

Size sadece diyet mi verdiler, bana da diyeverdi ama ölçüm yapmadığım için bilmiyorum ama diyete de uyamıyorum, çok mutsuzum yesem de yemesem de
Günaydın cnm önce diyet ile 3 öğün şeker ölçümü verdi. Sonra tek öğün ölçüme düşürdü. Şekeri öyle görünce daha çok mutsuz oldum inan

Ben artik diyet falan yapmiyom canima tak etti bugún tatliydi hamur isiydi nevarsa yedim biraz ònce òlctúm sekerimi 117 hayret ettim okadar yemeye gece sekeri 117 cikti ben sok ben iptal
Ben yediklerimi saymayayım.. bekliyordum yüksek çıkar diye de toklukta 125 üstü görmemiştim hiç şok oldum.

@etka31112 evde oturmak çok zor gelicek ama bebiş Doğunca biraz kafan dağılır Çalışacakmısın tekrar Yoksa çocuğuna mı bakıcaksın

Gönlümden geçen tekrar calismamak çocuğu büyütmek ama Rabbim maddi manevi mecbur bırakmasın insaallah canım

Ben fiyatta anlasabilirsem dusunuyorjm canim oglumda yapmistim bunda yapmasam haksizlik etmis gibi hissetcem bi de cok guzel ani oluyor sonrasi icin

Günaydın hatunlar :)
Yine bir süt sağma seansından merhaba ne gıcık iş bu yaaa ben hiç sevmedim bebelerim gelse de kurtulsam şundan !
Ara ara girip okuyorum ara sıra nesrine soruyorum aklım bi yandan da sizde
Kasılma mı sancı mı yankıları üst seviyede normal olarak . Benim en büyük belirtim kasılmanın yanında şiddetli geçmeyen bel ağrısı oldu o saate kadar hemşireye bile haber vermedim hastanede ama bel ağrım eklenince hissettim geldiğini. Hemşire bana artı olarak hep büyük tuvaletin varmış gibi oluyor mu dedi ama ben onu pek hissetmedim

Ellerine sağlık aman iyi ol da.. ama bugün imkanın varsa yat dinlen bu bebişlere koz vermeyelim

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 30+4 günlüğüz, doktor 32. Haftada gel kemik yapının normal doğuma uygun olup olmadığına bakacaz dedi. Nasıl bakıliyor ki, bakıldı mı sizlere de?
alttan muayene edicek canım erken çağırmış biraz beni 37 de çağırmıştı ilkinde

Canım çok teşekkür ederim Beboslarimiz sağlıkla gelsin. Acele etmesinler :)))
Bu arada panik hallerimi çok yansıtmadığım doğrudur

Günaydın canım
Nasıl oldu oğluşlar toparlandılar mı biraz kilo alıyorlar mı? Ne zaman çıkıyorlar eve? Bir an önce kucağına alırsın inşallah

canım suan cok sukurkı buyudu
Allah ın ıznyle bıraz daha dayansa belkı kuvoze bıle ıhtıyac olmaz
o da sen de ıyı olunda dogum seklı en hayırlısı neyse o olsun ınsallah
Benim zillinin gelisimi önden önden gidiyordu. Demek ki erken gelmeye niyetliymis :) Ama biz şimdi ona bir dur sen yerinde dedik. Bakalım ne kadar dinleyecek bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…