2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok çok teşekkür ederim canım. Kesinlikle her işte bir hayır varmış çok doğru.

kaldırsaydın esını keske
gecen gece bende gayet benı urkutecek bır ruya gördum
wcye gıdıcektım esımı kaldırdım banyo kapısında beklettım:)

benım de ılk kızımın dogumu asırı bel agrısıyla basladı
sancı su nısan vs hepsı oldu ama aksam saatlerı onlar basladı
öglenden ıtıbaren bel agrım coktu

bu seferde ıkı gundur cıdden ıdare edemedıgım sırt agrısı var
henuz bel kısmına inmedı
benı de korkutmuyor degıl
randevum pazartesı bakalım artık

Günaydın kızlar
Benim gecem berbat geçti yine şahane bir kaşıntı tuttu avil içtim banamısın demedi ve ben yapılan kan testine inanmayıp az önce tekrar safra asitleri ve karaciğer enzimleri için kan verdim şuan kaşıntılı 12 saat geçti ne zaman azalacak bitecek bilmiyorum ölüyorum uykusuzluktan (

bu oğluş artık canımı sıkıyor. bir gün çılgıncasına hareketli bir gün sıfır hareket dün ya hiç hareket etmedi neredeyse akşam iki üç pıt pıt hissettim sadece. sabaha kadar hareket ediyor mu diye kendimi dinledim tık yok. şimdi işe gelirken ayıptır söylemesi dondurma aldım en harekete geçiren yiyecek bizimkini bekliyorum yine hareket olcak mı diye.

Tembellik mi
Daha hazırlık yapmayanlar vardır belki

O kaşıntı da insanı delirten birşey Allah’ım yardım etsin sana

günaydın kızlar bu hafta karnım çok büyüdü ve sonuç bugün çatır çatır çatlamışım bi gecede karnım kıpkırmızı olmuş
Ben de birgün kocaman oluyorum birgün kibar kibar küçük karnım oluyor anlamadım gitti? Karnım küçülünce kız nereye saklanıyor acaba

Kızlar benim bir dahaki dr kontrolüm 18 temmuz bu dr niye bu kadar aralık veriyor anlamadım aslında kötü bişey olmadığı için mi rahat olursa zaten hidicemi biliyor ondan mı bilemedim hittiğimde 35+4 haftalık olucam çok olmuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…