2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel anneler uyku savaşlarından sonra çok şükür sabaha kavuştuk saat başı uyanmak tekrar uyumak için verilen çaba Allahım inşllah bebekler akıllı uslu olurda doğunca sıkıntı çekmeyiz Ben bebeğin durumuna göre yani uslu bir bebek olursa yardımcı isteycem ama çok durmayan bir bebek olursa burda tek başıma olduğum için günde en azında 3 4 saatlik bir yardımcı alıcam bakım için 40. Çıktıktan sonra Buraya geleceğiz çünkü şimdide korkular başladı beni niye bu kadar korkuyorum derseniz Allah canını sağetsin benim Ali oğlum felaket yaramaz huysuz bir bebek ve çocuktu ömrü uzun olsun hala öylede:)))

Ben de birgün kocaman oluyorum birgün kibar kibar küçük karnım oluyor anlamadım gitti? Karnım küçülünce kız nereye saklanıyor acaba
Benimde gündüz pek Yok akşam üzeri çıkıyor zaten üstüme dar bir giymezsem bebek karnı olarak anlaşılmıyor uçağa binene kadar bir sürpriz yapıp büyümez sanırım bu saatten sonra :)

Güzel haberlerle gel inşllah bekliyoruz prensese teyzelerinde slm akıllı uslu dursun

Evet sanki fazla ara vermiş senin daha yakın takip edilmeli hemde erken Doğun riskinden

Sen kalan haftalarını daha fazla dinlenerek geçirebilsen keşke.. Allah yardımcın olsun canım

32 ye gelebılseydım hayırlısıyla canım
aslında hanı 32den sonra ne kadar kalsam maddı manevı benım iyi olacaktı ama durabılecek gıbı degılım
ezıyet etmeyeyım kendıme durumum bellı
onumzdekı cumaya kadr bı sekılde dayanmam lazım sonrası kısmet artık

dun bugun durumumu görunce elımde kalan ıslerı aceleyle bıtırmeye calısıyorum mecburen

bana da uzun geldı aralıgı canım
benı son 2 dır 3 hafta da bır cagırıyo 32den sonra 2 hafta dusuruyo

bı muddet sonra 10 gune sonra haftada bıre

ama sankı artık 2 veya 3 hafta aralıgı olması gerekıyormus gıbı gelıyor

Yerinde olsam 37 sen önce izin vermem doğumu tetikliyebiliyor çatın dar sezaryen olda diyebilir

ben bır cok yerde okudum canım tetıklemıyormus aslnda
soncta sanıyelık bı kontrol

ben 22. hafta cıvarı plesantanın rahme olan uzaklıgının ölçülmesi için olmustum mesela
ınsan stres oluyor o ayrı ama doktorlara göre cok normal

ama benım de bıldıgım bu kontroller 34-35de en erken yapılıyor o da ekstra bı durum varsa
nst de de sancı cıkarsa, ya da baska bı durum varsa felan, yanı genelde oyle duydum

Günaydın tatlı anneler yine bi soruyla karsinizdayim, 32 haftam yarın doluyor bu haftalarda eğer herhangi bir risk yoksa doktor izin vermişse iliski ne kadar olmalı ? Haftada 2-3 olması sizce fazlamı dersiniz? Bugüne kadar sıkıntı olmadıgından pek kısıtlama yapmadık riski olmayan anneler fikrinizi almak istiyorum hepinizi öpüyorum

Bende hazirani tamamlamak icon 33+0 da izne ayrilacagim

Günaydın kızlar. Uzun süredir girip okuyamıyorum. Herles iyi inşallah. Son bi kaç sayfayı okudum az önce wintersun doğurdun mu canım ben mi yanlış anladım

Minik kuzular bende Ayda 1 gidiyorum hala geçen hafta gittim herşey yolunda diye mi bilmiyorum yine 1 ay sonra gel dedi, gittiğimde bende 34 u bitirmis 35 girmiş olacağım, ayrınca geçen hafta nstye de sokmadı beni.

Biz unuttuk o işleri Nasıl oluyordu acaba

Canım birimde riskimiz Yok buzamana kadar devam etti Sen kendini iyi hissediyorsan yormadan kendini olur sınırlama bizde koymadık hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…