2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım ona branton hicks kasılmaları diyorlar, rahim kendini doğuma hazırlıyormuş, bir zararı yok pozisyon değiştirmen gerekmiş öyle olduğunda, oturuyorsan kalkacaksın, ayaktaysan oturacaksın gibi.

Ben 32+4 haftalıgım bugun kontrolum var bundan sonra 2 haftada bır olucakmıs kontroller

Tek bebis ben incia diye bir krem kullaniyorum zeytinyag 9zlú bitkisel gògús ucu kremide var cok memnunum aslinda karnimin ùst taraflarinda ve yanlarinda hic catlagim yok asagilarda var sadece 2 kutuyu bitirdim ve 1 tanedaha almayi dúsúnúyorum
ne kullanıyorsun krem olarak tatlım. Senin bebiş tek değil mi?

anladım tatlım aslında bakarsan çatlayacak şeyi zapt etmek çok çok zor.
Ben de lierac kullanıyorum. 4. kutumdayım düşün her gece muhakak kremleniyorum. Artık arada Hindistan cevizi yağı da kullanıyorum liearac maddi top attıyor çünkü :))))

Alt baldırımda diz arkası o kadar kremlememe rağmen bir gün az sürsem diğer hemen kırmızı çizikçikler oluşuyor. ama bol kremlersem diğer gün geçiyor kırmızıyken bol kremle. Hinsitan cevizi yağını da öneririm.

Evet sanki fazla ara vermiş senin daha yakın takip edilmeli hemde erken Doğun riskinden

Banada geç geldi sevinmeli miyim bilmiyorum bi yandanda tedirginim suyu falan eksilirse diye baytara desem zaten dra sık gitmemi tasvip etmiyor püfff

Be
n sadece sabahlari karnima ve yanlara sùrúgorum bacak kalca baldir oralara hic sùrmúyorum

merhaba kızlar hepiniz normal doğum mu istiyorsunuz acaba. Ben de şimdiye kadar hep normal doğum istiyordum ancak bebekte oluşacak komplilkasyonlar gözümü korkutmaya başladı, bebeiş sağlıkla doğsun da ben ameliyat çekerim diye düşünüyorum. Hem doğacağı tarih belli olur eşim de yanımda olamayacak doğum tarihlerinde.

Aslında normal doğumu destekleyen bir hastaneye özellikle ayarlayıp gitmeye başlamıştım. Biraz kafam karışmaya başladı.

Dra dedim ne yapacaz böyle önlem amaçlı progestan kullanmaya devam dedi ondan mı rahat takılıyır anlam veremedim neyse Allah büyük biraz içimiz ferah tutalım Allah korusun bişey olacağı varsa hergünde gitdek boş olacak sanırım biraz kendimizi rahat tutalım

canım yurtdışında bir ayda bir çağırıyorlar bir de ultrasonla bakmıyorlar, hamilelikte max 3 kez ultrasonla bakıyorlar.
Haklısın aslında biz de alışkanlık ettik tabi bu durumu çağırırsa iyi çağırmazaa kötü diye benim bebiş normale oranla biraz aşağıda bu durumdan dolayı erken doğum riskim var o yüzden terddüt ettim ama bunu düşününce cidden rahatlamam lazım

Cnm bebişin aşağıya doğum pozisyonunda mı duruyo? Yani baş aşağı

Bebe yagida aldim nemlendirsin diye onuda kullaniyorum artik hayirlisi genetikte varsa durduramiyorsun diyorlar

Biz unuttuk o işleri Nasıl oluyordu acaba

Canim gerçekten mi ? Peki doktorunun kısıtlama getirdi yoksa baska nedenlerden mi?
Canım birimde riskimiz Yok buzamana kadar devam etti Sen kendini iyi hissediyorsan yormadan kendini olur sınırlama bizde koymadık hiç

Yanı bizde koymadik doktorumuz bi kısıtlama
Getirmedi ama ben de utancımdan soramadım tabi haftada kaç kez diye Ama haftada 3 kez ortalama oluyor biz mi abartıyoruz dedik, benim bebis geçen hafta ters döndü ama doktorum bi risk yok dedi, hatta alttan muayene etti. O yüzden bi de sizlere sorayım dedim

Canim benim doktorumda òyle bisey olacagi varsa olur durduramayiz diyo bende 2 hafta kontrollere basladim bugún ilk gelsik

Kesinlikle canim icin rahat olsun özele mi devlete mi gidiyorsun bilmiyorum ben iki ay önce özele
BAsladim şimdi bi sorun olduğunda soruyorum ulaşıyorum o yüzden içim rahat, bir de dediğin gibi olacağı varsa olur, zaten 35 ten sonra daha sık çağıracak emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…