2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hiç telaş etme, zaten doktor çok riskli bir şey görse seni muhakak çağırır, eminim kendini çok dinliyorsundur zaten en ufak farklılık hissedersen doktorunu ararsın. gel derse gidersin :)

Özele gidiyorum canım ilk gebeliğimde de aynı dra gidiyordum çok bilgili tecrübeli bi dr gidince ikna oluyorum eve gelince kafama sorular takılıyır oda annelik iç güdüsünden bence evham yapmamak şart rahatımda çok şükür yorulmazsam ağrı sızı yok en iyisi akıllı durayımda kendimi germeyeyim

Benimki psikolojik zaten bak sende görünce rahatlayacaksın kafayı yedik hepimiz bu terddütler ondan
Evet son zamanlarda sana derken ben yapiyorum evham azcik bir agrida acaba sogummu basladi omu oldu bumu oldu sanirim ben dogurunca beni psikologa gòrùrecekler bu gidisle

hiç telaş etme, zaten doktor çok riskli bir şey görse seni muhakak çağırır, eminim kendini çok dinliyorsundur zaten en ufak farklılık hissedersen doktorunu ararsın. gel derse gidersin :)
Aynen öyle koşa koşa giderim hemde. Evet sürekli evdeyim uzun süre yürümek vs yasak birde oğlum var onunla kısa yürümek bile tehlikeli bence birde ağır olan hiçbişey yapma yat dinlen dedi sanırım bunlara uyarsam biley olmayacak

Plesenta aşağıda, gözü kör olasıca
En baştan beri yasak bize

Ama son haftalarda doğumu kolaylaştırdığını duymuştum. Eğer doğruysa siz icraate devam

Kızlar ben en son 4 haziranda gitmiştim doktara sonra bana 2 haftada bir gelirsin dedi bugün yine gideceğim. Sizede öyle mi dedi bugün 33+3 günlük olduk. Birde alttan muayene mi başlıyacak bundan böyle. Çatı muayenesi için geçen gittiğimde erken demişti bugün olur mu sizce? Birisi çok acıyor demişti bana. Ben vajinal muayeneye çok alişkınım ondan daha mı çok acı veriyor?

Evet son zamanlarda sana derken ben yapiyorum evham azcik bir agrida acaba sogummu basladi omu oldu bumu oldu sanirim ben dogurunca beni psikologa gòrùrecekler bu gidisle
İlk gebeliğin olunca herşeyi takman normal canım benim ikinci ama riskli olunca bu kadar taktım oğlumda da cahil miydim ne hiç sıkıntı yapmadım sadece sağlıklı doğar mı diye düşünmüştüm

Vajinal muayeneyle aynı hiç dert etme onu çatı muayenesi bi kez yapılır uygun olup olmadığına bakar sonrası normal doğum istersen son haftalarda hep bakar

Plesenta aşağıda, gözü kör olasıca
En baştan beri yasak bize

Ama son haftalarda doğumu kolaylaştırdığını duymuştum. Eğer doğruysa siz icraate devam
yak bi cigara aynıyız senible 16. Haftadan bu yana bizede yasak G Gurmes yalnız erkek sıvısının rahim ağzını gevşettiğini okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama ilk gebeliğimde ben bi sıkıntı göremedim nedense son5 gün kalasıya kadar da devam ettik yani

Selamlar

evhamlar stresler :)

canım ya sen bu kadar evhamlı değildin sanki bu ara biraz evhamlı mı görüyorum seni hayırdır bir şey mi var
bana bi sonraki muayene için bir şey demedi bende sormadım aklıma gelmedi
haftaya gidicem 31+5 olacak çalışabilir raporunu alırım hem

Günaydın anneler, sizlere bir soru soracağım tamamen acemilikten:))
Hastane kapısına asmak İçin süs aldım ancak kapıya nasıl asılıyor bilen varsa yardımcı olabilir mi? Önce tül asıp tülün üstüne mi tutturuluyor, yoksa direk aldığım süsü tülsüz takabiliylr muyuz ? Aldığım kapı süsünün arkasında Asma yeri var, bu konuda hiç fikrim yok yardımcı olursanız çok sevineceğim

evet canım ben de tetiklediğini düşünmüyorum ama yine de daha geç haftalarda yapılması gereken bişeymiş gibi kalmış aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…