2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Banada iğne iplik al dedi eltim tülün üzerine tutturucakmışız canım ya ilkinde kapı süsümde yoktu benimde cahilliğim var bu konuda ama öyle dediler

Öyle aslında da ama ben bir annenin çatı muayenesinden sonra doğum yaptığını okumuştum bu yüzden en azından önlem amaçlı 37 den önce iZin verilmemeli tabi ki başka bir sıkıntı yoksa

Banada geç geldi sevinmeli miyim bilmiyorum bi yandanda tedirginim suyu falan eksilirse diye baytara desem zaten dra sık gitmemi tasvip etmiyor püfff
Canım belki yolunun uzun olduğunu bildiği için öyle söylemiştir. Zaten bir sıkıntı olursa senin erken gideceğini düşünerek , benim de randevum salı günü bakalım ne diyecek doktor kesin benimki de geç çağırır ben de dayanamayıp erken giderim

Yerinde olsam 37 sen önce izin vermem doğumu tetikliyebiliyor çatın dar sezaryen olda diyebilir
Gerçekten mi doğumu tetiklediğini bilmiyordum. Doktorum da normal doğumdan yana ama kafam çok karıştı. Ne diyeceğim ki doktora şimdi ben bilemedim

Aldığın kapı süsü nasıl ona göre değişiyor bu. Bazı süsler için tülü geçiriyorsunuz tüle takılıyor , bazıları kapıya yapıştırılıyor ama her halükarda hasta bakıcıları çağırıyorsunuz onlar takıyor siz de cebine 20 tl sıkıştırıyorsunuz

Çocuğun sağlığını düşünüyorsanız ve muayenelerinizde normal Doğum için bir engel çıkmıyorsa , normal Doğum onun sağlığı için daha iyi , tabi karar sizin ama şahsi fikrim sağlık açısından mümkün oluyorsa normal doğumu tercih edin derim

Öyle aslında da ama ben bir annenin çatı muayenesinden sonra doğum yaptığını okumuştum bu yüzden en azından önlem amaçlı 37 den önce iZin verilmemeli tabi ki başka bir sıkıntı yoksa
Kuzenimde elle muayene ederken doğumu başladı ve doğuramadı sezaryen oldu. Ben de ilk hamileliğimde bakıldı hiçbir şey olmadı. Sanırım bu da kişiyle ve rahimle alakalı bir durum.

canım bence bi sonraki gittiğinde yapar en erken yapsa bazen kızlar devletteki acile gittiklerinde ebeler sert davranabiliyomuş ama en fazla acısa sinek ısırığı kadar senin takipli doktorun daha yumuşak hareket eder ve bi saniyelik bişey zaten daha önce yapılanlardan hiç bi ekstra zorluğu yok alışkınsan hissetmessin bile

Benim doktorum ilk başlarda kendi söylüyordu serbest diye sonra ilk kanamam olduğundan beri yani aylardır yasak diyor yani biz de unuttuk

Teyzoslari biz gòrùsten ciktik hersey cok iyiymis sipam gene yùzúnú kapatmisti suyu yeri rahim agzi uzunlugu gayet iyi kilomuz 2 250 oda gayet iyiymis òlcumlerimiz 1 hafta ònden gidiyo hersey iyi 2 hafta sonra gelecem kansulandirici ilaci 2 haftadaha icecem sonra kesecem bu kasilmalari sordum onlar ònemli degil dedi makattaki agriyi sordum onada normal dedi buhaftalardan sonrà kasilmalar normalmis zaten cogunu hissetmiyormusuz arkadaslar dogum sekli sezeryan birde hurmayi sordum birkac tane yiyebilirsin kesin degil ama erken dogumu tetiklesigine dair sòylentiler vat dedi bizden bukadar teyzeleri cok uz7n oldu hakkinizi helal edin melike bebegin hepinize selami var

Fotoğrafını yüklemeye çalıştım, aslında tül istemiyorum ama bu kapı süsünün arkasında Asma yeri var :) ama kapıya çivi çakamayız kafam karıştı nasıl tutturabilirim diye :)

Eklentiler

• C9D07B99-9FC9-484D-9502-7A521545DE74.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar birde 30+2 de fl uzunluğumuz yine 1 hafta geri çıktı 29+1 görünütor bu kaçıncı doktor, bi ileri çıkıyor bi geri çıkıyor stresten düşünmekten uyku falan kalmadı bende. 28+0 da 32 cm dedi bi doktor, içim içimi yedi 28+4 de başka dr gittim 38 cm dedi, 30+2 de evime döndüm kendi doktoruma gittim 38,5 cm görünüyor fl uzunluğuna göre 0,5 cm mi uzamış yani 2 haftada. Kafayı yicem artık üstüne birde bu çatı muayenesi falan napacağımı şaşırdım

tüle asarsın canım ama tül kullanmak istemiyosan ve kapı süsün ağır değilse arkası yapışkanlı plastik havlu askıları var ya bi milyoncularda onlardan alıp kapıya tutturursun bi gün iki gün süsü taşır idare eder taburcu olurkende kapıya zarar vermeden sökersin aklıma böle bi fikir geldi ama en güzeli tül sanki

Kizlar birde birsey soracam bu benim sipanin fl degeri 6.62 cm yaziyo 7 ile carptigimda 46 kúsúr santim cikiyo bu òlcme olayini bilenler bir el ativerin benim doktorcugum boyunu sòylemiyoda kizimin

Kizlar birde birsey soracam bu benim sipanin fl degeri 6.62 cm yaziyo 7 ile carptigimda 46 kúsúr santim cikiyo bu òlcme olayini bilenler bir el ativerin benim doktorcugum boyunu sòylemiyoda kizimin
fl yi 7 ile çarp diyolar 46 çıkıyosa gayet iyi canım selvi boylu bi kız olucak maşallah

Bilmiyorum ya ne olursa olsun inşallah kötü bişey olmasında bende belki bi kaç gün erken giderim sadece ciddi anlamda yerim değişince geriliyorum zaten küçük çocuk olunca çanta hazırla bir gün önce git vs zor oluyor benim içinde iyisi böyle bi komplikasyon olmazsa

Canım benim ileri seviye de doktor fobim var. Kan tutuyor ama daha çok psikolojik. Düşün ki her kan vermem de hiç bakmasam da bayılıyordum. Bu süreçte biraz aştım amaaaa gel görki ben normal Doğum anında tansiyonumu kontrol edebileceğimi düşünmüyorum. Acı eşiğim yüksek aslında ama hayal gücümü kontrol edemiyorum işte. Genel anestezi ile doğuracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…