2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktorum ilk 8 hafta Ve son 8 hafta sakıncalı demişti. Hoş benim adam hamile olduğumu duyduuuuu bir daha yaklaş yaklaşabilirsen... bana da saygı duymak düştü

Banada geç geldi sevinmeli miyim bilmiyorum bi yandanda tedirginim suyu falan eksilirse diye baytara desem zaten dra sık gitmemi tasvip etmiyor püfff
bizim de normalde 4 haftada bir di. 32 de gittim en son 3 hafta sonra gel dedi dün ve bu gün de çok hareket hissetmedim. bi hafta daha nasıl beklicem bilemiyorum

Fazla stres yapıyorsun bebeğim sakin ol. Bir hafta ileri ya da geri çok önemli değil. Yanılma payları çok yüksek. Sağlığında problem yoksa hiçbir şey düşünme. Stres yaptıkça da bebeği gereceksin o da stres yapacak . Herşey olacağına varacak. Hiçbir şeyden korkma. Muayene de normal doğumda normal. Vesvese yapma kendine

bizim de normalde 4 haftada bir di. 32 de gittim en son 3 hafta sonra gel dedi dün ve bu gün de çok hareket hissetmedim. bi hafta daha nasıl beklicem bilemiyorum
Çok gerilmeyelim en iyisi dinlenip hareket etmesini bekle canım kötü biley olsa kanama sancı su gelmesi falan olur hiçde hareket etmez birazcık zamana bırakmakta fayda var Allah ne nasip ederse onu verecek sonuçta

Senin doktorun kimdi canim

Arel13 canım ben 3 haftada 3 ayrı dktra gittim boyu kilosu 3 hafta öncesinden aynıydı şimdide aynı yani hiçmi uzamadı hiçmi kilo almadı nihayetinde makineler farklı tam kesin ölçüm alamıyorlar endişe etme lütfen

Maşallah oğluşuna daha vakit var annesi döner inşllah normal istiyorsan tabi

Canım evdeysen müzik aç sol tarafına uzan birazda soğuk su iç bak hareketleniyormu bu dönemler fazla uyuyorlarmış az hareket edebilirler diyorlar bir yandan da hareketleri kontrol edin diyorlar kafamız karıştı

yok canım elle ama bikaç saniye süren ve kendini sıkmadığın sürece kesinlikle acıtmayan birşey
Valla benim ilk doğumda hemsirenin alttan bakması ve 2 santim acildigimi soylemesi öyle çok basit olmamıştı bayagi canım yanmisti belkide ben çok kastim ama benimki hiç hoşuma gitmedi

Bende ordaydim 10 15 gece canim senin randevu saatin kacti zaten bugún gec gelmis herkes bekliyordu orda
Randevum 10 da idi cnm. 9 buçukta ordaydım. izzet bey gelmemişti. Bekleyen 2 hastası vardı benden önce. Onlar beklemek için kafeteryaya çıktığı için. İzzet bey gelir gelmez ilk beni aldı. Sanırım ben muayenede iken yada çıkmışım sen ordaymışsın :) Bakınmadım da hiç etrafıma bilsem bakınırdım.

Can
Nasıl oldun cnm varmı hala makata vuran ağrı inş onemli bişey değildir
Im suan yok zaten doktor kontrolúm vardi hersey normal ve yolundaymis doktor bebek cok hareketli oldugu icin ve cogu organa baski yaptigi icin bu haftalarda normal dedi dogum sancisi bic gecmeyen ve ardindan su yada kan gelmesiyle baslayan biseymis bende suanda òyle bir durum yokmus

Birdahaki randevun 2 hafta sonrami canim ayin kacina aldin randevuyu acaba

Kizlar ben simdi elbiselerimizin etiketlerini falan kestim ama ben genel olarak 1-3 ay almisim yeni dogan 2 yada 3 takim var yeterlimi sizce genelede 1-3 ve 3-6 ay almisim

Kizlar ben simdi elbiselerimizin etiketlerini falan kestim ama ben genel olarak 1-3 ay almisim yeni dogan 2 yada 3 takim var yeterlimi sizce genelede 1-3 ve 3-6 ay almisim
Biz yeni dogan olarak 1 onlu takim 1 de 5 li takim aldik onun disinda citcitli zibin aldik 3 aya kadar giyebilecegi búyúyorlar diye fazla almadik birde bizde ic gòmlek derler kollu 2 poset ondan almis annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…