2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Virgo women canim göremedim seni tek
Tek okuyamadım her sayfayı ? Nasılsın bebis nasıl?
Cok sukur iyiyim canim simdilik bebiste iyidir sanirim tekme tokat girisiyor iste malum :) yarin kontrolumuz var bakalim nasılmış hanımefendi gorecegiz.dun gece cok kasılmalarım oldu epey korktum

Biz yeni dogan olarak 1 onlu takim 1 de 5 li takim aldik onun disinda citcitli zibin aldik 3 aya kadar giyebilecegi búyúyorlar diye fazla almadik birde bizde ic gòmlek derler kollu 2 poset ondan almis annem
Benimde 10 lu hastane cikisim birtane ic dis zibin seti 5 li birde ayri 2 tane tulum cinsi ve badileri var yeterli demi

Öyle bir anlatılıyorki insan çok farklı bişi bekliyor. Yıllardır hep vajinal muayene olurum inşallah o derece bişidir.

Aslında herşey yolunda gidiyor çok şükür sadece aklıma takılan kullandıgım kan sulandırıcı iğne var onu bırakınca kötü bir sey olur mu acaba düşüncesi gittiğim iki doktorda sorun olmaz dedi. Burda arkadas olması bende dedi. Eski kliniğimdeki ebe sakın bırakma dedi bir arkadası 12. Haftasında bırakmıs 16. Haftda kalbi duyamadık dedi. Ben onu duyunca tabi devam ettim kullanmaya şimdide artık bıraksan nasıl olur acaba diyordum ve evham yapıyordum. Bugün bir daha soracagım emre beye bakalım.

Vajinal muayeneyle aynı hiç dert etme onu çatı muayenesi bi kez yapılır uygun olup olmadığına bakar sonrası normal doğum istersen son haftalarda hep bakar
Demekki insanların abartması birazda. Yok elini sokuyor bas bas bağırıyorsun vs anlamadımki bende. Peki sence riski var mı bebeğe temas etmez di mi?

Kızlar anneler kapı süsü için instagramda güvenilir bi sayfa var mı tavsiye edeceğini bir de fiyatlar ne aşagı yukarı var mı yaptıran

Olmaz Allah’ın izniyle bir şey , sen güzel düşün güzel olsun

Ftm41 ne yptin kontrole gttn mi ne dedi doktor?
Gittim canim hersey iyiymis ve bebisde 1 hafta ònden gidiyormus kilomuz 2 250 gram olmusuz 2 haftada 500 gram almis minnak kizim agrilarim bebek hareketlerinin sert olmasindanmis zaten dogum sancisi devamli oluyormus òyle dedi

günaydın tatlım, işin ağır mı ne iş yapıyorsun ?

Masa başında çalışıyorum canım
ama sabah 6 da kalkıyorum gıyın çık vs derken 7.30 da mesai baslıyo
aksam da 5 de bıtıyo 6 ya dogru evdeyım

yanı tüm gun oturuyorum aslında ama bu kadr oturmakta yoruyo ınsanı halıyle

işimde son dönemlerde cok yogun degıl nıspeten daha rahatım yıne de 2. babycik benı ekstra etkıledı

onun olcağı varmış
evhamlanma bence
2 doktorun birden bırak dediyse sorun olmayacaktır
hem bak o çok başında bırakmış sen artık sona yaklaşıyorsun doktora güven :)

canım ben ilkınde ne ıstedıgımı bılmıyodum
normal dogumdan cok korkuyordum gönlum sezeeryana kayıyordu
ama bı yandan da pozıtıf normal dogum hıkayelerı okuyodum cok alenı olmayan normal dogum vıdeoları ızlıyodum felan

kolay olcaksa normal olsun tabı dıye de dua edıyodum:)

nıtekım suyum geldı acılmam yok sancı yok sabah sezeryan olur dendı
ee tamam madem sartlar böyleyse benım ıcın okeydır
sabaha kalmadan gece normal dogdu:)

bence normale odaklan ama ne olursa olsun hayırlısı olsun dıye de dua edelım:)

yasak yoksa aynen dvm:)

canım makınelerden de farkeder doktorun ölçme becerisiyle de alakalı
sana skntılı bırsey söylemedılerse rahat ol
ben tek doktora gıdıyorum
belkı farklı doktorlara gıtsem farklı sonclar duyacagım

Gittim canim hersey iyiymis ve bebisde 1 hafta ònden gidiyormus kilomuz 2 250 gram olmusuz 2 haftada 500 gram almis minnak kizim agrilarim bebek hareketlerinin sert olmasindanmis zaten dogum sancisi devamli oluyormus òyle dedi
Maşallah minige vajinal muayene fln ypti mi dogum ve rahim agzi ile ilgili..hala oluyor mu gece olanlar

Canım evdeysen müzik aç sol tarafına uzan birazda soğuk su iç bak hareketleniyormu bu dönemler fazla uyuyorlarmış az hareket edebilirler diyorlar bir yandan da hareketleri kontrol edin diyorlar kafamız karıştı
yok ya iş yerindeyim. şimdi soğuk bi kahve aldım bakalım ne yapacak. azıcık hissetsem rahatlayacağım

Öyle aslında da ama ben bir annenin çatı muayenesinden sonra doğum yaptığını okumuştum bu yüzden en azından önlem amaçlı 37 den önce iZin verilmemeli tabi ki başka bir sıkıntı yoksa

ben ılk attan muayene ne zaman oldum hatrlamıyorum
ama nst gırdıkten sonra oldum onu bılıyorum
sanıyorumkı düzensız de olsa sancı cıktı oradakı ebe baktı 1 cm dedı
sonrakı nstde de uzun kalfdım serum felan verdıler o zamanda kontrol edıldı 1 parmak dendı

yanı hıc doktor bakmadı hep ebeler kontrol ettı doktora soyledı

ama şu var ılk kızımda ılk zamanlar ara ara kanamam vs olurdu sonra bu alttan muayenelere kadar hıc olmadı
bu muayanelerden sonra azda olsa kanamam oldu

doktoru aradım söyledım muayeneden dolayıdırı dedı

en son pazartesı yıne o sekılde muayene olmstum persembe azcık kan geldı doktora dedım pazartesı muayene oldum ondanmıdır

36+4 tü sen dedı bı nstye gır zaten aynı gece dogrdum

cok uzun yazdım:) ama etkısı sanırım kişiden kişiye degısıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…