2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle bir anlatılıyorki insan çok farklı bişi bekliyor. Yıllardır hep vajinal muayene olurum inşallah o derece bişidir.

aslında psıkolojık olarak zor
mutlaka az bı acısı vardır ama cok öldum bıttım gıbı bı agrı sızı hatrlamıyorum ben mesela
bı de benım canım aşırı kıymetlıdır
ama sanırım muayeneyı yapan kısıyle de alakalı bısey

Maşallah minige vajinal muayene fln ypti mi dogum ve rahim agzi ile ilgili..hala oluyor mu gece olanlar
Yok canim ústten bakti uz7nluk gayet iyi alttan bakmadi busefer gece olan agrilar devam etmiyo diyorumya sadece benim bu sipam hareket ettiginde ayaklarini oraya ittiriyo sanirim çúnkú devamli olan bir agri degil doktoruma gúvenicem hicbir sorun yok dedi 2 hafta sonra gel dedi ondan sonrada 10 gynde bir cagiracakmis sonrada dogum tarihine kesin karar verecekmisiz

30.haftadan sonra 2haftada 1 çağırıyorlar genelde ama

Beni oturmak daha cok yoruyor ayaklarim sisyor kaburgalarim batiyor

30. Haftadan sonra iki hafta da bir mi çağırıyor doktor. Ben salı gittim bir dahaki randevu önümüzdeki perşembe günü 30 haftalık oluyorum zaten. Ana ben baya baya 30 oluyom son düzlüğe girdim
Topikte son düzlüğe girmeyen kalmıyor desene bi bakıcaz her gün doğurdum mesajları gelecek

Şu an oturmaktan helak oldum resmen seni çok iyi anlıyorum. Senelerdir bu koltuklarda oturuyorum, hiç bu kadar batmamıştı bi yerlerime çocuğumla daha fazla zaman geçirmek adına katlanıyorum
Haklisin canim bende isimin oturarark bu kadar zor oldugunu bi yil ogrendim ozellikle sicaklar bastirinca :)

kasık bölgemde pıt pıt bişeyler oldu ama bebekmiydi bilemedim. çok hafif hareketlerdi. akşama kadar beklicem artık. pek nazlı çıktı bizim beyefendi. keyfine çok düşkün
sırt ustu uzanma imkanin varsa bcklrini da uzatip uzan csnim.birde meyve suyu ic..tepki alirsin doye dsnuyrm.gecen hfta bnm bebiste yaptı boyle..dediler ki ebeler bu hftlarda azalma hissetmek normal..

sırt ustu uzanma imkanin varsa bcklrini da uzatip uzan csnim.birde meyve suyu ic..tepki alirsin doye dsnuyrm.gecen hfta bnm bebiste yaptı boyle..dediler ki ebeler bu hftlarda azalma hissetmek normal..
ay doktor bi gitse revire gidip yatcam iki dk ama onun da bu gün gitmeyesi tuttu resmen soğuk kahve tarzı bişeyler içtim bakalım. şimdi oturdum biraz bişeyler oluyor seğirme gibi ama çok minik bebek mi emin olamıyorum. içerden şöyle bi tane kocaman patlatsa rahatlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…