2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde bugun yavasti daha biraz once hareketlendi

bi iki tane al canım güzel yakışır ilk bi hafta on gün giydirirsiniz foto falan çekersiniz

Bence de iyi olur muhakkak alacağım canım

darısı bızım de basımıza ınsallah :)
ben 32den sonra da calısıyorum dıyodum ama calısamayacak gıbıyım
dun duramadım öglen cıktım gıttım eve
bugun nası aksam olacak bılmıyorum

Ben de başta devam edebilirim gibi geliyordu ama çok zorlamaya başladı son2 haftadır bir de havalar çok sıcak olunca iyice zorladı.

Allah gönlüne göre nasip etsin inşllah

Allah razı olsun canımmm

Benimki en başta ayda 1di su an 2 haftada bir çağırıyor ama 34ten itibaren haftada bir geleceksin dedi canım seninki arayı biraz uzun tutmuş gerçekten de

Sen kac haftalıktın canım bızım yakın galıba gunlerımız . Bende bugum gıttım 2020 gr boyu 45 cm kılosu normal ama boyu uzun dedı . Esımde bende 1.70 -1.80 arasındayız boy olarak

Fotoğrafını yüklemeye çalıştım, aslında tül istemiyorum ama bu kapı süsünün arkasında Asma yeri var :) ama kapıya çivi çakamayız kafam karıştı nasıl tutturabilirim diye :)
Ben bugun dogum yapacagım hastanenın odasını gezdım kapıda susu takmak ıcın yer vardı . Belkı sızın hastanedede vardır . Cıft taraflı bant alsan tutmaz mı acaba

Sen kac haftalıktın canım bızım yakın galıba gunlerımız . Bende bugum gıttım 2020 gr boyu 45 cm kılosu normal ama boyu uzun dedı . Esımde bende 1.70 -1.80 arasındayız boy olarak
Canim ben 32+ 5 haftadayim 2 250 kilo boyuda fl òlcúmún3 gere 46 santim bizim cimcimenin boy olarak zaten hep 1 hafta ileriden gidiyodu bugún ulturasonda òlçûmleri 33+ 6 gòsteriyordu ileriden gidiyormus

Canlar ben de doktordan geldim. Çok şükür iyiyiz. Her zamanki gibi minnoş takılıyoruz 2058gram. Önemli olan sıkıntı yok. Oturmak yasak dedi ayağa kalktın birazcık birşeyler yaptınmı sağa veya sola yatıyorsun dinleniyorsun. 4 hafta daha tutmalısın bu bebeği :) 2 hafta sonra tekrar göreyim seni dedi.

Gözümaydın canım fazla yorma artık kendini 4 hafta kaldı şunun şurasında

Gozun aydin canim insallah zamaninda dogururuz :)

Benim doktorum da hep aylik cagiriyor. 34den sonra da doguma kadar herhangi bir acil durum olmadigi surece 10 gunde bir... nst de 34 bitince basliyor. Ben 28 haftadayken gitmistim. Iste simdi 25inde bi randevum var. Sonrakini 17 temmuza aldim. Sonra da 26 temmuz 3 agustos falan diye gidiyor iste. En bastan alip randevulari ayarliyoruz biz. Doktorun randevualri hep dolu cunku. Arada degistirmek isteyince iki ay sonraya gun bulunuyo anca

Gözümaydın canım fazla yorma artık kendini 4 hafta kaldı şunun şurasında
Evet canım. Eşime anlatıyorum doğru yorma kendini dedi. Hemen ardından akşam yemeğe ne olacak sordu, ben de ne hazırlarsan dedim.ben her gün 5 kişi ağırlayamam artık yattığım yerden yapmıyorum yemeği. Baktı bugün zaten şartellerim atmış tamam tamam dedi. Döner alıyor şimdi bakalım ne kadar idare eder öyle. Bugün borjomim geldi canım, o tarifi tekrar alabilirmiyim? İlk sütten öncemi yapacaktık onu? O biraz zor hastanede hemşire çıldırır muhtemelen ama eve gelir gelmez veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…