2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bi tek sen varsın canım benimle aynı olan benimde 18 temmuzda randevum ama ondan sonra haftada veya 15 günde bir çağırır ilk gebeliğimde ne yapmıştı unutum ama buna benzerdi

Ay bunun şapkalarını yiyim ben
Güle güle giysin kuzucuk

Çok güzeller sağlıkla giysin inşllah

Valla kiz dogurmak varmis cok guzeller hayirli olsun :)

Alttakı hastane cıkısının aynısını bende kızıma aldım

Insallah ustundede gormek nasip olur

Çok teşekkür ederiz teyzoşları

Bi tek sen varsın canım benimle aynı olan benimde 18 temmuzda randevum ama ondan sonra haftada veya 15 günde bir çağırır ilk gebeliğimde ne yapmıştı unutum ama buna benzerdi
Şükür canım sen de 31 haftayı geçtin. Riskli olanlarda özellikle gün sayıyorum kendim dahil

Hadi kaldı 4 hafta insaallah canım kendini çok yorma

+
Şu an oturmaktan helak oldum resmen seni çok iyi anlıyorum. Senelerdir bu koltuklarda oturuyorum, hiç bu kadar batmamıştı bi yerlerime çocuğumla daha fazla zaman geçirmek adına katlanıyorum
bende bugün kızımı görmeyen gittim 29+2 yim 30. hafta içindeyim, makinadan 30+3 çıktı kilosu 1636 gram fl 6,05 7 ile çarpılınca 42,35 çıkıyor bu boyumu oluyor, bende devlet memuruyum, bebekle doğum sonrası daha fazla geçirmek için 37 ye kadar çalışmak istiyordum, ama kızım makat oturuşundaymış, ayakları ile başı yukardaymış, doktor 32 den sonra çalışamazsın çok oturmamalısın dedi, bende çok erken dedim pazarlık yaptık en fazla 34 bitene kadar çalışmana izin verebilirim dedi 32+0 da gidip 34+0 a kadar çalışır raporu alcaz, birde vajinal enfeksiyon çıktı sulu akıntım vardı, onlar içinde antibiyotik ve fitil verdi, bol bol yürüyüş dedi, bunun dışında bebeğin düzelmesi için başka ne yapabilirim benim gibi olan varmı

Doğum sonrası korsem de geldi bugün hemen çantaya yerleştirdim onu da. Ne kadar manyağım değilmi Yeğeni de tembihledim havlu, saç fönü, makyaj malzemelerimi toplasın ardımdan gelsin diye. Geçen sene yaz tatilinde kuaför yanında çıraklık yaptı , az biraz iş görür yine cici anniş olucam ben

Kızlar hastane çıkışı ve 0-3 ay arasında fark var mı beden olarak? Hastane çıkışı daha mı minnak oluyor? 0-3 ayı ne zaman giymeye başlar mesela? Ay tecrübesizlik çok zor

Kızlar, aranızda hiç Tiny Love 3 ü 1 arada Ana Kucağı kullanan oldu mu? Çok mu hantal ve ağır? Odadan odaya taşımak zor mı? Ya da arabayla memlekete giderken katlanıp arabaya konulup götürülmesi pratik mi?

canım sana neden oturma dedi, ne gibi bir şikayetin oluyor

Şükür canım sen de 31 haftayı geçtin. Riskli olanlarda özellikle gün sayıyorum kendim dahil
Oh çok şükür yarın 32 oluyoruz teyzoşu benimde gözüm hep risklilerde sabah şöyle bi bakıyorum doğuran var mı diye rahatlıyorum öyle böyle dolacak bence günümüz ama ağrı sızıyla olacak sanırım sende artık çok iş yapma bak dr uyarmış banada dedi pislikten kimse ölmemiş diye ama duydum mu bana mı dedi sekretere mi bilemedim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…