2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçiyor canım onun için hastane çıkışı fazla almak boşuna iki takım bile yetiyor zaten yaz bebeleri, 15 dk da kurur minicik zıbınları
Anladım canım çok teşekkürler. 0-3 ve 3-6 ya ağırlık vermek lazım o zaman. Bu alışveriş işi çok kafamı karıştırıyor ya minnaklar daha doğmadan don biçmek gibi sanki

Amin canım. Sende de bir sıkıntı çıkmadı değilmi kızımızda? Hızlı geçtim sayfaları
Súkúr cikmadi canim benim minnak kizim iyiymis 2 250 kilomuz fl ye gore 46 cantim boyumuz varmis suyu plesentasi yeri herseyi iyiymis 2 hafta ònce gittigimde 1kilo 732 gramdi simdi 2 250 olmus 2 haftada 500 gram almis o beni biraz korkuttu sordum normal ve gayet iyi dedi hayirlisi bakalim birde doktorcugum senin minnak karninda bir acayip duruyo dedi

Kizlar size 2 sorum olacak birincisi ben eskisi gibi su icemiyorum 2 litre ancak oluyo ikinciso ben cok nefes almakta zorlanitorum doktora sòyledim bisey demedi neyapmaliyim

Maşallah cimcimeye canım. Biz de 12 günde 300 gram almışız ama ayrı ayrı ultrasonlarda. Acayip karın şekillerimizi de seyretseler bir sığmıyorlar artık napsınlar

Kizlar size 2 sorum olacak birincisi ben eskisi gibi su icemiyorum 2 litre ancak oluyo ikinciso ben cok nefes almakta zorlanitorum doktora sòyledim bisey demedi neyapmaliyim
Ben de içemiyorum. Zorlasam 2 litre oluyor bazen daha az oluyor. Mide, akciğer sıkıştı sanırım artık. Havam yetmiyor diyorum her akşam

Arkana yastık dayayıp ayaklarını uzat canım karnının üzerine çok eğilmeden dinlenmeye çalış olacak artık o kadarı

Nerden aldin korseyi nasil modeli canim

Bencede her el farklıdır tabi

Evet yaptırdım yok yaa acı falan olmuyor. Bazı kadınların asırı korkması o. Çatı muayenesini çok farklı anlatan bir kaç kişi oldu o yüzden dedim
Muayene edilen tek yer orası işte canım daha ne olabilir ki sence korkma o denli acıtan ve riski olan bişey olsa herkese yapmazlar

Bugünkü kontrolümüz iyi geçti çok şükür. 2270 gram 43 cm olmuş bebeğimiz. Suyumuzda iyiymiş, rahim ağzıda artık kısalmaya başlamış.normalmiş buda. Kafası aşşagıda el ayakları solda popoda sağdaydı. 10 temmuZda bir daha görüşeceğiz bakalım. 36. Haftaya kadar herhamgi bir yasağımız yok.

Canim sen kac haftaliktin rahimagzi kisaliyormuymus doguma 1 ay kala falan bile ilk kez duydum

Sordum bugün doktoruma, böyle böyle dedim çok endişe ettim dedim. İçinin rahat olması için o zaman 36. Haftaya kadar devam et dedi. Zor oluyor senin için ama psikolojinde iyi kalsın dedi. Herhamgi bir zararı yok 36 da keseriz dedi.

A
Aslinda normal doğum yapmayı cok isterim. O duuhuyu yasamak bebegi cikarmak hissi sonra gelen o rahatlama duygusunu hepsini yasamak isterim. Hele de sütun hemen gelişi, annenin ayik olusu, gibi olumlu etmenler var tabiki ama iste bilemedim bir an . :/

Aaa ikinci bebekse yorulmak dinlenmis hissetmemek normal o zaman. Erken ayrilman isten ilk cocuk icin hazirlik asamasi olur aslinda bebege. 3hafta daha git son 2 hafta da ilk cocuk icin erken ayril biraz ona biraz 2.ye izin kalsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…