2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sezaryan oluyor dimi genel anestezi. Ilk cocuk mu sizin de

Beni korkutanbenim yasayacaklarim degil. Allah koruaun bebegin çıkışında olavak problemler aslinda bir vok hikaye duymaya basladim bu son dönemde.

33+3 haftalık. Kısalır diye biliyorum bende. Bir cok yerde öyle okudum. Hep aynı kalamaz zaten bebek büyüyor ağırlasıyor o da bir yere kadar tasıyor.

Ben kisalmasina rahim agzinin yani silinmeye baslamasi diye biliyorum oda doğum seyrine gore yakinsa dogum oluyor diye biliyordum mesela ben 34+3 um dun kontrolum vardi herhangi bir kisalma vs yoktu belkide kisalmis hali haftasina gore nornaldi soyleme geregi duymadi doktor korktum bak simdi daha ozenli olmak lazim ozaman artik

Iyi bakalim canim icinin rahatlamasinaa cok sevindim :)

günaydın kızlar bu hafta karnım çok büyüdü ve sonuç bugün çatır çatır çatlamışım bi gecede karnım kıpkırmızı olmuş
Benim karnimda yok ama yanlarim belim bacaklarim falan catladi basindan beri yagladigim halde internet yorumlarinda Palmer's diye bi losyon gordum catlaklar icin ondan aldim iyi geldi bana yanlardaki catlaklar hafifledi gibi oldu bi bak istersen...

Kızlar hastane çıkışı ve 0-3 ay arasında fark var mı beden olarak? Hastane çıkışı daha mı minnak oluyor? 0-3 ayı ne zaman giymeye başlar mesela? Ay tecrübesizlik çok zor
Ben ilk gebeliğimde hastahane çıkışı aldım ama bunda almadım 0-3 aylık olanların 50 cm olanlarından kendim set oluşturdum hem battaniye falan daha güzelini aldım hastahane çıkışları biraz daha pahalı ve içinde kullanmayacağınız şeylerde olabiliyor bilmiyorum bana böyle mantıklı geliyor

Sen tecrübeliymişsin canım ne gerekir ne gerekmez ayırt edebilmişsindir. 1 tane 10lu 1 tane 5li aldım ben de başka almam. 0-3 eksiğim var onlara bakınacağım artık :)

Sen tecrübeliymişsin canım ne gerekir ne gerekmez ayırt edebilmişsindir. 1 tane 10lu 1 tane 5li aldım ben de başka almam. 0-3 eksiğim var onlara bakınacağım artık :)
Bence elbise de 5 takımı geçmeyin iki takım almışsınız o kadar çabuk büyüyorlarki alıpta giydirmediğiniz çok oluyor hem lazım oldukça alırsınız

Kızlar şimdi benim kafam karıştı sizede sorayım eşimin tarafı biraz kötü demek istemiyorum ama görmemiş gibi davranır anlayın siz ben şimdi magnet yaptırıyorum yanınada çikolata alıcam bunları ayrı koysam işin içinden çıkamam diye tül kese aldım sayılı koyucam herşeyi bi sorun var ki olırda erkek gelirse onlar magneti ne yapacak ayrıyeten onlara bi çikolata daha mı alsam ayrı bi şekerlikte sunmak için hani ayıp olmasın diye ne düşünüyorsunuz bu konuda

korse sezeryandan hemen sonra kullanılıyo mu canım

İlk sütten önce canım Doğuma girerken kapağını açıçakmışız ki gazı gitsin sonra çay kaşığıyla bir iki damla veriliyormuş.İyi yaptın yapsınlar kendi yemeklerini Zaten sen şimdi eşinle tek değilmisin 5 kişi kim var

Bende endise duydum şimdi az evvel anneme sordum kendisi ebe. Notmal tabi dedi. Doğumda elimize gelir artık incelir o dedi. Bende özelikkle sordum doktora normal normal dedi gülerek anladı endişelendiğimi :)

Maşallah Melikemize

Eğer başında durabilecek birisi varsa her aileye 1 tane verecek şekilde ayarlasin canım ayrı olarak draje cikolatalardam koyabilirsin bence de

Erkeklerde goturur ne olcak sanki ama yok ilgilenmezler dersen keselerin renklerini degistir yada mika kutular var onlardan alip icine cikolata draje yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…