2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nerdeee... Keşke tek olsaydık. Eşimin kızı geldi benimki gider gitmez. İki senedir her akşam yemekte bizde olan kp, şimdi kız geldi diye onun yanına gelen görümcemin kızı-16 yaşında. O yine sofrayı toplamaya filan yardım ediyor ama yemek yapmayı bilmez yine çocuk. Oldumu 5 kişi

Günaydın canım
Nasıl oldu oğluşlar toparlandılar mı biraz kilo alıyorlar mı? Ne zaman çıkıyorlar eve? Bir an önce kucağına alırsın inşallah
Oğluşlar iyi canım çıkışa hazırlık yapıyorlar damar yolları çıktı artık sadece beslenip büyümeye çalışıyorlar berkin ara sora oksijen desteği alıyor küveze ama büyük sıkıntı yok dedi doktorları
Şimdi emme reflekslerinin gelişmesi bekleniyor Demir çalışmalara başlamış Berkinim rahat biraz yormuyor hiç kendini 1900-2000 arası meme çalışması başlayacak şimdi 1700-1800 ler bakalım bekliyoruz

Beni korkutanbenim yasayacaklarim degil. Allah koruaun bebegin çıkışında olavak problemler aslinda bir vok hikaye duymaya basladim bu son dönemde.
Anlıyorum canım ama çok hikaye dinlememekte fayda var, normal Doğumun da sezeryanın da komplikasyonları olabiliyor maalesef ama güvendiğin yerde güvendiğin doktorlarla bu süreci yürütürsen Allah’ın izniyle bir sorun olmayacaktır. Benim de korktuğum bir çok nokta var ama düşünmemeye çalışıyorum Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar versin inşallah

açılma kontrolünde benim de acıdı canım hatta en çok acıyan oydu
Kontrol ederlerken derin nefes alıp verir ve hafif ıkınırsanız ve en önemlisi gevşek olursanız acı hissetmezsiniz ben daha muayene olmadım ama biliyorum öyle yapınca bi sıkıntı olmaz

Ozaman senin yardimciya ihtiyacin var gorumcen kizi gondrirken bir kapta yemek gondersin

Hepsini tül keseye koyup erkeklere magnetsiz koyabilirsin canım

Allah yardımcın olsun canım benim Kızın gelmesi iyi olmuşta kp ve görünce kızı yani kv evde yemek yapsa sizi çağırsa daha mantıklı okadar insan gelene kalar siz 3 kişi olarak gidersiniz ama belliki düşünmüyorlar

Maşallah canım bir an önce kavuşursunuz inşallah evinize geçersiniz allah kolaylık versin

Maşallah kuzucuklara

Bende endise duydum şimdi az evvel anneme sordum kendisi ebe. Notmal tabi dedi. Doğumda elimize gelir artık incelir o dedi. Bende özelikkle sordum doktora normal normal dedi gülerek anladı endişelendiğimi :)

Iyi ozaman ebeler zaten herseyi biliyor doktor kadar dogum yaptiriyolar

Arkadaslar, alisverislere artik basladim ama birseyi merak ettim.elektrikli göğüs pompası cok gerekli birsey mi?bilmedigim icin soruyorum.300 liraya buldum bitane lansinoh markasi.cok mu pahali.sizler aldiniz mi pompayi?kac paraya aldiniz?

Ve hala biberon markasinda bi karar kilamadim:/

Oy masallah ogluslara

Canım benim şımarık oğlum da ters duruyor doktorum birşey önermedi bende sormadım açıkçası. İnternette birkaç şey okudum ama riskli geldi.

Canım benim şımarık oğlum da ters duruyor doktorum birşey önermedi bende sormadım açıkçası. İnternette birkaç şey okudum ama riskli geldi.
ben bizim doktora bu kasilmalari sordum yabanci osmiyle benle dalga gecti internetten onudami okudun diye bana google amcayi yasakladi herseye normal olacak diyo allah sonumuzu hayir etsin

Erkeklerde goturur ne olcak sanki ama yok ilgilenmezler dersen keselerin renklerini degistir yada mika kutular var onlardan alip icine cikolata draje yapabilirsin
Şöyle canım yabancı erkek gelmez bizde hastaneye kaynımlar eşimin yeğenleri kp falan şimdi onların eşlerine kese vericem ama adamlar gelip boş mu kalsın diye düşündüm o yüzden bu fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…