2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çalışıyor musun tatlım

Canım sende panik atakmı var?
Yok kuzum ileri seviye de doktor fobim var. Kan tutuyor, kan görmeme bile gerek yok hatta psikolojik hop bayılıveriyorum. İğne, aşı, kan verme, serum sıkıntılı. Eskiden her seferinde bayılıyordum biraz aştım ama normal Doğum, epidural filan bana göre değil. Acı ile alakası yok, tamamen psikolojik. Kız kardeşim anestezi hekimi bu arada ne kadar ironik değil mi?

Simdi alacaklarimi yazayim da,eksiğim yanlışım varsa nolur duzeltin emi❤
Hastane çıkışı 10 lu
Bi kac tane 0-3 ay zibin kiyafet
3-6 ay zibin kiyafet pantolon falan
Kalın battaniye
Biberon
Emzik
Reflu yatagi
Göğüs ucu kremi
Banyo kuveti,kovasi,firca,sampuan vs..
Beşik
Ana kucagi
Ağız mendili
Çorap
Kendime 1 tane lohusalik gecelik
Bebek arabasini dogduktan sonra insallh
Yenidogan bezi
Baska da aklima birsey gelmiyor var mi eksigim yanlizim evde hazirliksiz yakalanmiyim diyorum kizlar.bütün alisveris bunlar mi bu kadar mi ?

ben bizim doktora bu kasilmalari sordum yabanci osmiyle benle dalga gecti internetten onudami okudun diye bana google amcayi yasakladi herseye normal olacak diyo allah sonumuzu hayir etsin
Takribi 4 yıldır İzzet beye gidiyorum Ve ben çok güveniyorum. Sayesinde boşa kürtaj olmaktan kurtulmuşluğum (dış gebelikmiş iğne ile sonlandırdı) var. Ve belki başka bir doktor olsa beni hemen tüp bebeğe yönlendirebilecek iken beni sabırla bekletti ve haklı da çıktı. Emin ol hayır olacaktır sonumuz :)

Benim Doktorum ne diyor Doğum yapana kadar ki Eşide doktor damar yolunu bulurken bile eşi elini kolunu tutar üzerine yatar ancak öyle alabilirlermiş hastanede ki kendisi kadın Doğumcu kaç dogum yaptırdı kimbilir kendi doğurana kadar ama kadın kendine bişey yaptırmıyormuş korkudan :)

Çok ilginçmiş gerçekten canım.Birkaç yazında korktuğundan bahsetmiştin bende sandımki benim gibi doğumhaneden korkuyorsun.Bende senin tam tersin kan, iğne falan asla korkmam ama doğumhaneden korkuyorum daha doğrusu ellerimi bağlıcaklar ondan korkuyorum benimki seninkindende tuhaf :)

Amin tatlim inşallah. Zor kararlar bebek rahme düştüğünden beri basladi. Hepsi sirayla geliyor allahtan :) bir besik secmek bile mesele haline geliyor. Kaldi ki doğum gibi buyuk bir olay :)) insallah cok karismaz aklim

Şöyle canım yabancı erkek gelmez bizde hastaneye kaynımlar eşimin yeğenleri kp falan şimdi onların eşlerine kese vericem ama adamlar gelip boş mu kalsın diye düşündüm o yüzden bu fikrim
Himm dogru kese disinda kutuda cikota ikram edilebilir bayram cikolatasi gibi oda ek masrafmi olur bilemedim

Ayy benden de ilginç vakalar varmış
Yok kuşum ben o seviyeyi düşünmeye bile geçemiyorum :)
Eheh uyutun beni dedin direk o zaman. Saglikla bir çırpıda dogurursun insallah tatlim.
aynen yavrucum doktorum da beni iyi tanıdığı için normal doğum yanlısı olmasına rağmen ustelemedi. Küçük bir operasyon geçirdim daha önce odada başladılar sakinleştiriciye :)

Alt açması çorap ve havlu bornoz yani canım ayrıca küvet file veya aparat yelek Benin’de aklıma başka gelmedi bende bunları aldım aşagı yukarı hala eksikler var ama ben daha çok alınacak teferruat var zannedip gözümde büyütmüşüm biraz kolay geldi alışveriş işi aslında

Canım benim şımarık oğlum da ters duruyor doktorum birşey önermedi bende sormadım açıkçası. İnternette birkaç şey okudum ama riskli geldi.
canım yaa inşallah ikimizinde döner, sanırım sende kocaelidesin buranın suyundanmı nedir, benim ilk ikisi normal doğum oldu bundada normali çok istiyorum, inşallah döner

Almadığım bilmedigim ne cok sey varmis valla herkes bi eksikliklerimi soylediler sagolsunlar.hemen almaya basliycam canim bende

Doktor bana sordu canim dogum seklini ben sezeryan dedim bugtn tekrar sordum sezeryan gibimi gòrûnúyo diye sezeryan olsan iyi olur senin icinde dedi

Kontrol ederlerken derin nefes alıp verir ve hafif ıkınırsanız ve en önemlisi gevşek olursanız acı hissetmezsiniz ben daha muayene olmadım ama biliyorum öyle yapınca bi sıkıntı olmaz
Diyosun aah aah P Poouh ne günler geldi gectii.bn geçen hafta oldum bir muayene alttan zorlandım.çatı muayenesine rahat olmya calisicm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…