2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah canim aynen yormadan devam et, rahat duralım azıcık tadını çıkaralım artık ya sunun şurasından kaç haftamız kaldı??valla 2. Hamileliğim evdeyim diye mi bilmiyorum pimpirikle geçirdim yanı 7 Ayı, şimdi
birazcık rahat olalım güzeL seyler dusunelim dimi

Doktor bana sordu canim dogum seklini ben sezeryan dedim bugtn tekrar sordum sezeryan gibimi gòrûnúyo diye sezeryan olsan iyi olur senin icinde dedi
Bir kaç hafta önce konuşmuştuk, yorumsuz kaldı. Benim kadar çok korkup normal doğum yapan var mı diye sordum. Gaza getirebilirsek oluyor dedi zaten bebek şu an ters o yüzden normal doğum önereceğini sanmam.

Cok sukur iyiyim canim simdilik bebiste iyidir sanirim tekme tokat girisiyor iste malum :) yarin kontrolumuz var bakalim nasılmış hanımefendi gorecegiz.dun gece cok kasılmalarım oldu epey korktum

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canim benimde yalancı kasılmalarım bazen sıklaşıyor bazen azalıyor.

canım yaa inşallah ikimizinde döner, sanırım sende kocaelidesin buranın suyundanmı nedir, benim ilk ikisi normal doğum oldu bundada normali çok istiyorum, inşallah döner
Herşeyi doğalı güzel, normal olan dönmeleri umarım öyle olur kuzum hayırlısı ile. İzmit in suçu var ise suyu değil kesin havasidir :)

Benim doktorum ilk 8 hafta Ve son 8 hafta sakıncalı demişti. Hoş benim adam hamile olduğumu duyduuuuu bir daha yaklaş yaklaşabilirsen... bana da saygı duymak düştü

Benim eşimde doktor risk yok serbest dedikçe rahat davranıyor doktor serbest dedi diye kendini rahatlatıyor

Plesenta aşağıda, gözü kör olasıca
En baştan beri yasak bize

Ama son haftalarda doğumu kolaylaştırdığını duymuştum. Eğer doğruysa siz icraate devam

Valla icraaate devam o zaman bize m

İlkte de bizim devam etmişti baya bi sona kadar onu duymadım insallah doğru değildir tabi

Benimde bi asagida bi yukarida kafa dogum pozisyonu almamis daha ama ben sezeryanda iarar ettigim icin bisey demiyo sanirim
Bir kaç hafta önce konuşmuştuk, yorumsuz kaldı. Benim kadar çok korkup normal doğum yapan var mı diye sordum. Gaza getirebilirsek oluyor dedi zaten bebek şu an ters o yüzden normal doğum önereceğini sanmam.

Hayır çalışmıyorum kuzum
O zaman muhtemelen pompaya ihtiyaç duymazsın bi doğum yap emzireceksen dçsütün olursa ihtiyaç duyarsan alırsın bi aciliyeti yok yani ama ben ilk bebişte oğlumu biberona alıştırdım süper zekamla anne sütü alması için lansinoh manuel almıştım memnun kaldım açıkçası

Senin niye yasaktı ki canı. Sanki bir tehliken yoktu
Var canim olmaz mi 20 li haftalarin sonuna dogru rahim agzimda incelme vardı progestan a basladim ve yasak geldi.Ciddi bir degisme olmadi ölçümlerde ilac durdurdu sanirim..erken dogum riski vardi.carsi pazar gezip tozma demisti birde..şükür bugune kdr iyi gitti hersey.bakalim yarin kontrlmuz var meraklı ve heyecanliyim.

Hatırladım canım sen şimdi anlatınca çok şükür bugünümüze 2 hafta sonra Doğum olsa artık normal sayılıyor Zaten çok şükür yarın güzel haberlerle gel inşllah

Insallah yarin bebisini gòeursun ve gúzel haberlerle gelirsin canim

Sezeryandan sonra hemen kullaniliyirmu korseler
Ben hemşire yardımıyla takmıştım kızımda canım. Bu sefer doktorum dedi ki ben korse önermiyorum, gereksiz , faydasız vs vs. Doğumdan sonra spor yaparsın toplanır. Dedim ki hocam ben okulda bile spor yapmadım. Ben korsemi takıcam, faydası ilkinde olmuştu yine takarım. Baktı vazgeçeceğim yok sen bilirsin dedi

Diyosun aah aah P Poouh ne günler geldi gectii.bn geçen hafta oldum bir muayene alttan zorlandım.çatı muayenesine rahat olmya calisicm
Aynen öyle valla çekmeyen bilmez o günler bana çok ders oldu alttan üç dört defa oldum şimdiye kadar zorlanmadım hiç canım ama elle muayene ne zaman olucam bilmiyorum inşallah alttan gibi olmaz seninki benimde kolay geçer

Ya bi arkadaşımda hiç risk vs biley yoktu geçenlerde ilişliden sonra sancısı tuttu aynı haftaydık bide düne kadar hastanede yattı açılması falan oldu ciddi ciddi erken Doğuma gidiyordu bana hep yasaktı baştan beri bi aydır ben kaçak göçek son aylara yaklaşmanın rahatlığıyla bi kaç defa yaptım ama korktum artık hiç bi kuvvet beni Doğumdan önce kocama yaklaştıramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…