2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tek taraflı olmuyor doğum ağrısı bildiğim kadarıyla ama bir bakıma yapılacak şar elden çıkmış geçmiş olsun canım. Dinlen bakalım geçer inşallah

Tek taraflı olmuyor doğum ağrısı bildiğim kadarıyla ama bir bakıma yapılacak şar elden çıkmış geçmiş olsun canım. Dinlen bakalım geçer inşallah
Insallah canim uyaninca gecmis olsun.. baska agri kasilma falan olmayinca bende pek onemsemedim ama yinede insanin icinde hep bi acaba oluyo dedigin gibi bahaneyle isler aradan cikti

Kalın değil penye battaniye bence çünkü yaz bebekleri bunlar, gögüs pedleri, ped, bebeğe çoraplar, şapka ve eldivenler, kendine pijamada al bence ve iç çamaşırı tabiki emzirme sütyeni, puset, bide bizde adet puset üstüne sarı süslü iğneoyalı felan tül örtü, orda giymeye havlu terlik gibi birşey belki sırtına sabahlık veya şal, süt yapıcı içecek olabilir, kirliler için ayrı bir poşet vs bişey amma yazdım tatil bavuluna döndü kafamdan aklıma gelenler ben hazırladımmı derseniz henüz değil

Bence çikolatayı ayrı tut herkese dağıt mağneti kese ile aileye bir adet yap zaten sen yapamıyacaksın birisine söyle yanında olacak ve fazla fazla ortaya çıkartma ayır bittikçe çıkart çantadan bi anda hepsini yığınca ikişer gidebiliyor

Sezeryanmı olacaksın sezeryanda bu rahatsız eder bence çünkü ben sonrasında hamile kilotumun tam orda dikişi varmış o bile rahatsız etmişti bunun altı değip acıtabilir ben dikişsiz kilot korseler var penye hem onlardan düşünmüştüm ama almadım daha. Dikişsiz penye alt çamaşır aldım yüksek bel göbek deliği altı gibi

Senin işin zor valla kolay grlsin ama görümcen vs yardım etsin bari anladığım kv yok. Bu ekiptede yardım edecek kimse yok bulabiliyorsan haftada 2-3 gelip yemek felan yapacak birini bul yada

Kv var canım hemde yan binada oturuyor görümcemle ve yeğenle beraber. Evde kp i istemiyor. Kızı biraz tuhaf tip, işten geldiğinde annesi nerde ve ne halde de olsa kurulu sofrayı hazır eder başında bekler. Ardından kahvesi odasına gelir. Çocuklar arasında ayrım yapıyor. Yardımcı alacak durum yok maalesef, asgari ücretle bu kadar insanı zor idare ediyoruz.
Korse ben taktım , dikiş yerinden bir iki parmak yukarıda kalıyor, oraya gelmiyor. Külot gibi de iyi ama onu da dakikabaşı çıkarıp giymeyi göze alamadım. Bunu tecrübe ettim diye güveniyorum. Korsesiz olmaz, canım çıksa dayanırım karnım kalsa dayanamam

Cnm yandalarsa onlardan önce sen davran onlara git ye iç kalk veya biraz fenayım deyip yat devamlı onlar gelince ne yerlerse yesinler ay ne bileyim zor iş ben kendimize bakamıyorum inan benimde kv gelecek hafta sonu ama o gelince daha çok yoruluyorum bu sefer yapamıycam ama ayaklarım işten gelince hobit ayağı gibi oluyor. Yardımcıyı şu açıdan söyledim devamlı dışarıdan o kadar kişiyi doyurmak yardımcıdan pahalıya geliyor bakınca. Makrna yap hergün bıkarlar

Ben yiyebilsem keşke orda )))) acılı yağlı yiyemiyorum ki dışarıdan zaten bütçe dayanmaz, bir haftaya eşim isyanlara başlar arada yapıyorum öyle bir süre ortalık duruluyor. Makarnayı da kendileri yapsınlar , bana yoğurt, domates marul da yetiyor

Korseyide bilemedim ben ilkinde takamamıştım korkudan bi sorayım hemşireye kontrolde canımı yakacak bişey yapamam ben biraz genetik sanırım çatlak olacaksa ne sürersen olur demişti dr um olmayacaksada sürmesende olmaz demişti toparlanmada öylemiki bilmem ama takmadığım halde ki 30 kg almıştım çok bi sarkmam olmadı şükür

Fazla çıkarmicam evdende hepsini götürmicem zaten ama tek magnette kesede ayıp olur o yüzden çikolatada koyucam ikişer tane

Sezaryen mi oluyırsun canım bende korktum hemde hiç kendimi sıkmak istemedim ama bunda olur ki kalır diye korkuyırum normal esnek korselerden alayım diyorum dr zamanını söylüyor zaten

canın doğumhanede el bağlamıyolar ki tutunuyosun istediğin gibi

Kizlar size 2 sorum olacak birincisi ben eskisi gibi su icemiyorum 2 litre ancak oluyo ikinciso ben cok nefes almakta zorlanitorum doktora sòyledim bisey demedi neyapmaliyim

canım benım doktorum vıdeolarında hep dıyorkı 3 lıtre sıvı
yanı su olur , ayran olur, kefir olur, hoşaf olur, çayı abartmamak kaydıyla cay olur
yanı 3 litre su illa denmıyor aklında olsun:) 2 lıtre ıcıyosan baska seylerde ıcıyosundur bence skntı yok:)

Aaa ikinci bebekse yorulmak dinlenmis hissetmemek normal o zaman. Erken ayrilman isten ilk cocuk icin hazirlik asamasi olur aslinda bebege. 3hafta daha git son 2 hafta da ilk cocuk icin erken ayril biraz ona biraz 2.ye izin kalsin :)

bana kalsa kızımın dogudugu haftaya kadar calısayım:)
dun doktora da yazdım aşırı derece sırt agrısı yasıyorum ılac veya krem ıstedım
ıstırahat yazmıs:)
yanı sabırla hayırla beklıyorum gunlerıun gecmesını
1 gun 1 gündür diye bakıyorum:)

senın durumun bellı canım
yeme ıcme ben normalde cok severım mutfak ısını ama sımdı ınan annemden alıyoruz
makıneye yerlestırmeyı bıle esıme bırakıyorum
bı ara esımın aılesı vs geldı yapmaya calstım ama eşim de yardım ettı cok zorlandım
sonra bıraktım tamamen

ben lansınoh cıft baslıklı olandan alacagım kısmetse
ılk kızımda da ondan aldım memnundum fena degıl

calısırken cok sagmamıstım ben cok sütüm gelmemıstı
ama ılk zamanlar emzırıyor bıle olsan ara ara sagma ıhtıyacı hıssedıyorsun

yanı cok cok az da kullanaılırsın ama bence evde bulunması gereken bırsey

sen calısmıyordun sanırım ıstersen cıft olandan degılde tek baslıklı al

e bebekte 300 tl cıft baslıklı olan gecen jokerde 230a dustu ama sabah 10 a kadardı yetısıp alamadım

ındırım takıp et derım:)

Belki dinleniyordur canım akşam eve gidince bide müzik dinletmeyi den sol tarafa uzanarak
merhaba yazamadım :) akşam yemekten sonra biraz hareketlendi. çok yemişim bide ayıptır söylemesi rahatsız oldum biraz karnım gerildi falan. biraz hareketlendirdi o onu. sabahta yine yumuş yumuş biraz hareket etti. sanırım sıcaklar vs derken gerildim ben biraz yordum kendimi. onun yorgunluğu yansıdı bebişe de. dinleniyor emekçi cocuğum daha dünyaya gelmeden 8-6 çalışıyor ne yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…