- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.894
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #48.501
Tek taraflı olmuyor doğum ağrısı bildiğim kadarıyla ama bir bakıma yapılacak şar elden çıkmışSabahtan beri gecmeyen tek tarafli bel agrim varonun korkusuyla kalktim pjamalarimi yikadim utuledim valize yerlestirdim.. bebisin esyalarini ayrildim yikadim simdide babamiz elinden geldigince onlari utuluyor.. ne zamandir useniyordum yapmaya aradan cikti ama belim agrisida git gide artiyo...
Insallah canim uyaninca gecmis olsun.. baska agri kasilma falan olmayinca bende pek onemsemedim ama yinede insanin icinde hep bi acaba oluyoTek taraflı olmuyor doğum ağrısı bildiğim kadarıyla ama bir bakıma yapılacak şar elden çıkmışgeçmiş olsun canım. Dinlen bakalım geçer inşallah
Kalın değil penye battaniye bence çünkü yaz bebekleri bunlar, gögüs pedleri, ped, bebeğe çoraplar, şapka ve eldivenler, kendine pijamada al bence ve iç çamaşırı tabiki emzirme sütyeni, puset, bide bizde adet puset üstüne sarı süslü iğneoyalı felan tül örtüSimdi alacaklarimi yazayim da,eksiğim yanlışım varsa nolur duzeltin emi❤
Hastane çıkışı 10 lu
Bi kac tane 0-3 ay zibin kiyafet
3-6 ay zibin kiyafet pantolon falan
Kalın battaniye
Biberon
Emzik
Reflu yatagi
Göğüs ucu kremi
Banyo kuveti,kovasi,firca,sampuan vs..
Beşik
Ana kucagi
Ağız mendili
Çorap
Kendime 1 tane lohusalik gecelik
Bebek arabasini dogduktan sonra insallh
Yenidogan bezi
Baska da aklima birsey gelmiyor var mi eksigimyanlizim evde hazirliksiz yakalanmiyim diyorum kizlar.bütün alisveris bunlar mi bu kadar mi ?
Bence çikolatayı ayrı tut herkese dağıt mağneti kese ile aileye bir adet yap zaten sen yapamıyacaksın birisine söyle yanında olacak ve fazla fazla ortaya çıkartma ayır bittikçe çıkart çantadan bi anda hepsini yığınca ikişer gidebiliyorKızlar şimdi benim kafam karıştı sizede sorayım eşimin tarafı biraz kötü demek istemiyorum ama görmemiş gibi davranır anlayın siz ben şimdi magnet yaptırıyorum yanınada çikolata alıcam bunları ayrı koysam işin içinden çıkamam diye tül kese aldım sayılı koyucam herşeyi bi sorun var ki olırda erkek gelirse onlar magneti ne yapacak ayrıyeten onlara bi çikolata daha mı alsam ayrı bi şekerlikte sunmak için hani ayıp olmasın diye ne düşünüyorsunuz bu konuda
Sezeryanmı olacaksın sezeryanda bu rahatsız eder bence çünkü ben sonrasında hamile kilotumun tam orda dikişi varmış o bile rahatsız etmişti bunun altı değip acıtabilir ben dikişsiz kilot korseler var penye hem onlardan düşünmüştüm ama almadım daha. Dikişsiz penye alt çamaşır aldım yüksek bel göbek deliği altı gibiGittigidiyordan canım.
Eki Görüntüle 2159592
Senin işin zor valla kolay grlsin ama görümcen vs yardım etsin bari anladığım kv yok. Bu ekiptede yardım edecek kimse yok bulabiliyorsan haftada 2-3 gelip yemek felan yapacak birini bul yadaNerdeee... Keşke tek olsaydık. Eşimin kızı geldi benimki gider gitmez. İki senedir her akşam yemekte bizde olan kp, şimdi kız geldi diye onun yanına gelen görümcemin kızı-16 yaşında. O yine sofrayı toplamaya filan yardım ediyor ama yemek yapmayı bilmez yine çocuk. Oldumu 5 kişi
Kv var canım hemde yan binada oturuyor görümcemle ve yeğenle beraber. Evde kp i istemiyor. Kızı biraz tuhaf tip, işten geldiğinde annesi nerde ve ne halde de olsa kurulu sofrayı hazır eder başında bekler. Ardından kahvesi odasına gelir. Çocuklar arasında ayrım yapıyor. Yardımcı alacak durum yok maalesef, asgari ücretle bu kadar insanı zor idare ediyoruz.Bence çikolatayı ayrı tut herkese dağıt mağneti kese ile aileye bir adet yap zaten sen yapamıyacaksın birisine söyle yanında olacak ve fazla fazla ortaya çıkartma ayır bittikçe çıkart çantadan bi anda hepsini yığınca ikişer gidebiliyor
Sezeryanmı olacaksın sezeryanda bu rahatsız eder bence çünkü ben sonrasında hamile kilotumun tam orda dikişi varmış o bile rahatsız etmişti bunun altı değip acıtabilir ben dikişsiz kilot korseler var penye hem onlardan düşünmüştüm ama almadım daha. Dikişsiz penye alt çamaşır aldım yüksek bel göbek deliği altı gibi
Senin işin zor valla kolay grlsin ama görümcen vs yardım etsin bari anladığım kv yok. Bu ekiptede yardım edecek kimse yok bulabiliyorsan haftada 2-3 gelip yemek felan yapacak birini bul yada
Cnm yandalarsa onlardan önce sen davran onlara git ye iç kalk veya biraz fenayım deyip yat devamlı onlar gelince ne yerlerse yesinler ay ne bileyim zor iş ben kendimize bakamıyorum inan benimde kv gelecek hafta sonu ama o gelince daha çok yoruluyorum bu sefer yapamıycam ama ayaklarım işten gelince hobit ayağı gibi oluyor. Yardımcıyı şu açıdan söyledim devamlı dışarıdan o kadar kişiyi doyurmak yardımcıdan pahalıya geliyor bakınca. Makrna yap hergün bıkarlarKv var canım hemde yan binada oturuyor görümcemle ve yeğenle beraber. Evde kp i istemiyor. Kızı biraz tuhaf tip, işten geldiğinde annesi nerde ve ne halde de olsa kurulu sofrayı hazır eder başında bekler. Ardından kahvesi odasına gelir. Çocuklar arasında ayrım yapıyor. Yardımcı alacak durum yok maalesef, asgari ücretle bu kadar insanı zor idare ediyoruz.
Korse ben taktım , dikiş yerinden bir iki parmak yukarıda kalıyor, oraya gelmiyor. Külot gibi de iyi ama onu da dakikabaşı çıkarıp giymeyi göze alamadım. Bunu tecrübe ettim diye güveniyorum. Korsesiz olmaz, canım çıksa dayanırım karnım kalsa dayanamam
Ben yiyebilsem keşke orda )))) acılı yağlı yiyemiyorum kiCnm yandalarsa onlardan önce sen davran onlara git ye iç kalk veya biraz fenayım deyip yat devamlı onlar gelince ne yerlerse yesinler ay ne bileyim zor iş ben kendimize bakamıyorum inan benimde kv gelecek hafta sonu ama o gelince daha çok yoruluyorum bu sefer yapamıycam ama ayaklarım işten gelince hobit ayağı gibi oluyor. Yardımcıyı şu açıdan söyledim devamlı dışarıdan o kadar kişiyi doyurmak yardımcıdan pahalıya geliyor bakınca. Makrna yap hergün bıkarlar
Fazla çıkarmicam evdende hepsini götürmicem zaten ama tek magnette kesede ayıp olur o yüzden çikolatada koyucam ikişer taneBence çikolatayı ayrı tut herkese dağıt mağneti kese ile aileye bir adet yap zaten sen yapamıyacaksın birisine söyle yanında olacak ve fazla fazla ortaya çıkartma ayır bittikçe çıkart çantadan bi anda hepsini yığınca ikişer gidebiliyor
Sezeryanmı olacaksın sezeryanda bu rahatsız eder bence çünkü ben sonrasında hamile kilotumun tam orda dikişi varmış o bile rahatsız etmişti bunun altı değip acıtabilir ben dikişsiz kilot korseler var penye hem onlardan düşünmüştüm ama almadım daha. Dikişsiz penye alt çamaşır aldım yüksek bel göbek deliği altı gibi
Senin işin zor valla kolay grlsin ama görümcen vs yardım etsin bari anladığım kv yok. Bu ekiptede yardım edecek kimse yok bulabiliyorsan haftada 2-3 gelip yemek felan yapacak birini bul yada
Sezaryen mi oluyırsun canım bende korktum hemde hiç kendimi sıkmak istemedim ama bunda olur ki kalır diye korkuyırum normal esnek korselerden alayım diyorum dr zamanını söylüyor zatenKorseyide bilemedim ben ilkinde takamamıştım korkudan bi sorayım hemşireye kontrolde canımı yakacak bişey yapamam benbiraz genetik sanırım çatlak olacaksa ne sürersen olur demişti dr um olmayacaksada sürmesende olmaz demişti toparlanmada öylemiki bilmem ama takmadığım halde ki 30 kg almıştım çok bi sarkmam olmadı şükür
Miniğime hastanede giysin diye aşağıdakileri aldım bayıldım
inşaallah sağlıkla giymek nasip olsun
Eki Görüntüle 2159516 Eki Görüntüle 2159517
canın doğumhanede el bağlamıyolar ki tutunuyosun istediğin gibiÇok ilginçmiş gerçekten canım.Birkaç yazında korktuğundan bahsetmiştin bende sandımki benim gibi doğumhaneden korkuyorsun.Bende senin tam tersin kan, iğne falan asla korkmam ama doğumhaneden korkuyorum daha doğrusu ellerimi bağlıcaklar ondan korkuyorum benimki seninkindende tuhaf :)
Şöyle canım yabancı erkek gelmez bizde hastaneye kaynımlar eşimin yeğenleri kp falan şimdi onların eşlerine kese vericem ama adamlar gelip boş mu kalsın diye düşündüm o yüzden bu fikrim
Kizlar size 2 sorum olacak birincisi ben eskisi gibi su icemiyorum 2 litre ancak oluyo ikinciso ben cok nefes almakta zorlanitorum doktora sòyledim bisey demedi neyapmaliyim
Aaa ikinci bebekse yorulmak dinlenmis hissetmemek normal o zaman. Erken ayrilman isten ilk cocuk icin hazirlik asamasi olur aslinda bebege. 3hafta daha git son 2 hafta da ilk cocuk icin erken ayril biraz ona biraz 2.ye izin kalsin :)
Nerdeee... Keşke tek olsaydık. Eşimin kızı geldi benimki gider gitmez. İki senedir her akşam yemekte bizde olan kp, şimdi kız geldi diye onun yanına gelen görümcemin kızı-16 yaşında. O yine sofrayı toplamaya filan yardım ediyor ama yemek yapmayı bilmez yine çocuk. Oldumu 5 kişi
Arkadaslar, alisverislere artik basladim ama birseyi merak ettim.elektrikli göğüs pompası cok gerekli birsey mi?bilmedigim icin soruyorum.300 liraya buldum bitane lansinoh markasi.cok mu pahali.sizler aldiniz mi pompayi?kac paraya aldiniz?
Ve hala biberon markasinda bi karar kilamadim:/
merhaba yazamadım :) akşam yemekten sonra biraz hareketlendi. çok yemişim bide ayıptır söylemesi rahatsız oldum biraz karnım gerildi falan. biraz hareketlendirdi o onu. sabahta yine yumuş yumuş biraz hareket etti. sanırım sıcaklar vs derken gerildim ben biraz yordum kendimi. onun yorgunluğu yansıdı bebişe de. dinleniyor emekçi cocuğum daha dünyaya gelmeden 8-6 çalışıyor ne yapsınBelki dinleniyordur canım akşam eve gidince bide müzik dinletmeyi den sol tarafa uzanarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?