2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doktorlar kaslar tembelleşiyo korse yardımı olmassa kendini salıyolar diye faydasız diyo ama eskiler hep karnını sıkıca sar diyolar doğumdan sonra ki bence eskileri dinlemek daha mantıklı
Bencede lazım korse sarmanın modern hali kaslar kendini salsada doğumdan sonra toparlanmaya yardımcı olur diye düşünüyorum bende nede olsa vücut eski haline dönmeye çalışıyor

püfff çocuğu doğurdum da bu stres bana kaldı şimdiden niye çünkü biliyorum ne yapacaklarını neyse belki annemden utanırlarda yapmazlar

kimseden utanmazlar arkadaşım ne yazık ki

bende de aynı stres var o yüzden az az koycam masaya ne yapiiim
çocuklara da basit bişi ayarlıyorum ki fazla alamasınlar diye

kimseden utanmazlar arkadaşım ne yazık ki

bende de aynı stres var o yüzden az az koycam masaya ne yapiiim
çocuklara da basit bişi ayarlıyorum ki fazla alamasınlar diye
Çocuklar hadi adı üstünde çocukda benim sinir olduğum bi tanesi var sülalesine toplayıp götürmeye çalışır bende olduğum yerde patlarım bide şekerlik alıcam yanıma ayrıyeten normal basit çikolata tutsunlar keseyede adı yazan çikolatayla magnetleri koyucam

püfff çocuğu doğurdum da bu stres bana kaldı şimdiden niye çünkü biliyorum ne yapacaklarını neyse belki annemden utanırlarda yapmazlar

ben hastaneye de kımse pek gelsın ıstemıyorum aslnda
o halde ne bılım :) ısyerındekılere mesela bı arkadasa tembıhlemıstım ılkınde gelmeyın dıye
zaten tatıl gunune denk geldı sonra eve cıktık ılk zamanlar dıye eve de gelmemıslerdı iyi denk gelmıstı:)

ani oldugu ıcın kımsenın pek haberı olmadı bı gece kaldık cıktık
ama annem bozulmustu akrabalardan gelmeyen olunca
ayyy dedım iyki gelmediler sonra eve geldıler zaten:)

ben ıkı kutu cıkolata alcam kısmetse gelenlere sadece cıkolata dagıttrcam

benım kızım elını uzatıp bıtaneyı bıle alamaz bana aldırır
kaldıkı 2.ciyi verseler utanırda almaz:)

şimdi böyle sıcak basıyorsa bize minnoşlar gelince ne yapcaz. cam pencere de açamayız essin diye

Bende alirsam lansinoh almaya kadar verdim canim.son gunlerime kadar dusunucem:))

o da mantıklı en uygunundan al istediği kadar alsın
hatta o geldiğinde kimse olmazsa magnet bile çıkartma ortaya

Cok tesekkur ederim canim :)))
Tavsiyeler üstüne şöyle guncelliyorum listemi
10 lu hastane çıkışı
Corap,ic dış zibin,0 3 ay ve 3 6 ay kıyafetler
Ağız mendili
göğüs pedi
Emzirme sutyeni
Müslin örtü
Ateş ölçer
Banyo kuveti filesi kovasi fırçası sampuan
Alt açma bezi
Pisik kremi sudocrem
Lansinoh göğüs ucu kremi
Havlu
Pamuklu islak havlu
Hasta bezi,ped falan
Pijama veya sabahlik.yada ikisi de
Terlik
Biberon
Emzik
Kalin battaniye
Extradan 2 tane penye battaniye daha
Reflu yatagi
Beşik
Ana kucagi
Bebisime yastik

birde birsry daha sorcam.bi ana kucagi alcam,birde ev tipi ana dizine ihtiyac var mi sizce?
Ana kucagi şu
ev tipi ana dizi de şu
sizce ikisini de almali miyim?

o da mantıklı en uygunundan al istediği kadar alsın
hatta o geldiğinde kimse olmazsa magnet bile çıkartma ortaya
Ancak o paklar inan ki gülme kız beni şimdiden siniri aldı yani ilk aldığım şeyler magnet çikolatadan önce keseler oldu o kadar ki taktım kafaya

bu sabah sağlık ocağına gittim
dopller bozukmuş kalp atışı dinliyorlar ya
kalp atışı yok
deniyor sağa sol yok eşim de yanımda bembeyaz oldu
hemşire de panik oldu doktoru çağırdı sonra steteskopla dinlediler
sonra başka bi tane dopler geldi onda duyduk ama
ciddi ciddi korktuk yani

bi de ben sabah kızın tekmelerine uyanmıştım aslında o anda aklıma da gelmedi

Ayyy canım ne büyük korku ya Allah esirgesin hepimizi bundan sonra yüzdük kuyruğına geldik çünkü

Ancak o paklar inan ki gülme kız beni şimdiden siniri aldı yani ilk aldığım şeyler magnet çikolatadan önce keseler oldu o kadar ki taktım kafaya

gebelik delilik
insan çok saçma şeyleri takabiliyor kafaya

amann en büyük derdin o olsun
çağır ağustos anneleri gelir saç baş yolarız

Bende alirsam lansinoh almaya kadar verdim canim.son gunlerime kadar dusunucem:))
ben direk e bebek'in baby&plus markasını aldım. kullanan arkadaşlarımın yorumları gayet iyi. fiyatı da baya uygundu.internet yorumları da güzel. çok para vermek istemedim o yüzden. zaten garantili ürün

Resimler cikmamis ana kucagi şu
ana dizi de bu

ben direk e bebek'in baby&plus markasını aldım. kullanan arkadaşlarımın yorumları gayet iyi. fiyatı da baya uygundu.internet yorumları da güzel. çok para vermek istemedim o yüzden. zaten garantili ürün
Almisken iyisini mi alsam dedim bilemedimki

ben biraz biraz abarttım sanırım
3 tane 10 lu hastane çıkışı var biri isimli biri de ilk doğunca giydiririz dedim
bi tanesini de yeni cinsyiet belli olunca almıştım

bana ana kucağı hediye geldi kendinden titreşimli bende onu alacaktım zaten sağolsun arkadaşlarım aldılar
illa faydalı olur diye düşünüyorum göğüs kalkanı al mutlaka
çünkü temas ettikçe yara ihtimali artıyormuş
havlu dediğin bebek havlusu değil mi ?

Tamam canim gogus kalkani alicam mutlaka.evet bebek havlusu.listemde bi eksiklik yok degil mi?? Ana kucagi alicam,birde ev tipi ana dizi gerekli mi sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…