2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

normal dogumda ellerımı baglamadılar benım canım
yanı hıc hatrlamıyorum oyle bıse:)

benim doktor nst ye 37 haftada başlatıyormuş sizce de çok geç değil mi ya

canım tek taraflıysa sanırım cok skntı degıl ama sen kendını takıpte ol

ben de kısmetse haftasonu ütüleme ısını yapacagım yıkama ısım bıttı
gercı hastane cıkısı almadın henuz yanı bır takım var ama o yedegı asıl olanı da alsam ınsallah tamamlanacak:)

Zor kismi geride kaldi desenize, sadece anne sutu mu aliyorlar (emme refleksi gelisene kadar agzina veriliyor herhalde). Sizin adiniza cok sevindim, yakinda eve cikarsiniz.

Gúnaydin annisler ve tatlimi tatli bebisleri gece saat 3 e kadar iykuyla micadelenin sonunda oturma odasinin camiyla diger odasinin camini acarak estirerek yattim camin ònúnde bir gúzel uyumusum ama simdide hapsuruyorum insallah hasta falan olmam cumamiz mubarek olsun gúzel ve sorunsuz bir gùn olmasi dilegiyle

püfff çocuğu doğurdum da bu stres bana kaldı şimdiden niye çünkü biliyorum ne yapacaklarını neyse belki annemden utanırlarda yapmazlar

doktorlar kaslar tembelleşiyo korse yardımı olmassa kendini salıyolar diye faydasız diyo ama eskiler hep karnını sıkıca sar diyolar doğumdan sonra ki bence eskileri dinlemek daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…