2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar .Bir sorum olacaktı.fotoğraf çekimi için lohusa terliği ve tacı alacam. Terlik çok gerekli mi.?normal bir terlik de olabilir mi

ben penti den bunu aldım :) umarım memnun kalırım

Eklentiler

• PNPEATER18IY-PBY_front_4611147C9D9E293D2E15222402494111412.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 52
Almisken iyisini mi alsam dedim bilemedimki
bende bilmiyorum ya biraz marka şişirmesi gibi geldi artık herşey bana. kullanıcı yorumlarını çok okudum ben. memnun olmayan yok gibi bişey. mesela şu lansinohun lanolin göğüs ucu kremi. lanolin aslında çok ucuz bi maddeymiş. koyun yapağısından üretiliyormuş. lanolin içeren diğer kremler lansinohdan çok çok daha uygun fiyata. ama tabi yine gidip lansinohun lanolinini aldım o ayrı

Tamam canim gogus kalkani alicam mutlaka.evet bebek havlusu.listemde bi eksiklik yok degil mi?? Ana kucagi alicam,birde ev tipi ana dizi gerekli mi sence

ana kucağı ana dizi aynı işe yarıyor zaten hepsini doldurma eve
bana yok gibi geldi ama yine aklına gelir zaten çarşıya mağazalaara gidince

tek kullanımlık alt açma aldım ben kumaş harici de

Sende çağır yavrum lazım yani biraz da inşallah beni o halimle sinir etmezler

bence bebişin gelene kadar çok zor geçti sinir patlaması yaşayabilirsin ama kendini tutmaya çalışırsın

Ay benimde kafam cok karisti yaa salak gibi oldum bildigin.listem hazir hepsini internetten almayi dusunuyorum ama nerden baslayacagimi bilemiyorum.bir kremi bir sut pompasini bile 10 kere arastiriyorim.baby plus in sut pompasi bana da mantikli geldi ama Allah izin verirse ikinci cocugum olursa ona da kullanirim diye saglam bisey alayim dedim.100 lira fark oynuyo arasinda.yinede dusunucem canim

Tek kullanimlik alt acmayi bende alcam canim,birde bez olandan alcam.ayyy heyecan yaptim bakalim hayirlisi :))

bebek arabası alacaksan ana kucağu dediğin parçayı alma bekle
arabanın olur belki
benim arabamla takım ikisi

göğüs pompası duruma göre sonra al dedi herkes bana
sütün çok olursa manuel iş görürmüş azsa otomatık gerekliymiş
ya da hastane tipi kiralanabilir diye
bence sende bekle diğer eksiklerini al büyükleri az daha düşün

Tamam canim,zaten bu gidişle ben zor başlarım alisverise.stres oldum :/ biraz daha bekleyeyim bari buyukler icin.

Sizzler beşik aldiniznmi?onu nasıl alcam nerden alcam hangi marka alcam bilmiyorum.yalnizim esim de yok.kendi basima halletmem lazim.ama nasilyapcam bilmiyorum

benim de hala kafamı kurcalayan şu lanolin olayı. aşırı alerjik bir yağ olduğu yazıyor her yerde ve kremin üzerinde kremi temizlemeden emzirebileceğimiz yazıyor. yetişkin insanlarda bile egzamaya neden oluyormuş nasıl kullanacağım doğumdan sonra bilmiyorum. içim hiç almıyor. ama göğüs yaralarından müzdarip anne hikayelerini de duyunca kullanmamaya da gönlüm razı olmuyor çok zor işler

ben beşikte uzun süre yatmayacak diye bunu aldım 250 tlydi ben alırken
cibinliği nevresimi falanda dahil zaten 3-5 ay ya yatacak ya yatmayacak
hem hafif hem kurması çok kolay
ufak bi yardımla kurabilirsin diye düşünüyorum
yardıma bile gerek yok normalde de şu yandaki korkulkları takmak zor oluyor :)

Kizlar ben hastanede dagitmak icin falan bisey almadin sadece cikolata yada lokum verecem grlenlere zaten fazla gelenim olmaz diye dùsunuyorum

benimde hastaneye aşırı gelen olmaz da aynısını evde de masa hazırlayıp eve gelen yakınlara da veririm diye düşünüyorum
zaten uzaktan kimse gelmez bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…