2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kulagim cok agriyordu canim su akintisida vardi ondan verdi hamilelikte orta kulak iltihabi yuz felcine neden olabiliyormus ben disardan hissedilmesede hafif var bende
Soğuk sulara sarılmadın değilmi canım? Sen söyleyince hatırladım. Bizim gelin hamileyken buzlu sular içiyordu klimanın altından çekilmiyordu. Bir sabah kalktık yüzünün yarısını hissetmiyor, felçli eğilmiş. Korktuk çok. Bir kaç güne geçti, bir daha da ders oldu yapmadı. Sıcağa normalde de dayanamaz, hamilelik daha da beter etmişti

Ben kilima ve pencere arasindayim ozellikle klima ondan oldu bencede ama hafif geciriyorum galiba Allahim beterinden korusun

Bende küçükken toprak yiyordum Düşün onların içinde neler vardı kim bilir :) Birşey olmaz canım merak etme bende çok kiraz yiyorum hiç içine bakmadım bu zamana kadar
insallah canim,bende aksine her yedigimin içine bi bakarim,dun basiretim baglandi bakmamisim hic,Allahtan bugun gördüm.degilse 1 kilo kurt daha girebilirmis mideme:))

tatlım senin bebek spider man gibi süper güçlü doğmasın
ay ilahi canim yaa Allah ta seni guldursun.o kadar yemişim,bi faydasi dokunsun yararli birseyse

Merhabalar kızlar, ablam 22 haftalık hamile az önce telofonla konuşurken saclarnı boyatığnı söyledi, bende hamilelikde sac boyanmaz bilmiyormusun dedim oda niye ne zararı var dedi ben hiç sacımı boyatmadım şimdiye kadar cok bir bilgim yok, hamilelikde sac boyamanın gercekde bebeğe zararı varmi? Varsada ne gibi zararı ola bilir, yoksa ablamı boşunamı korkuydum.

Bu konuda net birşey yok ilk 3 ay boyamayın diyen var ama benim fikrim 9 ay saç boyamasak ölmeyiz yüzde 1 ihtimal zarar bile olsa değermi bu felsefe ile hiç boyasız durmayan ben boyamadım doğumdan sonra artık
Eşimle sıfır risk kararı aldık sigara (gunde 1 paket icerdim), saç boyama, kahve (cok nadir sayili icmisimdir) ve cinsel bilektelik yok gerisi Allaha kalmis

O haftalarda ben de bitkisel boyayla boyadım Bu konuda net belirlenmiş bir zararı Yok etrafımdaki bütün kuzenlerim röflesini omresini yaptırıp Doğuma gitti bu kişinin kararına kalmış birşey sanırım ama benimde şimdi boyaya ihtiyacım var ama içime sinmiyor bende doğumu bekliycem

Bugün 3 kere falan makat kismına sanci gibi ağrı girdi sonra gecti forumda konusuluodu tehlikeli falan diye Ftm41 canm senmi doktora sormuştum öyle kalmış aklımda ?

Anladım canım, keşke net bilgi olsaydı, ablamda bilse boyamazdı, ama bilmedi boyle rısk olduğnu hata bana ilk hamileliğimdede boyuyordum kimse bir şey demiyor du dedi, ben arkol sıgara agzıma surmem zaten, kahve yalanım yok içiyorum ama cok fazla canım cekdiğinde yada dr önermişdi halsızlık cekdiğimde, oda az ve kafeyni düşük.
boyada zaten boyatmadım şimdiye kadar hiç sacimi ben ama doğumdan sonra bir değişiklik isdiyorum, gerci eşim ve ailesi karşi cıkacakdır ama bu görüntüden sıkıldım artık biraz. Bakalım berkide kendim kiyamıycam yine saclarma.

Zaten bu riski almaya değmez şunun şurasında 1-2 ay kaldı.

Bugün 3 kere falan makat kismına sanci gibi ağrı girdi sonra gecti forumda konusuluodu tehlikeli falan diye Ftm41 canm senmi doktora sormuştum öyle kalmış aklımda ?
Ftm41 Dktr normal olduğunu söylemişti canım rahim Doğuma hazırladığı için kasılmalar olduğu için oradaki bir damar mı geçiyormuş ondan ağrı yapıyormuş öyle yazmıştı aklımda kalan

Ayhh biraz rahatladım cunku geçen arkadaş o ağrıları yaşayıp doğuma girdiya gerçi herkesde aynı olcak diye bişi yokta işte evhamlarrrrrr

Ayhh biraz rahatladım cunku geçen arkadaş o ağrıları yaşayıp doğuma girdiya gerçi herkesde aynı olcak diye bişi yokta işte evhamlarrrrrr
Artık çok yaklaştı canım gümlerimiz her yerimiz ağrır zaten bir hafta sonrasında nezaman doğurursak normal sayılıyor sende 35 oldun çünkü

Ayh daha eksiklerim var ya zamanını bekler inş sende varmı cnm kasilma sanci falan
Kasılmalar var canım artık ben takmıyorum hiç riskli dönemi geçtik diye stres olmayınca Ağrı’da olmuyor onu farkettim dktrda pazartesi gitmiştim oda önümüzdeki iki hafta Doğum görünmüyor diyince rahatladm Benimde idrar yolu enfeksiyonum var o ağrı yapıyor bide o Doğumu tetikleyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…