2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Elmayı falanda kurtlu yiyin diyorlardı drlar biz devam edelim böyle bişey olmaz inşallah

Anladım canım tedavi edildi ama gecdi bilmiyorum, bu iki hafta doldursam bir ondan sonrada neden gelmiyor diye dert yanarım burda.
İnsallah vaktiyle hayirlisiyla hepimizin bebisleri gelir canim:)) bol su ic.havalar isindi gunde 4 litre için su

E
Bugün 3 kere falan makat kismına sanci gibi ağrı girdi sonra gecti forumda konusuluodu tehlikeli falan diye Ftm41 canm senmi doktora sormuştum öyle kalmış aklımda ?
Evet canim bendim bu hactalarda bòyle gecen ageilarin olmasi normalmis bendede gec aksam olmuztu ama agri com degildi doktor o bebek hareketlerinden dedi kontrolúmde vardi hersey normaldi

Bu puset ve bebek arabalari ikilisine baktim takım olsun diye,bin lira diyo kizlar :/
Canim ana dizi sormuştun sen gecen gun benim aldığım cok kullanisli biraz pahali ama.yillarca ayni urunu kullanabilirsin hem ana dizi hem salincak hem mama sandalyesi
Prego diye bi üründü youtube bakarsib

Ayhh biraz rahatladım cunku geçen arkadaş o ağrıları yaşayıp doğuma girdiya gerçi herkesde aynı olcak diye bişi yokta işte evhamlarrrrrr
Dogum sancisi olsaydi ben 3 gún ònce dogurmustum canim doktorumun bana dedigine gòre dogum sancisi ònce bele girer sonra kasiklar ve makaymis ve hic gecmeyen bir sanciymis bu haftlarda bòyle gecici agrilarin olmasi normalmis

Kızlar dün konuşulmuş alıntı yapamadım ama ben şöyle birşey aldım instagramda bi sayfadan. Farklı boylarda 6’lı olarak geliyor, renkleri var çok kullanışlı görünüyor 55 tl. İsteyen olursa sayfanın ismini atarım :)

Eklentiler

• 8E847648-9F39-4007-9D35-147AC0156947.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 93
  • 835A4B5B-4F35-4C58-87EA-4F855F4D914D.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 87
  • 109FD605-BAEC-4546-968F-B63C88AB9508.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 86
  • 606B912E-872E-4657-8D6E-E520595309EA.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 75
Dönemeye benimkinde çoktan döndü ama canım dönencemi aşağıya düşüyor yoksa Doğuma yakın iyice aşağımı iniyor
Canim bence karnin assagida olmasiyla bi alakasi yok benim desikleri e g9re karnim basindan berri assagida ama bebegin yeri yukardaymis nasil oluyo anlamadim ama doktorcugum òyle sòyledi

Canim ana dizi sormuştun sen gecen gun benim aldığım cok kullanisli biraz pahali ama.yillarca ayni urunu kullanabilirsin hem ana dizi hem salincak hem mama sandalyesi
Prego diye bi üründü youtube bakarsib
Canim ben şöyle birsey düşünmüştüm,ana kucagi ve ev tipi ana dizi

Ama sonra pusetle bebek arabasini takim mi alsam dedim.bilemedim napicami:/ dediigin modele bibakayim canim

Deliricem kızlar sabahtan beri yarım saatte bir idrara çıkıyorum .Idrarda yanma vs de yok her gittiğimde az da olsa yapıyorum ama yarım saat sonra sabahtan beri tutuyor gibi sıkışıyorum. Suyum böyle böyle mi azalır kötü bir şey mi bu anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…