2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle bir dönüşüm geçiremezler. Kesin emin ol, biyolog konuşuyor burda
sağolun kizlar canli canli bir sürü kurt yedim valla.artik yapcak birsey yok ağladım ağladım oturdum kıçımın üstüne benim gibi bakmadan yemeyin sakin.igrencti.berbat bi görüntüydü.ve onlar suan benim içimde.dusuncesi bile iğrenç:/ Nesrinay86 bagirsaklarima kulucka yapmazlar dimi

İmkanı yok emin ol, oksijensiz ortamda yaşayamazlar. Onlar senin içinde değildir dün yediğine göre bugün dışkıyla atılmışlar bile. Kurtların yapısı çok basit, şekil değiştiremez, başka hayata uyum sağlayamazlar. Mesela kiraz kurdu karpuzda bile yaşayamaz değil ki canlı insanda.

Ben çocukken ağaçtan karıncaları alıp yemeği severdim. Ekşi tadından dolayı. Benim karnımdan şimdiye yol yuva yapmış olmaları lazımdı .

Ohh cok şükür.rahatım o zaman.yeter ki bagirsak paraziti yapmasin.hani şu tenya dedigimiz varya,iste ondan cok korkuyorum

Canim sen ne kadar surede kontrole gidiyorsun

Ben yollarda seferi olduğum için Bursa’ya da gelirim sen merak etme o borjomiyi içiririm

Bende küçükken toprak yiyordum Düşün onların içinde neler vardı kim bilir :) Birşey olmaz canım merak etme bende çok kiraz yiyorum hiç içine bakmadım bu zamana kadar

tatlım senin bebek spider man gibi süper güçlü doğmasın

Kızlar burası cokkkk sıcak dısari ciksan olmuyo iceri gitsen olmuyo en iyisi ben kùvete bi oturak atayim soguk suyuda acayim ohhhh missss gibi

Kızlar burası cokkkk sıcak dısari ciksan olmuyo iceri gitsen olmuyo en iyisi ben kùvete bi oturak atayim soguk suyuda acayim ohhhh missss gibi
Üşütmeyesin canım dikkat et. Daha iki gün önce üşütmüştün sen değilmi. Fazla durmamaya çalış. Bursa da çok sıcak. Duştan çıkıyorsun 1-1,5 saat sonra sanki hiç yıkanmamış gibi yapış yapış

Aynen canim nekadar yikansanda olmuyo ben zaten azimin payini aldim dún aksama kadar migdem kòtùydú dikkat edecem surda nekaldi artik hayirlisiyla dogumlarimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…