2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay canım deme dünden beri daha çok içim pırpır ödüm patlıyor inanki allah korusun rrken doğum falan olacak diye
Benimde sulu alıntım vardı vajinal enfeksiyon dedi antibiyotik ve fitil verdi
İdrarda yanma kasıkta ağrı falan olmayınca düşünmedim enfeksiyonu dr a gittiğimde sorayım bakayım başıma iş almayım bide
bence bunlardan kesin al canım ötekiler nine gibi hissettiriyo ben hiç sevmiyorum emzirme atleti kullanıyorum o yüzden
Ay evet işte bende ondan istemiyorum insan kendiden soğur ya sormak istediğim aslında emzirmek için katladığımızda sünger kısmı kırılır mı

Güzel ben penye olanlardan kullanmıştım göğüs ucu belli edebiliyor
Hem göğüs ucu hemfe dikişleri çok kalın kalın sanki onların
Hem valizin içinde karışmasın diye hemde doğumhaneye vermek için cnm
Dığumhane için bence küçük boy çok ideal.ben kendi eşyalarımıda böyle hurçlara koyucam Derli toplu olur hem bavulun içinde de.

En iyisini ypiosun sitres ypmamakla hiç dusunmemek lazım . İnş idrar enfeksiyonun erken doguma neden olmaz cnm ztn ilaç falanda kullaniosundur

En iyisini ypiosun sitres ypmamakla hiç dusunmemek lazım . İnş idrar enfeksiyonun erken doguma neden olmaz cnm ztn ilaç falanda kullaniosundur
Kullanıyoruda sık sık teklarlıyor Allah emanet artık hepimiz sağlıkla hayırlısyla doğururuz artık bir iki haftaya peş peşe gelir Doğum haberlerimiz hepimizin

Bu karın aşağı düşmesi herkesin oluyormu acep bide Doğuma nekada süre kalıyor acaba
34 den sonra oluyor nenimki hala yukarda ama ne zaman inicek bilmiyorum. Herkesde farkli oluyor tabi. Benimki düşmedi diye midem cok feba, ama düşüncede zaten sok sık wc gidiyorum dahada sıklaşıp yurek zorlaşıcak.

İdral yolu enfeksiyonu duğumu tetikliyormu?
Bende ıdral yolu enfeksiyonu cıkmışdı ama serum ilac baya bir şey yazdı dr, sonrada idral testi yapdı ama rutin 30 haftada yapılıyor dedi, enfeksiyonada bakdımı bilmiyorum, umarım gecmişdir, ben daha bu gün 35 doldurdum en az 2-3 hafta daha doğsa kuveze girme ihtimali var. 37 doldurur umarım.

Evet tetikliyor enfeksiyon olsaydı veriridi tekrardan ilaç bende Türkiye’den getiridm ilaçmı inşllah işe yarar bıktım bu enfeksiyon da

Aynı mantık bende de var , kirazı çok seviyorum ve kirazda kurt görürsem bir daha yiyemem diye hiç bakmıyorum. O kurtlar mide asidinde yaşayamazlar zaten , yaşasa bile o kurt ile bağırsaklarımızdaki kurtlar farklı şeyler. Hem kurtlu kiraz yerine bir sürü ilaca maruz kalmış meyve bana göre daha zararlı

Ebet canim etkiliyormus,uzun sure tedavi edilmeyen enfeksiyon olursa ama.hemen tedavi edilirse sıkıntı olmazmis.böyle duydum bende

Evet tetikliyor enfeksiyon olsaydı veriridi tekrardan ilaç bende Türkiye’den getiridm ilaçmı inşllah işe yarar bıktım bu enfeksiyon da
Ustelik bu kadar titizken hem vajinal hem idral yolu enfeksıyonu oldu bende geciyor sonra yine ilk hamileliğimdede başıma gelmişdi vajinal mantar enfeksiyonu, bir sag salım doğursaydık cekdiklermizin odulünu alsak hemen unuruz inşallah.

Ebet canim etkiliyormus,uzun sure tedavi edilmeyen enfeksiyon olursa ama.hemen tedavi edilirse sıkıntı olmazmis.böyle duydum bende
Anladım canım tedavi edildi ama gecdi bilmiyorum, bu iki hafta doldursam bir ondan sonrada neden gelmiyor diye dert yanarım burda.

Kulagim cok agriyordu canim su akintisida vardi ondan verdi hamilelikte orta kulak iltihabi yuz felcine neden olabiliyormus ben disardan hissedilmesede hafif var bende
ben de onu diyecektim kulak iltihabı falan var mı diye, antibiyotikler fayda eder inşallah çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…