2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar cok kotuyum aglamaktan helak oldum dün kiraz almistim marketten,eve geldim yikadim bi kase dolusu yemistim.az oncede yiyim dedim birden icinde kurt farkettim korktum hemen yerine koydum.sonra geri kalanlarin icini de actim hepsi kurtlu yani ben bir ton kurt yedim dunden beri nasil farkedemedim Allah beni kahretsin.bebegime zarari olur mu yalvaririm yardim edin doktora gitmeli miyim

Bende hep yiyorum kiraz ama iclerine bakmiyorum bisey olsaydi benim kizceye olurdu canim diye dúsúnúyorum

Dur oynadın açıtsın sonra az oynasa sen evham yapıcamskn biliyorum:)
Ay bilmiyorum canim bazen diyorumki yeri daralmadimiyki bukadar hareketli olmasi normalmi esim dún aksam gòrdú karnimin halini bana diyoki sen ne yiyonda bu kiz bòyle kuduruyo bende kizin sana cekmis benle alakasi yok diyince nasil gûlúyo

Canim bende sezeryan istiyorum ama genelmi epiduralmi sipinalmi hangisi daha iyi yada agrisiz birde bende panik var hangisini ònerirsiniz
Cnm ben daha öncede çok bahsettim ilk doğumum sez. epiduraldi doğum anim çok iyidi ama dogumdan sonra çok agrim oldu oyuzden şimdi genel anestezi istiorum kısmetse. Panik durumun varsa bunu kesin doktoruna söylemelisin anestezi uzmanida ozelliklé soruyor ztn. Hakkında en sagliklisi hangisiyse o olsun canim

Kız ağlayacak başka bişey bulamadın mı tatlım bende hiç bakmadan yerim giden gitti üzülme yani öğüttün şimdi sen o kurtları bi sıkıntı olmaz korkma

Canim cok panik ypma sende bilmeden yedin sonuçta, doktoru arama şansın yokmu bi sorun olcagini sanmiorum bilmeden kaç kere yemisizdir kimbilir

Bende hep yiyorum kiraz ama iclerine bakmiyorum bisey olsaydi benim kizceye olurdu canim diye dúsúnúyorum

Kız ağlayacak başka bişey bulamadın mı tatlım bende hiç bakmadan yerim giden gitti üzülme yani öğüttün şimdi sen o kurtları bi sıkıntı olmaz korkma

Canim cok panik ypma sende bilmeden yedin sonuçta, doktoru arama şansın yokmu bi sorun olcagini sanmiorum bilmeden kaç kere yemisizdir kimbilir
ya bagirsaklarimda yaşarsa? Ya kil kurdu yaparsa cogalirlarsa

Insallah canim aklimi yitirmek uzereyim coraspin kullaniyorum bagirsaklarda cozunuyo belki onun asitiyle ölürler mi acaba
Tatlım iyi düşün iyi oksun ne insanlar var gebeyken uyuşturucu alkol kullanan ki onların bebişine bişey olmuyor kirazın içinde ki kurt çok masum kalır onun yanında. Bak sen bakmadan yemişsin bende bakmadan yiyorum kurt görsem srçevdiğim meyveyi yemem diye bakmıyorum halbuki yani bende yemiş olabilirim

Hic bi işim düzgün gitmiyor ki sinir sistemim bozuldu

Kız panik yapma çiğnemeden mi yuttun ezmişsindir canım kurtları. Ayrıca Erkan Topuz kurtlu kiraz yiyin diyordu bir zamanlar organik olduğuna delaletmiş. Ayrıca kimbilir bilmeden neler yiyoruz Allah’a emanetiz hepimiz.

Nolucak etli kiraz olmuş işte başka ülkelerde o kurtları delikates diye yiyorlar . Meyve kurdu midedeki oksijensiz ve asitli ortamda yaşayamaz merak etme, çoktaan eriyip gitmiştir o. Hiç.çocukken karınca falan yemedinmi sen

Ya canım benim rüyan hayır olsun inşllah gaz korkusu rüyalarımızda artık ve Doğum Şakın gözünü seveyim doğurayım deme ben kaldım burda heyacandan bende Doğururum arkandan:)
Bilemeyeceğim. Buzdolabım su akıtmaya başlamıştı , bugün içini boşalttık büyük kızımla, rafları o yıkadı içini ben, dolabı çektik, arkasından tahliye borusunu açtık . Şimdi yorgunluktan kanepelerde kalmışız. Doğurma sen dur, suyu kim içirecek bebişe . Gidip gidip dönüyordum bak kapağını aç, mutlaka ver diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…