2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar annesi tül kese diken kimdi bende diksem modelini bi atabilir mi acaba

Canım biz böyle diktik koyacağım kıyafetleri katladım ona göre kestik annem de makinede dikti. Lohusa gecelikleri için daha büyük diktik. Yandan da kurdele diktik bağlamak için. 5 lira tuttu bi parça tül zaten kalanları uygun satıyorlar

Bizimki dogum paketi canim fotografci lohusa serbeti kapi sûsû anne ve bebege hosgelsin yemegi ve bir súrù sey var oda sùsú yazmiyo sanirim oyùzden sordum
Bebek paketi alırsan süsleme yapılıyor ama çok aman aman olmuyor, birkaç balon, kapıda hoşgeldin bebeğim ,lohusa şerbeti o kadardı sanırım ..

Canım Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin Insaallah kiz kardesin de sağlıkla sıhhatle kucağına alır bebeğini

İyi akşamlar, kızlar karnımın içi ağrıyo alt kısımda öyle ince bi sızı gibi, karın büyüdüğü içinmidir acaba bu ağrı

Kizlar sizdede aksamlari hafif tek tarafli bel agrisi oluyomu bugún bende biraz oldu

O bende de var, yarım saat geçmeden sanki aşağıdan birşey ısırıyor gibi sancı oluyor gidiyorum az da olsa yine yapıyorum

İyi akşamlar, kızlar karnımın içi ağrıyo alt kısımda öyle ince bi sızı gibi, karın büyüdüğü içinmidir acaba bu ağrı
Ondan oluyor, bir iki günde sanki daha büyümüş gibi olucak. Sumo güreşçileri givi yağlan çatlamasın canım

Kizlar sizdede aksamlari hafif tek tarafli bel agrisi oluyomu bugún bende biraz oldu
Benim belde değil de tek taraflı kasık ağrım oluyor. Özellikle sol kasıkta çünkü çoğu zaman o tarafıma uyuyorum, aşırı ağrı oluyor kalkamıyorum pozisyon değiştirip bekleyince geçiyor ama.

Benimde bugune kadar bel agrim yoktu bugún biraz sizlama seklinde oluyo agirlastigim ic8nmi bilemedimki

Pembe papyonlu düğmeli bebek takımı hazır mı aldınız, beyaz tuluma aynısının mavisini yapmak istiyorum da

Bebek arabasına takılan ana kucaklıdan kullandım bi 8ay hem bebek arabasında hem gittiğim her evde hem kendi evimde çok kullanışlı ev tipi almaya bile gerek duymadık diğerini mutfaga banyoya canta gibi taşıdım, şimdi ikinci de kullanıcam kısmetse aynı zamanda oto koltuğu da onu kullandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…