2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu kızce sanki bugùn gelecek gibime geliyo belimde siama ve makata vuran hafif sancim oluyo doktoru arasam normal diyecek biraz bekleyim bakim gececekmi bide cok hareketli durduragi yok anlayamadim dogum baslarsa falan bukadar hareketli oluyarmi

Pembe papyonlu düğmeli bebek takımı hazır mı aldınız, beyaz tuluma aynısının mavisini yapmak istiyorum da
Evet canım instagramda yaptırdım arkası melek kanatlı ismini nakış olarak işlediler. Nakış ve kanat olayı olmasa fiyonkla süsleme yapılabilir.

Canim inş geçicidir uzan biraz gecmesse ara doktorunu. En son kontrolun iyidi nst yede girmismiydin?

Canim inş geçicidir uzan biraz gecmesse ara doktorunu. En son kontrolun iyidi nst yede girmismiydin?
Neseteye 1 kere girdim sanci falan yoktu canim doktor belinde kasıklarinda ve makata vuran hafif agrilarin ve kasilmalarin bu haftalarda olur demisti oyúzden biraz rahatim bakalim eger gecmezse giderim bi acile

Bu karın aşağı düşmesi herkesin oluyormu acep bide Doğuma nekada süre kalıyor acaba
canım ben araştırmada yatarken kadın doğum bölüm başkanı öğrencilerle gelmişti odama muayene etti onlara sorular sordu neyse dedi ki bu haftalarda bebek nerde olur öğrenciler şurda falan dedi o da karnımda gösterdi doğru yerde mi gelişimi iyi mi dedi evet dediler bide hep yukarı çıkıyo ama belli bi süreden sonra da zirve yapıp aşağı iniyo mekanizması bu ama kişiden kişiye çıktığı yer ve indiği yer azcık farklı olur baksana bebeğin gelişme hızı falan etki ediyo sonuçta

Kızlar annesi tül kese diken kimdi bende diksem modelini bi atabilir mi acaba

Ben hazır aldım bugun kese boyutu tahminimce yeterli gibi bayagi büyük 2.5 tl tanesi
Tuhafiyelerde bulursun gibi geliyor istersen ölçüsünü veririm dikecek olursan

Baya com mu olmuştu atali?eski mesajlarina bakayim belki buluurm

Bizim araba da bu e bebekten 700 e almıştım
Bir de kampanya vardı ben alırken 200 tl ilk hediye ceki geldi yanında da bayagi ucuza geldi anlayacağın takip et sende

Milana firuze ben de boyadım saçlarımı du bazlı boya kullanıyorum birkaç tutam saçımda da açıcı kullandım
Diplerine açıcı sürmesinden sonrA sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Doktorum da 24 den sonra boyayabilirsin demisti

Anladım canım teşekkür ederim Ben hiç çok yukarda olmadı ama demekki birqzdaha inebilir :)

Bu oğlan benim akşamdan beri Canıma okudu ufak tefek ağrıları görmezden gelmeye çalışıyorum ama bugün yeni neyler keşfettiyse otursam oturtamadım yatsam yatamadım hareketleri çok ağrıttı

inş kırılmaz ben de bugün aldım hemen sen söyleyince

Neseteye 1 kere girdim sanci falan yoktu canim doktor belinde kasıklarinda ve makata vuran hafif agrilarin ve kasilmalarin bu haftalarda olur demisti oyúzden biraz rahatim bakalim eger gecmezse giderim bi acile
Aman diyeyim uzan dinlen canım, doğurmak yok daha bak bakalım 1-2 saat geçmezse bir acile görünürsün

C
Bu oğlan benim akşamdan beri Canıma okudu ufak tefek ağrıları görmezden gelmeye çalışıyorum ama bugün yeni neyler keşfettiyse otursam oturtamadım yatsam yatamadım hareketleri çok ağrıttı
anim 1 saattir benimde òyle bugùne kadar bel ageisi cekmesim desem yeridir bugún bu kiz nasil hareketleri varsa tektarafli bel ve makatima hafif sanci giriyodu ama gecer gibi oldu bide ben otururken belime yastik koymuyom iyizdende.olabilir

Aman diyeyim uzan dinlen canım, doğurmak yok daha bak bakalım 1-2 saat geçmezse bir acile görünürsün
Canim ilk agridigi gibi degil benim bu kizin benlen ne derdi varsa anlamiyorum buaralar acayip hareketleri var o bisey degil fena hareket ediyo sonra biyere toplaniyo gibi oluyo kasilmami kendimi yapiyo velet anlamiyorum allahin izniyle 37 haftaya kadar gelebilseydik

Sağsalim alabilsek şu bebişleri kucağımıza ağrılar hep oluyor canım bel,kasık,karın.. bir ara çok dinliyordum kendimi öyleyken daha da çok oluyor. Dünyanın en rahat adamıyla evliyim diyor ki bebek gelecek olsa belli eder zaten kendini düşünme, gerçekten de mantıklı geldi o gün bugündür düşünmemeye çalışıyorum, biraz bekliyo um geçiyorsa sorun yok demektir. Ama bu akşam ufaklık çok yaramazlık yaptı pozisyonu değişti sanırım, bir ara uyudu ben de uyumuşum koltukta sonra yine uyandı tabi ben de

Bende aynı soruyu merak ettiğimden bi kaç kez Doğum yapmış bi kaç arkadaşıma sormuştum, artık Doğuma çok yakın olunca hareketi çok fazla olmuyo hafif hafif vuruyo gibi demişlerdi, bana mantıklı geldi rahimde kasılmaya başladığı için kısıtlanabilir hareketi ama kişiden kişiye değişirim onu bilmiyorum

Evet canim agrilar gecici oldugu icin fazla sùrmùyo ama nedense bende hep erken digum yapacakmisim gibi bir his var insallah yanlistir bu hissim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…