- 21 Ağustos 2017
- 1.720
- 3.873
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #49.061
Biliyorum kolay değil ama çok düşünmemeye çalış canım ne olursa olsun iş olacağına varacak , biraz başka oyalanacak bir şeyler bulabilirsin belki kendini strese sokma o daha zararlıEvet canim agrilar gecici oldugu icin fazla sùrmùyo ama nedense bende hep erken digum yapacakmisim gibi bir his var insallah yanlistir bu hissim
Galiba gecen jafta dondu canim cubku gobek cevremde hissettim ve kuvvetli kayma oldu benim yegenim 33. Haftada dondu olabilir yaniBen perşembe gittim doktora makat oturuyor ne zaman döner acaba kacinci haftada döndü senin birde dönerken anladinmi
Bebek arabasına takılan ana kucaklıdan kullandım bi 8ay hem bebek arabasında hem gittiğim her evde hem kendi evimde çok kullanışlı ev tipi almaya bile gerek duymadık diğerini mutfaga banyoya canta gibi taşıdım, şimdi ikinci de kullanıcam kısmetse aynı zamanda oto koltuğu da onu kullandık
kizlar bi model begendim aslinda markasi chicco ama 1000 küsur lira fiyati.cok mu abartiya kaciyorum acaba? Ana kucagi ile bebek arabasinin takım olmasinin avantaji ne ki?Ben hazır aldım bugun kese boyutu tahminimce yeterli gibi bayagi büyük 2.5 tl tanesi
Tuhafiyelerde bulursun gibi geliyor istersen ölçüsünü veririm dikecek olursan
Bizim araba da bu e bebekten 700 e almıştım
Bir de kampanya vardı ben alırken 200 tl ilk hediye ceki geldi yanında da bayagi ucuza geldi anlayacağın takip et sendeEki Görüntüle 2160691
@Milana firuze ben de boyadım saçlarımı du bazlı boya kullanıyorum birkaç tutam saçımda da açıcı kullandım
Diplerine açıcı sürmesinden sonrA sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Doktorum da 24 den sonra boyayabilirsin demisti
O bende de var, yarım saat geçmeden sanki aşağıdan birşey ısırıyor gibi sancı oluyor gidiyorum az da olsa yine yapıyorum
Benim haftam sizlerden küçük olmasına rağmen benim bebiste baskı mi yapiyo bilmiyorum tekmeledikce cisim geliyoBenim de öyle Insallah kötü bir seyin habercisi değildir. Bayağı bayağı tuvalette yatıp kalkacağım nerdeyse
ben de aynılarını english home dan almıştım canım geçen yaz çok işe yarıyoKızlar dün konuşulmuş alıntı yapamadım ama ben şöyle birşey aldım instagramda bi sayfadan. Farklı boylarda 6’lı olarak geliyor, renkleri var çok kullanışlı görünüyor 55 tl. İsteyen olursa sayfanın ismini atarım :)
Eki Görüntüle 2160718 Eki Görüntüle 2160717 Eki Görüntüle 2160719 kizlar bu hastane cantalarinin sizce hangi rengi guzel :)))))))
Bordo olan guzel diymi :)) acaba ışıktan dolayi mi renk canli diye de endiseleniyorum ama bilmiyorum.acaba düz siyah alip gecsem mi diyorum.ben niye bu kadar kararsiz bi insan oldum yaaBence ilk hepside gúzel ama ilk bastaki daha canli duruyo
Benim bebek arabam kahveli ben bordo aldim cantayi uymadi ama renk hosuma gittiBordo olan guzel diymi :)) acaba ışıktan dolayi mi renk canli diye de endiseleniyorum ama bilmiyorum.acaba düz siyah alip gecsem mi diyorum.ben niye bu kadar kararsiz bi insan oldum yaaama biberonda karar kıldım ve aldim dr browns genis agizli aldim 1 tane.150 ml.1 tane de avent alırım oyle oyle hallederim bu arada e bebekteki elektrikli gogus pompasini da aldim.nolur nolmaz dedim.belki lazim olur.Allah izin verirse bi cocugum daha olursa ona da kullanirim.meme acisina dayanamam ben
Bordo olan guzel diymi :)) acaba ışıktan dolayi mi renk canli diye de endiseleniyorum ama bilmiyorum.acaba düz siyah alip gecsem mi diyorum.ben niye bu kadar kararsiz bi insan oldum yaaama biberonda karar kıldım ve aldim dr browns genis agizli aldim 1 tane.150 ml.1 tane de avent alırım oyle oyle hallederim bu arada e bebekteki elektrikli gogus pompasini da aldim.nolur nolmaz dedim.belki lazim olur.Allah izin verirse bi cocugum daha olursa ona da kullanirim.meme acisina dayanamam ben
Travel sistemler o civarda hatta çok daha uçuk fiyatlıları da var canım. Takım almanın avantajı birbiri yerine kullanabilmen olur, birini çıkarıp diğerini takma açısından. İlk doğduğunda kullanırım bebek arabası diyorsan ana kucağını takarsın. Benim doğumum ağustos sonu, bebek toparlanana kadar havalar artık soğumaya başlar bebek arabasıyla dolaşamayız. Ben sadece arabada kullanmak için ana kucağı alacağım o yüzden. Bebek arabasını önümüzdeki bahara düşünüyorum :)kizlar bi model begendim aslinda markasi chicco ama 1000 küsur lira fiyati.cok mu abartiya kaciyorum acaba? Ana kucagi ile bebek arabasinin takım olmasinin avantaji ne ki?
ağrılar hafif ilerliyorsa korkma, ama gittikçe şiddeti artıyorsa doktorunu ara canım inşallah geçicidirNeseteye 1 kere girdim sanci falan yoktu canim doktor belinde kasıklarinda ve makata vuran hafif agrilarin ve kasilmalarin bu haftalarda olur demisti oyúzden biraz rahatim bakalim eger gecmezse giderim bi acile
Aynen canım. Hem daha sonrasında da seyahatlerde bavul içi organizer olarak kullanırım dedim.ben de aynılarını english home dan almıştım canım geçen yaz çok işe yarıyo
Bordosunu aldım bende resimde gözüktüğünden daha canlı bi rengi var bence de bordoEki Görüntüle 2160718 Eki Görüntüle 2160717 Eki Görüntüle 2160719 kizlar bu hastane cantalarinin sizce hangi rengi guzel :)))))))
Sadece içleri resimdeki gibi açık değil siyah o biraz kötü duruyo ama genel olarak güzel bi çantaEki Görüntüle 2160718 Eki Görüntüle 2160717 Eki Görüntüle 2160719 kizlar bu hastane cantalarinin sizce hangi rengi guzel :)))))))
Bordo güzel bence. Bir de bebek arabası takım olunca puset oturuyor üste daha sağlam ve sağlıklı oluyor. Ayrı ayrı alınca puseti oturtamayabilirsin arabaya.Eki Görüntüle 2160718 Eki Görüntüle 2160717 Eki Görüntüle 2160719 kizlar bu hastane cantalarinin sizce hangi rengi guzel :)))))))
İlk 7.8ay ana kucağinda bebek arabasında gezdiriyorsun, doğrudan bebek arabasına oturamiyor malûm kucuk bebek, anne karnında pozisyonda oluyor ana kucağında ve dedigim gibi hem gezmekte gittiğin her yerde bebeğin yeri belli oluyor ayrıca arabada oto koltuğu oluyor, ben 2.5senedir tepe tepe bebek arabamı kullanıyorum extra baston puset de almadim tek bebek arabasini kullandim hem hafif hem konforlu, 1000lira fazla değil butce meselesi tabiki, şimdi ikincisi bebegime kullanacağım hiç sorun yasamadim çok saglam hatta bir sürü bebek dahi buyutur yegen kuzen, magazadaki 100kglik adam üzerinde mağazada turladi kaç senedir teshirdeki bir urun hem o kadar saglamkizlar bi model begendim aslinda markasi chicco ama 1000 küsur lira fiyati.cok mu abartiya kaciyorum acaba? Ana kucagi ile bebek arabasinin takım olmasinin avantaji ne ki?
Ne yapayım diye düşünüyodum ama söylediğin mantıklı geldi , biz biraz heves ediyoruz galiba ama dediğin gibi daha bir aylık olmadan kışa gelicek ve araba kullanılmıycak, puseti arabada kullanmaya başlayınca da bebek büyümüş olucak zaten en mantıklısı yalnızca puset almak bahara kadarTravel sistemler o civarda hatta çok daha uçuk fiyatlıları da var canım. Takım almanın avantajı birbiri yerine kullanabilmen olur, birini çıkarıp diğerini takma açısından. İlk doğduğunda kullanırım bebek arabası diyorsan ana kucağını takarsın. Benim doğumum ağustos sonu, bebek toparlanana kadar havalar artık soğumaya başlar bebek arabasıyla dolaşamayız. Ben sadece arabada kullanmak için ana kucağı alacağım o yüzden. Bebek arabasını önümüzdeki bahara düşünüyorum :)
benimde cok hosuma gitti canim.ayrica bebek araban ve pusetini de gördüm cok güzellerBenim bebek arabam kahveli ben bordo aldim cantayi uymadi ama renk hosuma gitti
bence tekli al canim.ya kabul etmezse oda var.once bi 150 ml al bi dene derim.eger aventi almazsa elinde patlayabilirBiberonuda ebebekte aventin kutu icinde 4 adet biberon 1 adet emzik birde temizleme fircasi var yanlis hatirlamiyorsam 130 kúsùrdu fiyati onu alacam birdahada biberon derdim olmaz
valla bende cesaret edemem canim disari hemen cikmaya.bebegim 5 6 aylik falan olursa anca o zman.bende başta sadece puset almayi düşünüyordum.nolduysa sonra bebek arabasiyla takım almak düştü aklima :) arabamiz yok ama insallah alicaz Allahin izniyle.arabamiz olmasa bile aldigim puset ise yarar diymi?Travel sistemler o civarda hatta çok daha uçuk fiyatlıları da var canım. Takım almanın avantajı birbiri yerine kullanabilmen olur, birini çıkarıp diğerini takma açısından. İlk doğduğunda kullanırım bebek arabası diyorsan ana kucağını takarsın. Benim doğumum ağustos sonu, bebek toparlanana kadar havalar artık soğumaya başlar bebek arabasıyla dolaşamayız. Ben sadece arabada kullanmak için ana kucağı alacağım o yüzden. Bebek arabasını önümüzdeki bahara düşünüyorum :)
aa gercekten mi aynı marka mi aldin peki farkli bi marka mi?Bordosunu aldım bende resimde gözüktüğünden daha canlı bi rengi var bence de bordo
bye bye mi markasi?Sadece içleri resimdeki gibi açık değil siyah o biraz kötü duruyo ama genel olarak güzel bi çanta
tesekkur ederim canim.onu nasil oturtucam oda mechulBordo güzel bence. Bir de bebek arabası takım olunca puset oturuyor üste daha sağlam ve sağlıklı oluyor. Ayrı ayrı alınca puseti oturtamayabilirsin arabaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?