2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merak ettim canim markasi nedir acaba??
benimde begendigim şu.chicco markasi.kimi sitelerde 1000 lira iken,(pek guvenilir siteler gibi gelmedi) kimi sitelerde 1299 lira

Araba yoksa puset neden alacaksın ki zaten dışarı çıkmam diyorsun. Eğer dışarı çıkacaksan da takım al üzerine oturtmak çok kolay. Ama şu var ki travel sistemler daha ağır. Eğer yalnız olacaksan hem bebek hem araba eve giriş çıkışlar giriş kat değilse ya da asansör yoksa zor olur. Puseti elde taşırım dersen de en hafif olanından bak çünkü içine bebek girince ve yol yürüyünce çok ağır oluyor.

Allahin izniyle ben dogurana kadar eşim gelir canim,arabamiz yok ama bebegi hastaneye götürürken bi yere giderken illa ki birseyde tasimam gerek.puset alayim diyorum.bebek arabasinda da daha karar vermedim ama hangisi agir hangisi hafif bunlari ogrenmem biraz zaman alicak ben hafif puset bakayim iyisimi

Ben apartmani hic dúsùnmedim vede travel sistem aldim daire 4 kat bak simdi nasil cikacak bilmiyom

Evet aynı marka ebebekten aldım

Çok güzel olmuş evde mavi tül var fazladan bi deneyeyim sağol canım

Bi yere çıkmıyorum işte canım evde kurdale var tülde var dikiş makinesinde dikerim inşallah zaman geçer dedim hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…