2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay benimde ciğerim sızladı çünkü hala doğum yapacağım gün oğlumdan nasıl ayrı kalıcam diye düşünüyorum inşallah geçecek bu günler

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah iyi olursunuz ikiniz de

Canım göbekte selülit olmaz ki şimdi en gergin halinde ben kalça için falan diyorsun sandım
Yok bende kalça için dedim gobekte olmaz tabi ki göbekte çatlak ne durumda onu su şu an bilmiyorum yani göbek büyük gergin birşey belli olmuyor ama yanlarda deride ufak ufak soyulmalar oluyor.

Yok bende kalça için dedim gobekte olmaz tabi ki göbekte çatlak ne durumda onu su şu an bilmiyorum yani göbek büyük gergin birşey belli olmuyor ama yanlarda deride ufak ufak soyulmalar oluyor.
Bundan sonra cok normal canim ben ilk gebeligimde skn ay karnima cok surdum bacaklarimi onemsemedim bisey olmaz diye aman Allahim ayak bilegime kadar catladim
Ama karnimda bi cizgi dahi yok simdide o izler var yok arasi yenileri gelmesin diye yaglanip duruyorum insallah bitlenmem

İste ben 8 aydır su ve ayran dışında içecek tuketmedim canım keşke daha erken sorsaymisim bosuna icmezlik yapmışım desene

Geçmiş olsun canım suyun gelmeye devam ediyorsa neden ciğer gelistiriciyle önlem almıyorlar ki yani bende doğumu başlattığı etkisini ilk defa duydum. Dün ilk doz yapıldı banada bugün ikincisi yapılacak. Hakkında hayırlısı olsun inşallah aceleci bebislerimiz biraz daha sabreder.

Haha senin eşin yine öyle demiş bende gece fark ettim minik mink bacağımla gövdemin arasında var bi iki çizgi napim çatladıysa geri mi yapıştıralım diyor uyuz herif
Hahahahaaha seninkinin hic umrunda olmamis bide kendince espiri yapmis bosuna baytar demiyosun simdi daha iyi anladim:))

O otekivenus canimm takma kafana bi sekilde gidiyor o kilolar ben oglumda 16 kilo aldim 40 i çıktığında 4 kilosu kalmisti sonra Ustune ben 9kilo daha verdim yani hamile kalmadan onceki kilomdan daha zayif oldum emzirmek zaten ciddi bir diyet :) insallah bol sutumuz olur da bol bol emziririz

O kadar etkili mi canim ben bi kere yaptirdim duzlestirmeden dumduz olmuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…