Bu geceyi daha hastanede geçirdik dün gece bebeğin sıvısı iyi denmişti, akşam uzeri biraz daha sıvı geldiğinde kontrolde ultrasonda sinirda suyu dediler, 6saatte bir antibiyotikli serum veriyorlar ayrıca sabah aksam tek kullanımlık ağızdan antibiyotik de alıyorum, tansiyon şeker ateş vs devamli ölçüyorlar en azindan bir hafta burda kontrol altında olucam galiba, akintin pembe geliyor ve ara ara suyum mu akintim mi desem geldiği için açıkçası acil bir durum için tetikte bekliyorum, su riskli bir haftayı atlatirsam bebek durursa sonra normal süreci bekleyebilirmisim inşallah, bir aydan fazladır akıntim var aslında sadece fitil verildi sanki devletteki doktor ihmal etti gibi geldi bu kadar sorun teskil edebileceğini benim de aklima gelmezdi açıkçası.. Hiç ciger geliştirici yapılmadi onu yapmak bı nevi dogumu baslatmak gibi olacakmış amaç şu aşamada bebegi tutmak imis.. 2.5yasindaki kızımdan ikinci ayrı gecem ilk ayrı günümdü, nasıl özledim nasıl tarif edemem gecenin 4ü içim sızladı, annelik bambaşka bir duyguymus <3