2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de hastaneden geldigimizde 4 gitmisti sonra 7 sonra 10 iste en son kirki ciktiginda 12 gitmisti bence ilk etapts o sislkk vucutta kalıyor ya ondan oyle birden gitmiyo
ben şurda hata yaptım canım hamileyken çok dikkatli sağlıklı beslendim öğündür ara öğündür özene bezene yaptım ama emzirirken hamur işi abur cubur tatlı çok kilo aldım yağ bağladım resmen

Bi de hamilelik kilosu kolay veriliyor emzirirken aldiklarimiz zor veriliyor bende bi ara kayışı kopardım 2 3 kilo aldim oyle verene kadar canim cikti sanki o kilolar yapisip kaliyor senin kuzucugun kac yasinda simdi canim

Dayanirsiniz insallah canım 32+2 sin bugun hastae ortaminda kontrol altinda olmak her daim avantaj sen yatip dinlenmene bak. her doktorun yorumu farkli demekki benim kendi dr umda dun yani 32+2 de ciger gelii 2*2 12 saat arayla yaptirtti. Hiç öyle dogumu tetikler diye birsey konusmadik aksine aslinda 2-3 haftadan oncede dogum beklemiyor tabi bu islerin garantisi olmaz. Su icin amniyotik siviya en benzer sivi havuc suyu. Taze sikilmis yoksa en kotu kutu alabiliyorsaniz alin tabiki sekerin yada farkli bir sikintin yoksa gunde bibir bardak icebiliyorsun. Cok faydasini goren var.

24 saat arayla 2*2 mi yapiliyor sende. Bana dr um 12 saat arayla 2*2 yaptirtti tek yan etkisi bebek icin agirlik cigerlere verildigi icin bir kac gun gelisimi yavasliyormus.

Bi de hamilelik kilosu kolay veriliyor emzirirken aldiklarimiz zor veriliyor bende bi ara kayışı kopardım 2 3 kilo aldim oyle verene kadar canim cikti sanki o kilolar yapisip kaliyor senin kuzucugun kac yasinda simdi canim
aynen buna sonuna kadar katılıyorum canım emzirirken kilo almaktan kaçınmak gerekiyo herkes çok kolay verilir kafasında ama dikkat etmeyince gayet kolay alınıyo ve kalıcı kilo haline geliyo benim kız 18 aylık öbürü doğduğunda 20 aylık olucak inş

Günaydın annişler dün misafirden dolayı felaket Yorgun’um omuzlarım sırtım tutulmuş çok fena agrıyor ellerim ayaklarım şiş akşam ki halimden sonra eşim sonunda itiraf etti bu hamilelik ne zormuş ya diye :) hiç çaktırmaz Yok bişeyin derdi hep ben sızlandıgımda :) neyse bugün paşamın oda takımı geliyor daha onun odasındaki eşyaları boşaltıcam süpürücem ev zaten felaketlerde ay analık ne zorsun

Aynen oyle canim dikkat etmek gerek tatliyi abartmadan tuketmek lazim cunku aksi halde insanin yedikce yiyesi geliyor emzirirken :)
Benim oglumda 24 aylik olcak kizim dogdugunda :)
Senin ilk dogumun normal miydi

ben salam sosis normalde de yemiyorum
ama pişmiş sucuk yedim
ton balığı da yedim konserve ama yağını süzdüm içim almadı :)

Bilindik markalarin sucugunu yiyorum ama cig olmadigi icin sonucta pisiriyorum. Ancak salam sosis uzak durdum.

Valla cnm dediklerinin hepsini az olmak kaydiyla güvendiğim markalardan tukettim napim canım cekiyodu

Ben hepsini yedim ama iyi pisirilmis ve bilindik guvendigimiz markalarin urunlerini yedim sik olan bisey olmadigi icin zararli oldugunu dusunmuyorum

Ben sadece arada tostumun icine koyuyorum sucuk oda fazla olmamak sartiyla digerlerini normaldede eve sokmam

Sucugu iyi pisirdiginde bisey olmaz canim bence

C

Ton balığı evet. Diğerlerine karşı bir rahatsızlık duyduğum için tüketmedim

Ton balığı ve sucuk tükettim, iki parçada sosis yedim itiraf ediyorum :)

Salam sosis ton baligi falan normalde de yememek lazim esasinda. Kasap sucugu ve paatirmada sikinti yok. Ben herseyi tuketiyorum. Cig de tuketiyorum

teşekkür ederim kızlar :) valla hiç yemedim öğrendiğimden beri cesaret de edemedim. niyeti bozarım diye akşam okumadım mesajları eşim doğum hediyesi olarak sucuk takacakmış boynuma ikna oldum bende

24 saat arayla 2*2 mi yapiliyor sende. Bana dr um 12 saat arayla 2*2 yaptirtti tek yan etkisi bebek icin agirlik cigerlere verildigi icin bir kac gun gelisimi yavasliyormus.
Canım dün 12 de 3mg lık doz yapıldı bugünde yine 12 de aynısı yapılacak. Bebeğin hareketlerini takip et biraz yavaslayabilir dedi. Birde 1 hafta tuzu azalt dedi kortizon iğnesi olduğu için. Benimkinin gelişimi başından beri 1 hafta önde çıkıyor hep.

Aynen oyle canim dikkat etmek gerek tatliyi abartmadan tuketmek lazim cunku aksi halde insanin yedikce yiyesi geliyor emzirirken :)
Benim oglumda 24 aylik olcak kizim dogdugunda :)
Senin ilk dogumun normal miydi
evet canım suni sancıyla 40 + 1 de doğdu o da 37-38 gibi dönmüştü

Günaydın güzellikler

iki gündür burnuma sucuklu yumurta kokusu geliyor valla hiç cesaret edemedim henüz

biz hep aynı kasaptan alıyoruz
birde pişince bir sıkıntı olacağını sanmam ya
1-2 lokmadan bişi olmaz canın da istemiş o kadar işkence etme kendine bence

benim içim ilk zmanlar almadı türk kahvesini içemedim
bayramdan beri içebiliyorum o yüzden de içiyorum :)
çay neredeyse hergün içiyorum ama açık ve şekersiz içiyorum çok sorun olacağını sanmam
öyle kocaman filtre kahve değil ama 1 tane türk kahvesi

nrmalde ben günde 4-5 sade türk kahvesi içerdim

o milleti allaha havale ediyorum
bundan sonra tıka kulaklarını geç

aa yok yok laf ettirmem senin kızına torpilli o kızımın adaşı çünkü

Aaaa ilki kız mıydı senin Arya mı adı kızıma diyeyim adaşın varmış ablan varmış diye

kızlar mevlit yapıcak mısın bebiş ne kadarlık olunca yapmayı düşünuyosunuz

kıyafet ne alıcaksınız bide ne tip bişey doğumdan sonra mı alıcaksınız önce mi

ben eğer bebek iyi olursa 1 ay içinde yapmak istiyorum okullar açılmadan yapmak niyetim
hem posta posta misafirle uğraşmamış olurum bi kerede çıkar herkes aradan
bu elbiseleri çok beğeniyorum ama doğumdan sonra alıcam
bebek esmerse açık renk beyaz tenliyse böyle mürdüm istiyorum

Gri sampuan dene canim

normalde işe yarıyor da
benim kırmızı boya turuncu oldu çok trajikomik bir durum
bende renkli balyaj var en son maviydi
bayramda kırmızıya boyadık ve booooom yıkayınca turuncu oldu
avlu dizisini hiç izledn mi bilmiyorum da azra var orada onun kafa gibi allahtan tamamı değildi

Ben de ilk etapta hiç gitmiyor
Her seferinde şok yaşıyorum çocuk 3 kilo su gidiyor plesenta çıkıyor ben de gr oynamıyor

ya kuzenim dedi geçen ilk oğlunda 7 kilo gitmiş doğum sonrası
ikinci de gram gitmedi dedi
birde erken doğmuştu falan ama
girdiğim kiloyla çıktım dedi
tiroitlerde sıkıntı varmış onun sanırım ondan

brezilya fönü dimiii
dünyanın en güzel şeyi yaa
ben doğum öncesi saçlarımı boyatıcam

doğumdan sonra da iyi olursam bi gün gidip brezilya fönü yaptırcam bir şekilde durur beklerim sonuca değiyor çünkü

evet canım ilki kız küçük abla olucak bunlara ben de bir aylık 40 günlük civarı istiyorum mevlidi kısmetse bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…