2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu doğum sorası kilo verme işine çok taktım doğumdan sonra ilk etapta ne kadar gidiyor acaba

canım ben ılkınde 13 kılo aldım normal dogum yaptım
eve geldıgınde 3-4 kılo ancak gitmıstı:)
sonra kı zamanda bırkac kılo daha gıttı ama emzırme donemınde canım asırı tatlı cekıyodu
tekrar aldım
ama göbegımın sıslıgının ınmesı yenıden regl olmaya baslayınca oldu
dogumdan ya 6 ay ya da 9 ay sonra regl olmaya basladım tam hatrlamıyorum o zaman göbegım bıraz daha ınmstı

Ya canım sen bu hepsine cevap vermeyi nasıl yapıyorsun ben onu bilemiyorum :)

bıde cay kahve vs konusulmus masallah sıze ne guzel dıkkat edıyosunz
benım ılk zamanlar canım ıstemedı cay kahve
ama ıcmeye baslayınca da hıc azaltmadım
kahvaltıda kucuk bardak en az 3 tane ıcıyorum:) öglen yemekten sonra da 1 tane
cogu zaman aksam yemekten sonrada 2 tane
cok aşırı acıkta ıcmıyorum yanı normal demde

ama kahve 3 5 gunde bır ancak ıcıyorumdur

normalde salam asla yemem ama hamılelıkte canım cektı yedım
sosıs pastrma yemedım sanırım

ama sucugu pısırıp yıyoruz haftasonları:)

Benimkide onde 2 hafta o yuzden yuzden cok takilmadim. Onlemimizi aldik hayirlisi ile gerisi bebelerde artik :)

Allah güç kuvvet versin canim bebisin esyalari dizilince ne agri sizi kalir ne yorgunluk :)

İste ben 8 aydır su ve ayran dışında içecek tuketmedim canım keşke daha erken sorsaymisim bosuna icmezlik yapmışım desene
Canim kansızlık sorunun yoksa demir emilimi acisindan çay i da abartmadan icebilirsin diye biliyorum.kahve nin de gelisim geriliği yptigini ilk defa duydum..Ben artik kahve icme istegimin onune geçemiyorum geriden gelmiyor yani bebis..abartmadan ic bnce sende..8 ayin acısını dogumdan snra çıkart ama

Ust bacagimda da var canim alt bacagimda da var ama cokca varlar solda ust bacakta hem varis hem kilcal catlamasi var sagda alt bacakta sadece kilcal catlamasi var.
Bende de var ama henüz çok az sadece üst bacağımdaki kılcal damarlar fazlalaştı gebelikte tetikliyor tabi ama benimki genetik. Annemde karayolları haritası gibi varisler var tabi banada geçmiş

evet canım ilki kız küçük abla olucak bunlara ben de bir aylık 40 günlük civarı istiyorum mevlidi kısmetse bakalım

bence de ideal zaman benim kuzenim 9 temmuzda doğum yapacak
2 eylüle mevlüt günü koymuş neredeyse 2 aylık olacak
bence çok geç tabii bişi diyemiyoruz da

Ya canım sen bu hepsine cevap vermeyi nasıl yapıyorsun ben onu bilemiyorum :)

mesajları beğen kısmı varya
onun yanında çoklu alıntı yazıyor cevap vermek istediğin mesajları çoklu alıntı diye işaretle daha sonra
mesaj yazma yerine gel sol kısımda mesajları alıntıla çıkıyor (pcden girince) telefonda da dosya ekle kısmının yanında
sonra tüm mesajlar geliyor seçtiğin
Kızlar sağlık ocağına kontrole gitmiştim hastaneye sevk ettiler. Geldim sıra bekliyorum )))
hatun sırayı kaptırmıcam dedi dediii
hayır olsun inşallah

Bende de var ama henüz çok az sadece üst bacağımdaki kılcal damarlar fazlalaştı gebelikte tetikliyor tabi ama benimki genetik. Annemde karayolları haritası gibi varisler var tabi banada geçmiş

benim karnım çok fecii ya
sabah ayna karşısında baktım
kıpkırmızı çizikler var
gündür kaşımıyorum ama
gece kaşıyorum sanırım
çünkü eşim diyor göbeğini açmısşın sonuna kadar diye
kaşııyp kaşıyıp bırakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…