2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Asıl tam çatlayacak zaman geldi canım sen bol bol kremle kuru bırakma ilk gebeliğimde bende çok kaşındım ama karnım çatlamadı sürekli nemlendirdim çünkü ama bacaklarım için aynı şeyi söyleyemicem tamam çatlasın ama acı veriyor kaşıntısı çok fena

Canim Allah yardimcin olsun.Bir suru sey söylenmiş ciger geliştiricinin dogum baslattigi suyun yeterli denilip simdi de sınırda denmesi..Ama doktorlara guvnmk zorundayiz önce Allah sonra onlara emanet yavrularimiz ve biz. Icini ferah tut ikiniz de hayırlısiyla saglikla vaktinde dogarak koklasarak cikin o hastaneden..evde ki yavrunu da düşünüyorsun ahh annelik böyle birsey demek ki..ana rahmine dustugu anda kndini unutup düşünüyorsun bebegini.

@etka31112 çok beğendim ya
nasıl süsleyeceksin ne renk boyayacaksın
at mutlaka bittiğinde bende kapı süsü arayışındayım pleksiden yaptırdım ama
süsleme işinde tıkanıp kaldım

ş

@etka31112 çok beğendim ya
nasıl süsleyeceksin ne renk boyayacaksın
at mutlaka bittiğinde bende kapı süsü arayışındayım pleksiden yaptırdım ama
süsleme işinde tıkanıp kaldım

ş

Canım yazı kısmını su yeşili kelebek ve kuşu açık pembe düşündüm ya da lila. Boyayacak arkadaşım ile de istişare edip karar vereceğiz .Valla çok beğendim ben de geldiğinde bu kadarini beklemiyordum sağolsunlar güzel yapmışlar .

Bende de var ama henüz çok az sadece üst bacağımdaki kılcal damarlar fazlalaştı gebelikte tetikliyor tabi ama benimki genetik. Annemde karayolları haritası gibi varisler var tabi banada geçmiş
Anneme hic dikkat etmedim ama ablamda var demek ki bizde de genetik neyse Allah baska dertler vermesin napalim boyle fay hatti gibi orda dursunlar

Anneme hic dikkat etmedim ama ablamda var demek ki bizde de genetik neyse Allah baska dertler vermesin napalim boyle fay hatti gibi orda dursunlar
Minik kuzular benim de gobegimde çatlak değil ama sanki varis gibi morluk ve kırmızılıklar oluştu kızlar halbuki sabah akşam nemlendiriyorum benim annemin göbeği harita gibi olmuş bana hamileyken

Minik kuzular benim de gobegimde çatlak değil ama sanki varis gibi morluk ve kırmızılıklar oluştu kızlar halbuki sabah akşam nemlendiriyorum benim annemin göbeği harita gibi olmuş bana hamileyken
Onlar işte çatlak oluyor canın maalesef Benimde annemde hiç bir tane çizik Yok çok şükür benimde ilk oğlandada olmadı şuana kadar bundada olmadı Keşsnlikle genetik bir durum kuzenim en pahalı kremleri kullandı yüne çatlatı şimdi karın getirtme ameliyatı yaptıracak

Canim gobegin gerilmesine bagli olmus valla benim bildigim ne kadar yaglarsan ballarsan da catlayacagi varsa catliyor benim annem sıfır catlak masallah ablam turkiye haritasindan hallice oldu ama onun ikizdi ve asiri zayif biriydi brnce bunyesi kaldirmadi ki zaten erken dogum riski vs de vardı benimde hic catlagim olmadi ki oyle aman yagliim krem surim vs olmadi tek tuk yani ama benim vucudum zaten kiloya karşı esnek bence cunku daha once kiloluydum obez degildim ama kilom vardi hani :)
Sadece doguma gitmeden onceki gun gogsumun alt sirta yakin yerinde dedigin gibi kilcallar oldu ama o sonra baktigimda geçmişti

Cani. Nesrinaydan haber varmi neden hastaneye sevk etmisler

Geçmiş olsun canım çatlak emareleri işte ilk etapta kırmızı oluyorlar zaten annemde yok bende de yok ama kardeşimle ablam fena çatladılar sen yinede devam et nemlendirmeye hem kaşınmaz hemde daha fazla oluşmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…