2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyiyim canlar. Kasılmalar erken başlamış. 2 hafta kalkmadan istirahat adalat+progestan . Oğluş 2309 gr
Oh bee korkuttun bizi neyse cok sukur bunada. Yat bi guzel dinlen canim oglus az daha dursun icerde bu bebelerdeki merakta neyse cikma hevesliler yat buyu iste yavrucum :) dunyaya gelince oyle cokta se olmuyo yani :) yani sigsam benim annemin karnina giresim var su anda :)

Aman dikkat canim,istirahat edip ayaklarinin altina yastik koy gün içinde.birsey olmaz Allahin iZniyle

Canim kasilmalari saglik ocaginda nerden anladilar birde benim doktorun dedigine gore gùnde bir kac kere olan kasilmadan birsey olmaz onlar artik olacak dedi bana hic ilac falan vermedi senin agrili ve cokmu oliyordu
İyiyim canlar. Kasılmalar erken başlamış. 2 hafta kalkmadan istirahat adalat+progestan . Oğluş 2309 gr

üşeniyorum ya krem sürünce bi yere değmemesi lazım ya
acayip zor geliyor
ama dediğn gibi yapayım bari yapmaya çalışayım en azından

bu arada benim göbeğim tüylendi yaa başkasında var mı o benim cildim mi bozuk

bunu nasıl asacaksın ki
neyse hazır olana kadar beklicem :) renkler de çok tatlı olacak
sağlıkla gelsin prenses :)

Kızlar kuru incir yiyenler dikkatli olsunlar şimdi kuru incirlerin kurtlanmamasi bozulmamasi icin kimyasal bi ilaclama yapiyorlarmis kuruyemiscilerden alirken disi bembeyaz ve temiz incir almayin yazmislar

çalışmak nasıl uzun aradan sonra
sıkıntı yok değil mi ?
Canım çok yoğun iş yapmıyorum ama uzun süre yattıktan sonra dün sarstı beni , tüm akşam uzandım karnım kasıldı sürekli magnezyum içtim biraz rahatlattı, şimdi de iyiyim çok şükür inşallah alışırım

Bende gıcık olıyorum ama sürüp hemen atletimi çekiyorum üzerime atletde nemleniyor bu şekilde uzun süre nemli tutuyor

Canim belki oglunun yaninda o ùzúlmesin diyede bakmiyo olabilir hani kiskanma meselesi oluyormusya
Bak bak oynuyor diyorum bakmıyor artık oğlıyla oynuyor şimdi burda oğlum var o doğunca sırası gelecek diyor gıcık ilkinde elini koyar başını beklerdi oynasın diye

alışırsın ya
ilk bir kaç gün mutlaka zorlar da sonra düzene oturur
sonuçta giydiğin kıyafetten oturduğun koltuğa kadar değişti

Bende gıcık olıyorum ama sürüp hemen atletimi çekiyorum üzerime atletde nemleniyor bu şekilde uzun süre nemli tutuyor

akıllıca
deneyeyim bende

Benimde göbeğim tüylendi tüylenmeyi geçti bildiğin kıl bastı :)

kızlar bebeklerinize yorgan aldınız mı örtücek misiniz yorganla

ben almıştım ama örtmücem
öyle kalın peluş - örme battaniye örtmeyi de düşünmüyorum şimdilik :)

hastane çantasına bile çıkış takımlarınınkini koydum
takım bozulmasın diye yoksa 1 tane yeterli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…