2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim battaniye olarak sadece hastane cikisininki var kislik òrdugum battaniyelerimiz var ama penye olarak almadim 1 tane yeterlimiki

alışırsın ya
ilk bir kaç gün mutlaka zorlar da sonra düzene oturur
sonuçta giydiğin kıyafetten oturduğun koltuğa kadar değişti

akıllıca
deneyeyim bende
Dene dene ay bu arada bende kıl yumağı oldum iyice yalnız sende değil yani diğer yerler aynı göbiş berbat halde

Benim battaniye olarak sadece hastane cikisininki var kislik òrdugum battaniyelerimiz var ama penye olarak almadim 1 tane yeterlimiki
Bi tane daha alsan iyi olur çünkü epey hava sıcak gidecek biri yıkanınca diğerini örtersin örme battaniyelere çok erken daha

Benim arkadasim bebege ne aliyorsa onada bir tane aliyordu biraz masrafli oldu ama bòyle yaparak 2 bebegi dogdugunda kizi hic kiskanmadi birde hamileyken devamli kizina ablalik duygudunu benimsetti belki sizde òyle yapabilorsiniz
Evet o korkumuzda var canım ne alsak bebeğe benim diyor ne yapacağımızı şaştık inan ki şimdiden

İste ben 8 aydır su ve ayran dışında içecek tuketmedim canım keşke daha erken sorsaymisim bosuna icmezlik yapmışım desene

Genel olarak gunluk olur dedikleri bir kafein miktari var onun ustune cikmayin diyor, 1 fincan filtre kahve gibi birsey. Ama oradaki durum soyle, kafein bebege geciyor. Ben kendim bile, sevmeme ragmen 1 bardak kahveden etkileniyorum uyarici olarak. Gun icinde icersem gece uykumu kaciriyor vb, bebek de ayni sekilde kaninda oldugu icin etkilenecek. Belki huzursuzluk, uykusuzluk vb gibi yan etki gosterebilirmis bebekte de. Ne kadar iyi metabolizma edebilecegine bagli. Onun icin icmedim ben hic, cikolatada filan da var ama daha az kahveye gore. Onu da cok nadir yedim.

Acaba su anda kontrol altinda, ciger gelistiriciyi dogum kacinilmaz olursa yapariz mi demek istediler...

Merhaba kızlar. Erken doğum riski olup hastanede yatan arkadaslarıma geçmiş olsun diyorum inşllah daha çok dursunlar bebekleriniz karnında dualarım sizinle. Size bir sorum olacak ; yatak odası küçük olanlar nasıl yaptınız bana yakınım cok güzel park yatak verdi ama sıkış tıkış olduk. Küçük beşik bulunur mu? Küçükse odanız ne yaptınız siz

Ya bn kac gündür daraliyorum evin icinde hicbirsey yapasim yok. Dışarı cikayim desem onu bile yapmak istemiyorum insanlrla konusmak bile gelmiyor içimden noluyor banaa yaaaa offf.

ben adet olrak bilmiyorum ama
3 tane hastane çıkışının battaniyesi var
bi tane de ilk kız olduğunu öğrenince almıştık
hepsi ince penye battaniye :)

benim bi tane örme gibi bişi var hazur ladığım bi tane de peluş var
örme sevmediğim için yaptırmadım zaten istemedim yani

Dene dene ay bu arada bende kıl yumağı oldum iyice yalnız sende değil yani diğer yerler aynı göbiş berbat halde

ohh şükür
psikolojim bozuldu
dedim ne oluyor böyle
bugün dr gidicem ayna karşısında acayip farkettim
hemen ağdayla aldım ama

bacağımdakiler azaldı sanki
kaşlarım çıkmıyor doğru düzgün

bi çenem bi bikini aynı devam

Kizlar ben daha hicbirsey yapmadim ev komple temizlenecek o 9yle durugo minnagimin malzemelerini aldim magazada duruyo kiyafetlerini annem aldi daha yolda gelecek benim aldiklarimda duruyo hic daha yikama útùleme isine girmedim caantalaeimiz bile hazir degil ya ben buaralar hic enerjik hissetmiyorum kendimi aslinda hamileligimin ilk basinda cok heyecanliydim herseyi son aya birakmayacaktim ama 2 gun sonra 9 aya girecem ama daha hic birsey hazir degil kendimi cok sıkılmis hissediyorum anlamadim sebebini

Ben mobilya tipi aldim canim yatak odam cok bùyyk degil kendi buyuk sifonyerimi cikaracam bos odaya koyacam onun yerinede besigi koyacam òyle dùsúndúm sende 9yle yapabikirsin birseyleri cikarabilirsin biz park yatagin 9lculerine baktik yatak odamiza baya buyuk oldu

Ay

Benim gobegim tuylenmedi ama yuzumun yanlari, favori denen kisimlarda az da olsa tuylenme olmus yeni farkettim umarim gecer bunlar.

Kızlar bu doğum sorası kilo verme işine çok taktım doğumdan sonra ilk etapta ne kadar gidiyor acaba
ben 67 ile doğuma girmiştim 5 kğ verip çıkmıstım rejim yapmadan 58 bir yılda gelmıstım takma emzireceksen rejim yapamamıstım ben sütüm azalır diye

İyiyim canlar. Kasılmalar erken başlamış. 2 hafta kalkmadan istirahat adalat+progestan . Oğluş 2309 gr

Sağlık ocagindakileri tebrik etmek lazım bizimkiler hiç bir şeyden anlamıyor .Aman dikkat et yat canım

Tül alacağım canım bunu da arkasından tüle silikonla yapistiracagim tulu de kapıya bağladım mı duracak :)

Bu kadar mahrum kaldım bari dogunca uslu uslu dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…