2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım zaten dolap yatak ve yatak kenarlarındaki etejerlerimiz var. Şifonyer koyacak yerimiz yoktu bile. Par yatagı koyduk sıfıra sıfır sıgdı ama çok sıkısık oldu. Küçük beşik modellerniz var mı

Kizlar sizlsre birsey danisacam simdi bebek son ayda haftada 200 gram aliyormus yani kilo alimi hizli oluyormus arkadasim 8 aylikken erken dogum yapti doktoru bebegin kilo alimindan dolayi rahim tasiyamamis erken acilmis dedi bòyle birsey oluyormu bilen varmi acab

Benim gobegim tuylenmedi ama yuzumun yanlari, favori denen kisimlarda az da olsa tuylenme olmus yeni farkettim umarim gecer bunlar.
bende de öyle cnm göbeğim komple tüylendı yanak yanları vardı lazere giderdim bırakmıstım eskıden bu kadar yoktu hamılelıkden mı acaba kızım baba diycek bana bu gidişle

Canım zaten dolap yatak ve yatak kenarlarındaki etejerlerimiz var. Şifonyer koyacak yerimiz yoktu bile. Par yatagı koyduk sıfıra sıfır sıgdı ama çok sıkısık oldu. Küçük beşik modellerniz var mı

Eklentiler

• ahsap-bambu-sepet-bebek-besigi-mira-blue-teddy__0410955149019095.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 36
  • 8699960033238_1_org_zoom.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 28
Gobegim catlamasin diye bio-oil ve lierac jel kullaniyorum, henuz catlak yok gobegim baya onde ve iri olmasina ragmen (annemde catlak vardi, ablamda olmadi). Ergenlikten kalma arka tarafta var catlaklar, oraya da suruyorum ve catlaklar azaldi.

Benimde odam kucuk kızımın park yatagi var cok kullanisli oluyor sigiyorsa sikisikta olsa baska birsey alma derim er yada gec buyutmen gerekecek cunku. Hatta ben simdi o sikisik odaya birde oglan icin bambu besigide sokacagim uzerlerinden ziplariz artik :)

200 degil daha fazla aliyorlar gunluk 40gr civari kilo artisi oluyor. Ama bu herkesin 8 aylik dogum yapacagini gostermiyor. Sonucta hepimizin anotomik yapısı farkli. Bence sagdan soldan duyduklarinla yok yere bu tarz dusuncelere kapilma. Hic kimsenin 40+ dogum yapacagi yapacagi ongorulmuyor sonucta.

Lohusa geceliklerinizi aldınız mı ?Nerden aldınız? 3lü pijama takımım var ekru rengi doğumdan çıkınca giymek için şöyle şık gecel,k istiyorum kafama göre bulamadım.

Hayrola canim onemlibbi sey yok insallah
Sancım varmış canım. Aslında sanki göbeğime ve vajinama bağlı ince bir ip varmış onu çekiyorlarmış gibi oluyordu bayağı bir zorlanıyordum yürümeye ama aldırış etmedim. Ebe eliyle dokunur dokunmaz bsşıma bir sürü adam çağırdı )))

Değilmi dediydim ben dediydim

Evet ya :) erken çıkınca marifet olucak sanki. Sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…