2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ya :) erken çıkınca marifet olucak sanki. Sıpa
Dinlen sen bi guzel canim dik soyle ayaklari havaya beyefendiyi iceride ne kadar tutarsak kardir ki kendileri birazcik sabirsiz :) soyle bi tosun tombalak bi sey olsun oyle gelebilir :)

Canim kasilmalari saglik ocaginda nerden anladilar birde benim doktorun dedigine gore gùnde bir kac kere olan kasilmadan birsey olmaz onlar artik olacak dedi bana hic ilac falan vermedi senin agrili ve cokmu oliyordu
Ben ebe kan alırken konuşurken bile zorlanıyordum canım. Gözlerim yaşarmışdı sağlık ocağına vardığımda o kadar canm acıyordu. Eliyle dokundu sertleşmeyi hisdedince yatırdı, sonra bebeği küçük radyo gibi aletle dinledi sonra kalkma dedi koştu başkasını çağırdı o geldi baktı koştu dr u çağırdı. Ben şaştım kaldım. Gün içinde değil, daha ben ordayken ard arda kaç kere oldu. Yumuşadı , taş gibi oldu. Hastanede de oldu, dr ebeler doğru demiş dedi. Tesadüfen oldu hepsi

Lohusa geceliklerinizi aldınız mı ?Nerden aldınız? 3lü pijama takımım var ekru rengi doğumdan çıkınca giymek için şöyle şık gecel,k istiyorum kafama göre bulamadım.

ben az önce ilk doğumdan sonra giymek için lcw den sipariş verdim
pijama olrak
bi takımda şık bişi istiyorum ama alırsam foto çekilirken giycem
çünkü batabilir
lohusa sepetinde bunu beğendim başka bulamazsam bunu alıcam sanırım
Değilmi dediydim ben dediydim

artık deme gözünü seviiiim
bi gazelim_24 bi sen
yüreğimi ağzıma getirip getirip duruyorsunuz

sizden sebep ben doğurcam

Lohusa geceliklerinizi aldınız mı ?Nerden aldınız? 3lü pijama takımım var ekru rengi doğumdan çıkınca giymek için şöyle şık gecel,k istiyorum kafama göre bulamadım.
ben bu takimi aldim canim hem hastanede hem evde gitlymeye ama ben kapali oldugum icin uzun almayi tercih ettim

Hem dayanamıyorum dıyosun hem de doguma kadar gelsek dıyosun:):):)
babycıgın dogunca da ıse dönesın gelmıycek ınan

dogum sonrası tekrar ıse döneceksen o kadar hızlı gecıyokı zaman
ben de nasıpse ısyerınde 34u tamamlarsam ayrılacagım cok zorlanıyorum sımdı bıle
14 temmuza kadar calısayım dıyorum bakalım nasıl olcak ama sankı gecmıyo bana da gunler

CNM ALMADIM ama lohusa sepeti diye bir yer var ora baktın mı ben cok beğendim .alıcam inşallah

Güzelce dinlen şekerim. Bu minnoşlar aceleci gerçekten :)
Dinleneceğim artık canım. Bu gece hiç uyumamıştım uykum yoktu güzel filmler vardı ondanmı oldu ki acaba
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ya sabır az kaldı. Vaktinde gelsin kuzular
Amin canım sağolasın.
Dinlen sen bi guzel canim dik soyle ayaklari havaya beyefendiyi iceride ne kadar tutarsak kardir ki kendileri birazcik sabirsiz :) soyle bi tosun tombalak bi sey olsun oyle gelebilir :)
Evet canım çok şükür tehlike yok diyebiliriz de, ne kadar tutarsak kardır. Aniden herkes doğum havasına girince, çantanı yanına al deyince afalladım bir de kendimi hazır hissediyordu guya

cnm çalısabilir raporu aldınmı ben haftaya perşembe alıcam doktorum tam 32 gel dedi ben ılkınde 37 kadar calıstım bunda dayanırım inşallah havalar daha cok yoruyor ama

cnm bendede sertleşme sık ama ağrı yok sende ağrıdamı eşlık ediyor inşallah erken gelmezler bu ağustos bebelerı cok yaramaz cıktılar bunları orda tutamıyoruz doğduklarında nasıl tutacağız bılmıyorum

Insan ne kadar hazirim desede vakti olmadigini bildigi icin telas yapiyor vakitlice gelsin insallah kuzucum

cnm çalısabilir raporu aldınmı ben haftaya perşembe alıcam doktorum tam 32 gel dedi ben ılkınde 37 kadar calıstım bunda dayanırım inşallah havalar daha cok yoruyor ama

32+1 pazartesı olacak ınsallah canım doktor gelmene gerek yok çalısabılır raporınu yazarız dedı
cunku bu pazartesı gıttım bı de 9unda gıdıcemkısmetse

ben de ılkınde 36ya kadar calıstım
sonra bı hafta gecmeden dogurdum 37ye kadar calıssam son gunumde dogurmus olacaktım:)
ama bunda hedef kısmetse 34
bu sefer daha fazla zorlanıyorum

Siz ne güzel atlatmissiniz darısı başımıza, bir hafta kontrol altında tutup doğum surecini beklemek amaçları, salıyı çarşambaya bağlayan gece 1de, çarşamba ikindi vakti, çarşamba gece yarısı 4te ve perşembe öğlen bir de epey suyum geldi, şuan nst ve oksijen e bağlıyım, bundan sonra muhtemelen ultrasonda bebeğin suyuna bakilacak, üniversite hastanesindeyim, başhekim tanıdık şükür, onun aile dostu bir doçent doktor var bu hastanede, gelecek bugün inşallah onunla devam edebiliriz diye dusunduk bundan sonra özelden de, herşeyin vakti saati var ya ne bir nefes ileri, ne bir nefes geri, ben tedbirimi aldım tevekkül ediyorum inşallah en hayırlı zamanda ve şekilde selametle kavuşuruz yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…