2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay canim cok gúzel anlatmissin halimizi

cok güzel canim

Kızlar özellerikle kasılması olanlar;
Kasılma anında dinlenme pozisyonuna geçip derin nefesler alıp yavaşça verin ,kasılma anında bebeklerimizin oksijene ihtiyacı artmakta kasılmaları daha rahat atlatabilmeleri için bu konuyu atlamayın dün kontrolüm vardı ebe özellikle söyledi yine 2 kez 80 lerde sancılarım çıktı ben güzel atlatabiliyormuşum istemsizce derin nefes alıyorum o esnada çünkü

Bu gidişle öyle olacak heralde, ay nasıl isterdim geniş büyük yatak odam olsun.

Ben okurken yaptım şimdi bu nefes egzersizini sağıl canım artık yaparım bende

hahah cok guzel benım bırde + olarak agzım yamuk :):)

Sabirsiz61 canım doçent doktor geldi şimdi hemen ciger geliştirici vurdurdu, bir tane de yarın vurduracak, doğumu başlatiyor diye birsey yok tedbir için dedi, bekleyebildigimiz yere kadar bekleyecegiz dedi, insallah su gelme olayi kesilir bu arada dün 1850 Gr gibi ölçüldü, keşke 34. Haftaya kadar bile beklese, benim durumumda olan var mıydı baska ciğer geliştirici yapılan ve erken doğum riski yasayan?

Ben varim erken dogum riskim var canim bana dr 34. Haftada degerlendirelim ciger gelistirici isini dedi simdilik acil bi sorunum yok cok sukur

Ohh inan senin adina cok sevindim o igne seni risksiz haftaya kadar goturur 10-12 gun daha. Aklinda olsun sende sicak basmasi ve nefes darligi yapabiliyor igne ilkinde yapmadi ama aksam vuruldugumdan beri kicimdan soluyorum yanaklarim al al oldu. Endise etme hepsi önlem amacli icini ferah tut. wintersun ve exixizimm de ciger gelistirici yaptirmisti. Kilosu icin endiselenme onemli olan organ gelisimi ve kilosuda haftasiyla uyumlu senin. Artik her durdugu gun kar.

Kipir kipirdir simdi icin :) hadi gule gule kullansjn minik kuzu saglikla oynasin buyusun odasinda insallah :)
Orada yatasım var bu akşam:)) eşyalarını görünce evde bile gözlerim doluyordu çok değişik oldu hakkaten :) anayım beeeggnn diyesim geliyor :)

Slm kızlar bende bugün kontrole gittim nst iyi çıktı dr ağrı sancı yok dedi. Oglum bugün tripliydi yüzünü elleriyle kapatmış hiç acmadi esşek, şuanda 2.575 grm 47 cm olmuş hersey yolunda rahim ağzı kapalı dedi 15 gün sonra tekrar çağirdi bizde hbrler böyle.

Çok iyi tatlım ya wp durumu yapalım ruh halimi aynen yansıtıyor :)

Ah bu tripli oğlanlar bir doğsunlar çok ısırılacaklar maşallah her şey yolundaymış hep böyle devam etsin

BENDE BU SEFER COK ZORLANIYORUM CNM korkuyorum acıkcası 37 işe giderken olur diye bakalım ne olacak

Nesrinay86 canım senin oğluş sırayı kaptıracağım diye heyecanlandı sanırım , o da ısırılmayı çok haketti çok yordu annesini çok şükür farkedilmiş, azıcık daha sık dişini istirahate dikkat etmeye çalış canım koz vermemek lazım bu sıpalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…