2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm Yeni geldim ebemden.dedigin gibi siddetli hickirmistir cunku oglum kanala yerlesmis.5 gun daha dayanip 37 yi gorursek ondan sonra gelisim tamamlanmis oluyormus ve hic korkmadan dogurabilirmisim zaman daraliyor yani anlayacaginiz.
Süpermiş ya inşallah sağlıkla vaktinde kavuşursun oğluna :)

Biz geldik kizlar hepinizi etiketleyemedim neseteye girsim kasilma sanci cikmadi rahim agzinda acilma yok kisalma yok minnosum 2 900 kilo olmus bas assagidaymis oyüzdende agri oluyormus ic karnim darmis bebis yer acmak icin birazcik etlerimi parcaliyormus bugúnki karin sertligim acayip gazim varmis

Şükür canım bi sıkıntı yolmuş

Oh çok şükür canım. Melikenin maşallahı var , bir hafta daha dursa 3 kilonun üstündedir İyisiniz sevindim canım

Iyi sukur birseu yokmus canim az daha sabredin kuzucuklar yaa biraz daha buyuyun annislerinizin karninda

Çok şükür canım geçmiş olsun. Maşallah minnoşuna ne kadar büyümüş Neyse bu bahaneyle kızını görmüş oldun

Doğum yapan annelerde hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. İnşallah darısı başımıza artık :) inşallah bizlerde sağlıkla kucagımıza alırız.
Sayfada doğum sırasında sonlardayım hepinizi dogurtup sonra ben gidicem doguma

Bugün idrarı verdim ve protein kaçağı varmış doktorum 24 saatlik idrar tahlili verdi tansuytanda takip edicez gebelik zehirlenmesine neden oluyormus insllinş bir şey cikmaz
Canim nerelerdesin sen yaa..ilk defa duydum protein kaçağını insallah bir sorun yaratmadan atlatirsniz.gelismelerden haberdar et beni yarin yine mi simdi..

Ben de kendimi sonlarda görüyorum inşallah sürpriz olmaz da Senin kaç hafta oldu canım?

Tesekkúrederim canim onda bir sıkıntı yokmus benim karnimin genislemeye calismaaindan oluyormus
Hmm herkesin ki farklı oluyor senin durum biraz zor ama az kaldı bebek için ağrıya da sabır etmek düşüyor sana inşallah hafifler agrıların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…