2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim nerelerdesin sen yaa..ilk defa duydum protein kaçağını insallah bir sorun yaratmadan atlatirsniz.gelismelerden haberdar et beni yarin yine mi simdi..
Valla bende ilk kez duydum canım cuma günü kontrolde ayaklarımı çok şiş görünce istedi tansiyon takibiyle birlikte 24 saat bütün idrarı bir torbaya toplıcam hastaneden verdiler inşallah önemli bişey çıkmaz tansiyonum şu an için 9-6 10-7 11-8 12 olmaması lazım

Geçen hamileliğimde bende de olmuştu Elhamdulillah birşey çıkmadı. Hamileliğe bağlı çıktı doğumla beraber geçti. Kendini korkutma senin ki de muhtemelen hamileliğe bağlıdır.

Benim ayaklarimda cok sis canim ya..tansiyonumu duzenli takip ediyorum bikac gundur de genelde düşük benim de..
Insallah bir sıkıntı çıkmadan su son gunleri atlatırız saglikla kucağımiza aliriz yavrularimizi.izne aurildin mi sen? bu arada bebek nasil ne kadar olmuş kilosu boyu?

Düşük olması daha iyi canım yüksek olursa sakıncalı,Sürüne sürüne geliyorum canım işe haftaya son bende bi eve atsam kendimi,Bebek 3 kilo olmuş boyunu sormadım nst de kasılmalar 20-25 çıktı benim girenlerin nasıl çıkıyor ki?

Gecmis olsun.Bende de keton pozitif cikti dun..ogun atladigin zaman vs olur dedi.sicaktan istah kalmadi dedim ve gectik.ustunde durmadi.evdeyken bir arastirdim ciddi bir durummus aslinda.Turk sitelerinde gebeye mudahale edilmeli yaziyor.ne olacak simdi sorun buyurse bilmiyorum.2 hafta sonra randevum.

İnternete bakma canım hep en kötüsü yazıyor internette. Doktorun ne diyorsa odur. İçini ferah tut.

Benim ellerimde uyusma var dogurduktan sonrada kalirsa diye cok korkuyorum
Korkma canim bi sure sonra geciyor bende oglumda cok yogun bir sekilde oldu karpal tunel oldum orta parmagimi bukemiyordum sinir ordan cektigi için saniyelik sabit kalmalarda bile uyusuyordu elim cok sukue gecti simdi bu ara yine basladi ama bildigim için tedirgin degilim bu sefer bol su ic az tuz tuketmeye calis canim

Bende yine hic uyumadim az kaldi atacam kendimi sulara
Resmen psikopat oldum günde 3 kere duş alıyorum
Gerçekten gitmek istiyorum bir yerlere sonra da cesaret edemiyorum.
Erken doğum riskim yok ama ya birşey olursa diyorum.
Ama çok da bunaldım.
Hayırlısıyla bir geçse şu sıcaklar.

keton'lar karbonhidrat eksikliginde olusuyor, gun icinde 1 meyve veya 1 dilim ekmek vb bile yeseniz sorun cozulur.

İnternete bakma canım hep en kötüsü yazıyor internette. Doktorun ne diyorsa odur. İçini ferah tut.
Ebe bakiyor burada bize canim ya.doktoru acillik olmadik mi goremiyoruz.gerci ebemi seviyorum oglumda da ona gittim.tecrubeli vs ama sistemden kaynakli bir umursamazlik var burada.

Allah korusun her işte hayır vardır hiç üzülme

Çok geçmiş olsun canım aman bu aralar çok dikkat etmemiz lazım kontrolün bugün galiba haber ver bizede. Sonlara gelmişsin canım 2 haftadan birşey olmaz Allahın izniyle bebişin cinsiyeti bakalım aynımı güzel haberlerle gel inşallah.

Görünüyo saçları varsa canım.doktor söyledi dün bana da çok saçlı değil tüy gibi seyrek saçları var diye..:)

Ultrasona sokmadimi canım boyu kilosu nasıl olmuş bebisin?
Hayır canim sadice yardımcisi baktırdi kordonu cozülmüşmü diye oda omzunda sadice 1 defa dolanmis korulacak bir şey değil.
boyu kilosunu 2 hafta sonra ögrenicem yeni dr da. herşeyin normal seyir etiğni söyledi hiç bir sorun yok cok şükür.
2 dr numarası verdi gidip tanışıcam yakında 9 ay boyunca kendimi kandirmişim özel hastanede olucak diye doğumum kv sadıce 800 larıyi veremem bir daha dedi, eğer dr memnun kalmasam yine bir şansımı deniycem isdediğim dr gitmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…