2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu gün sabah süslendim güzelce dr gidicekdim kontrole evden cıkmadan iyiydim sokağa bir cıkdım otobus beklerken bayılmişim sıcakdanmi kan şekerimi düşdü ne anlamadım bir ayildim her kes başımda yolun ortasında neyseki yanlız değildim kv yanımdaydı, bayılmadan sanıye önce ben kotuleşiyorum demişim. kontrolede gidemedik eve geldik inşallah yarin sabah gidicez, ama bu sefer arabayla. 38 derece sıcaklıkda ne akıla otubüse bineceğmi düşündümse bu gün.
Yarın dr son kontrolum, ondan sonra gecmiş dosyamı alıp doğumumu gercekleşdirecek dr bulup onunla devam edicem kızımin boynuna 1 kere kordon donamşdi 33+3 de dönmemişdi daha,
kilosuda: 2365 gramdi bu gece ayağını yukarda hıs ediyorum sanırım döndü annesni üzmedi, yarın netleşir her halde. İnşallah yarın burda güzel haberler veririm.
1-2 gündür artik doğursam modundaydım şimdi aklım başıma geldi en iyisi 40 haftasni doldurması her acıdan en iyisi.
Tabi ne zaman geliceğni yine kendi bilir daha cantamıda hazırlamadım yarında sonra başliycam inşallah.

3 saatlik bir uykunun ardindan gúnaydin kizlar ve kuzucuklari benim bu velet saatin 5 uyandi ve yine basladi kazi calismalarina dún geceki doktorun demesiyle anlasimki benim oc karnim fazla genis degilmis ve minnosum daraliyormus birde doktor dogum pozisyonunu almis desi cahilligime verin o ne oluyo

Günaydın anneler :) doğuran oldu mu dün gece :) şaka bir yana bebeğini kucağına alanlara mutluluk ve huzurla büyütmek, hastanede ya da evinde risk altında olanlara kolaylık, bekleyenlere sabır dilerim Allahtan... her halükarda sağlık sıhhat bizimle olsun

Sen hastaneye gitmemiş miydin ne oldu ??? Doğum pozisyonu bebek baş aşağı dönmüş demek.

Gunaydiiiiin size amuda kallkmiz sekilde yaziyorum :) kizim bi dogsun bana yaptirdigi bu sebekliklerin hesabini bal totisinden sorcam :)
Ftm41 canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim kabina sigamiyor minik kus az yer ac annesi :)

Herkese günaydıiinn.. bu gece de doguran yok cok sukur ben de gece sicaktan susamaktan uyuyamadım. Yarin da kontrol var bakalim hayirlisi...

Bu arada ultrasonda bebegin sacli oldugu görülüyor mu cidden yaa, benimkine bu sefer sacli heralde diyorlar hep ama bana keltos geliyor. Sizde nasil

Gunaydiiiiin size amuda kallkmiz sekilde yaziyorum :) kizim bi dogsun bana yaptirdigi bu sebekliklerin hesabini bal totisinden sorcam :)
Ftm41 canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim kabina sigamiyor minik kus az yer ac annesi :)
Canim elimde olsa acacam yerde nasil ola cakki

Geçmis olsun cnm dikkat et kendine hamileyken bayilmakta tehlikeli çok sicaklarda çıkma ztn.inş simdi daha iyisindir

Baş aşağı dönmüş canım

Geçmis olsun cnm dikkat et kendine hamileyken bayilmakta tehlikeli çok sicaklarda çıkma ztn.inş simdi daha iyisindir
Sagol canim bu sıcakda yaya dişari cıkmamak lazım, şimdi kontroldeyim arabayla geldik dr eliyle mıncırdi bebek dönmüş dedi inşallah gercekden dönmüşdür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…