Bu gün sabah süslendim güzelce dr gidicekdim kontrole evden cıkmadan iyiydim sokağa bir cıkdım otobus beklerken bayılmişim sıcakdanmi kan şekerimi düşdü ne anlamadım bir ayildim her kes başımda yolun ortasında neyseki yanlız değildim kv yanımdaydı, bayılmadan sanıye önce ben kotuleşiyorum demişim. kontrolede gidemedik eve geldik inşallah yarin sabah gidicez, ama bu sefer arabayla. 38 derece sıcaklıkda ne akıla otubüse bineceğmi düşündümse bu gün.
Yarın dr son kontrolum, ondan sonra gecmiş dosyamı alıp doğumumu gercekleşdirecek dr bulup onunla devam edicem kızımin boynuna 1 kere kordon donamşdi 33+3 de dönmemişdi daha,
kilosuda: 2365 gramdi bu gece ayağını yukarda hıs ediyorum sanırım döndü annesni üzmedi, yarın netleşir her halde. İnşallah yarın burda güzel haberler veririm.
1-2 gündür artik doğursam modundaydım şimdi aklım başıma geldi en iyisi 40 haftasni doldurması her acıdan en iyisi.
Tabi ne zaman geliceğni yine kendi bilir daha cantamıda hazırlamadım yarında sonra başliycam inşallah.