2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canim geldim kontrolden boy kiloya bakmadı, artik 1-2 hafta sonra son kez untrason yapılacak, her şey yolunda dedi, baş aşağı dönmüş cok şükür normal doğum için bir encel yok artik dr arayışındayım gitdiğim dr doğuma girmiyor.

Canim İnş iyi bi doktora denk gelirsin sağlıkla doğar kızın.

32+2 benim de. Bizim anneler çok aceleci temmuz anneleri topiği olduk resmen ancak bizim gibi ağustos sonu olanlar ağustos annesi olabilicez heralde
İyi aramızda bir hafta varmış :) aynen öyle oldu ağustosu görürüz de bu bebisler yaramazlık yapıp erken gelmezseler gününde doğum yaparız

Geçmiş olsun. İnşallah sıkıntı yaşamazsın bebeğine sağlıkla kavuşursun. İki hafta sonra zaten doğum oldu olacak tarihler. Bazen çok ilginç geliyo buranın sistemi. Allah yar ve yardımcın olsun

Çok geçmiş olsun. Düşerken ezilmemişsindir inşallah.

Çok geçmiş olsun yaza denk geldik hava çok sıcak dikkat etmemiz gerekiyor kendimize bende bugün gezmeye gidicem kv. Otobüsle gidelim dedi ben kabul etmedim zaten ayaklar sis hava sıcak zor nefes alıyorum birşey olur diye dedim olmaz babam götürürse gelirim babamda kabul etti goturcek yoksa gitmezdim. Hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

keton'lar karbonhidrat eksikliginde olusuyor, gun icinde 1 meyve veya 1 dilim ekmek vb bile yeseniz sorun cozulur.

Karbonhidrat eksikligini bende okudum ama bana uydugunu dusunmuyorum.Meyve ve ekmek yeterince yiyorum hatta makarna pirinc bulguru da hic kesmedim.1 onceki gun canim hamur isi cekti ondan da bayaa yedim.daha cok ve slk yemeye calisacam.umarim bir faydasi olur.
idigna35 Sen nasilsin? Kontroller de bir problem yoktur ins.

Milana firuze canim cok gecmis olsun.gündüzleri saat 10 dan aksam 6 ya kadar çıkma disari dedi bana doktor ve ebeler.burdada 40 derece hava.gunduzleri cikmamaya calisin mumkun oldugunca.hastaneye gidersen de sabah cok erken git

İki hafta sonra 39 haftalık oluyorsun, doğurursun zaten ultrasona gerek kalmıyor ki. Neyse ki baş aşağı dönmüş prensesin , sağlığı da iyidir. Buna şükür.

Şimdilik normal herşey yolunda gibi. 34. haftada kontrol var. 3 hafta sonra yani. Eve kapandım sıcaklardan dolayı. Elimden geldiği kadar dikkat ediyorum. Hakkımızda hayırlısı

Şimdilik normal herşey yolunda gibi. 34. haftada kontrol var. 3 hafta sonra yani. Eve kapandım sıcaklardan dolayı. Elimden geldiği kadar dikkat ediyorum. Hakkımızda hayırlısı
Bu sicaklar buraya fazla ya.ilk defa bu kadar uzun suruyor.benim ev bile yaniyor resmen ciplak dolasiyorum artik.arada ruzgar esmese kavrulacaz iyice.

Evet o zaman yediklerinizin miktari yeterli gelmiyor sanirim. O ihtimal benim aklima gelmedi cunku normalde cok yemek yerim

Sagol canim sakın ha benim düşdüğüm hataya düşme sıcaklar cok kotu gidecekseniz bir yere arabayla gidin.

Ayy yani kurtaramıyoruz yine Eşime şimdiden diyorum ikinci çocuğu kışa denk getirelim diye

İkinci çocuğa temmuz ya da agustosta hamile kalmayı düşünüyorum nisan mayıs gibi de dogsun hamile hamile sicaklari çekmek istemiyorum tekrar valla

İki hafta sonra 39 haftalık oluyorsun, doğurursun zaten ultrasona gerek kalmıyor ki. Neyse ki baş aşağı dönmüş prensesin , sağlığı da iyidir. Buna şükür.
Evet canim oyle oluyor ama 40 haftadan sonra doğurcam gözüyle bakıyorlar bana o yüzden, en önemlisi saglıklı olması dönmüş ya bunada şükür.

Hıçkırığın sesini duyabilir miyiz ki bu bildiğin parmakları çıtlamış gibi bi ses

Babaannem çatı kemikleri açılırken çıkar o çıt çıt sesi demişti bana :) benden çıkmıyor gerçi de siz yazınca aklıma o geldi. Babaannem dogumlarinda sanci çekerken duyuyormus o sesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…