2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim 4. Günümüz biz bile alıştık kuzum alisirsiniz esin biraz destek olursa halledersiniz senin normal mi olacak supriz olmazsa
Sezeryan olmazsan daha kolay olur
Canim normal olmasini cok istiyorum.çünkü burda işinin ehli doktor pek yok.en azindan ebeler falan dogurtur diyorum.insallah normal olur.normal olmasi icin yapilabilcek bisey varmi acaba

Kizlar gaz agrisina ne iyi gelir soylemesi ayip sarimsakli yogurtlu kizartma yemistim hem isal olmusum hem karnim agriyo hemde acayip gazim var offf nasil gecirecem ben ya tuvaletten cikamiyom
Bol su iç sıvı kaybın olmasın ishalsen birde mız ve haşlama patates yiyebilirsin başkada bilemedim ama devam ederse aile hekimine danış belki serum vs gerekir geçmiş olsun cnm

Allah'ım ya komikler mi acaba ismin baş harfi tutuyor diye hasetlenmek nedir hiç düşünmemiştim böyle bizim kızın da babasıyla halasiyla falan tutuyor ilk harfi aaa
İşte saçma sapan seylere kıskançlık yapıyorlar ozellikle KV.
Neymiş niye onlara uyumlu değilmiş sanki mani yazıyoruz da kafiye arıyoruz çocuğuma isim koyuyorum bırakında istediğimizi koyalım yani

24 saatlij idrar tahlilinde protein 898 çıktı 150 olması gerekirken internetten baktım şimdi doktoru aramaya korkuyorum sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım.
Hastaneden hastaneye referans değerleri de farklılık gösterebiliyor. Doktorunuzu arayın, içiniz rahatlasın. İnşallah önemli bir durum değildir

Evet canım. Oturmak da yasak, yalnızca sağa sola yatabilirsin dedi. Dışarı da çıkma, evin içinde odadan odaya ve wc geçebilirsin o kadar dedi.
Canim kontrole gtmis henuz okuyabildim..hersey yolunda ama yasaklar var kanala girdigi icin oyle mi? Ee bizlerin bebislerde kanala girse bilmesek bunu evde dolanip ev işi yapip duruyoruz kntrolde haftaya..senin baska risk var miydi?

Kızlar devlet normal doguma tesvik etmek icin artik òzel hastanelerdede normal dogum úcretini sgk karsilayacakmis ben yarin gittigimde soracam bakalim benim hastanede oluyormu
Ben bugün görüştüm doğum paketleriyle ilgili, hiç bahsedilmedi bu durumdan

Ikinci gebeliginmiydi senin çok kafama takılıyor sızıntı olursa anlaşılır mı vs
Hayır canim ilk gebeligim bu benim.zamaninda bu sorulari doktoruma bende sormustum.su gibi akintilarim oluyordu ic camasirim tamamen sırılsıklam oluyodu.doktorun yanina gitmistim doktor bana şöyle söylemişti.amniyon sıvısı oyle akıntı gibi degil de birdenbire gelir sızıntı olsa bile demisti.zaten onun amniyon sivisi oldugunu anlarsin demisti.ki ultrasonda mutlaka ama mutlaka farkedilir senin suyun normal sızıntı da yok vs demisti.eger icin rahat etmezse eczanelerde pedleri oluyormuş bunların.al kullan bakalim bi

Bugun kontrole gittik yine. Sare 2160 gram kadar olmus, 43 cm civari da boyu. Iri bir bebek olmayacak ama normal dedi. Pozisyonu da kafa gelise donmus. Asagida taşımıyorsun, rahim agzin da kapali herhangi bir durum yok, dogum ongormuyorum simdilik dedi. Nstpye normalde 34ten sonra basliyor ama hareketleri falan gayet iyi o ypuzden su an icin nstye girmene de hic gerek yok, luzumsuz olur su an dedi. Yuzu de sirtima donuktu hep, zor dondurdu doktor ugrasa ugrasa. Anca bir iki poz yakalayabildik.

Eklentiler

• IMG-20180705-WA0000.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…